Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Játékok
Játék hírek, megjelenések
Capac
Játék hírek, megjelenések.
Ide jöhetnek a legújabb hírek azokról a játékokról amiket vártok, kifejthetitek miért várjátok az adott játékot,mi a véleményetek róla, stb.
A PC tábor mellett természetesen jöhetnek konzolos játékok, ill. multiplatform gammok is.

Két új videó jelent meg az Escape from Tarkov című posztapokaliptikus túlélő fps shooterhez.

#1
#2

Maga a játék megjelenési dátuma még nem ismert, azonban a hamarosan induló zárt és nyílt bétára az alábbi oldalon tudtok jelentkezni. Mivel még nem ismert a béta start, csak regisztrálni lehet és majd küldenek egy emailt, hogy mikor lesz elérhető a játék.
Egyébként érdemes lesz kipróbálni, mivel az Arma játékokat leszámítva ennek lesz a legélethűbb a fizikája, fegyverkezelési mechanizmusa ráadásul olyan brutális grafikával jött, mintha valaki megpróbálta volna moddolni a valóság enginet.
Szerkesztette: Capac - 2016.06.26. 10:32


"Go into a room to fast Kid, the room eats you."
- Miller
 
http://myanimelist.net/animelist/Larten
Minagi
Akkor már, 2016-ban ami még nem jött ki és várok: (Vagy átcsúszik 2017-re)

Deus Ex: Mankind Divided - megjelenés: 2016. augusztus 23.
A játékról:
A játékban két évvel a Human Revolution eseményei után, 2029-ben járunk, amikor is Adam Jensen, a főszereplőnk, az Interpol egy új, a terrorizmus megváltozott módszerei ellen küzdő Task Force 29 tagja, ám emberünk nem teljesen bízik meg bennük, így egy másik titkos társaságnak, a Juggernaut Collective-nek is dolgozik. A történt során főleg ez a két tábor fog feladatokkal ellátni minket, és igen, néha ütközni is fognak az érdekek, hogy a játékosokat döntéshelyzetbe kényszerítve formálni tudjuk az események menetét. A sztori az eredeti Deus Ex eddigi legközvetlenebb felvezetéseként szolgál majd, és illeszkedik a Human Revolutionben történtekhez, ám a mentéseket nem lehet áthozni, a fejlesztők választották ki, milyen befejezés szerint haladunk tovább, de igyekeznek a különböző finálék minél több elemét felhasználni. Természetesen a történetnek lesz személyes vonala is, ami Adam megváltásáról szól majd.

A játékmenet terén változatos környezeteket és sokkal okosabb, a szituációkra jobban reagáló, agresszívabb és jobban felszerelt ellenfeleket kapunk (több nővel is találkozhatunk majd), az összes missziót pedig úgy oldhatjuk meg, ahogy azt szeretnénk (az egyik megbízás felét akár át is lehet ugrani), teljesen észrevétlenül, lopakodva, vagy mindenkit szitává lőve, esetleg ezt a két lehetőségét kombinálva -- a bossharcokra ugyanez igaz, ezeket is a kedvünk szerint végezhetjük el. A küldetésekben segít, hogy ezúttal kétszer annyi fejlesztés közül választhatunk, amit Adamre aggathatunk: van, amivel a megjelölt ellenfelek mozgását követhetjük, egy másikkal a mentális állapotukat láthatjuk, hogy a beszélgetések során jó válaszokat adjunk, megint másikkal pedig nesztelenül szaladhatunk. Ehhez kapcsolódón a fegyverek használata is kibővült, és nem csak annyiban, hogy ezt a mechanizmust is csiszolták (ezen több évet dolgoztak), hanem abban a tekintetben is, hogy bármikor, a harc hevében is válthatunk ezek felszerelésén, kiválasztva milyen töltényt vagy optikát akarunk. Az Eidos Montreal szeretné, ha a játékosok sokat kísérletezgetnének, ezért könnyűvé teszik a képességek és a fegyverek közötti váltást, így a speciális tulajdonságok újratölthetők, és gyorsbillentyűkkel érhetők el a kedvencek, illetve ott van a már említett fegyverbuherálás.


Platform: PC, PS4, XOne

Mass Effect: Andromeda - megjelenés: 2017. március
A játékról:
Annyi biztos, hogy Shepard nem lesz, és várhatóan más visszatérő karakterekkel sem találkozunk. Nagyon sok év eltelt a korábbi részek óta, ráadásul nem a Tejúton, hanem az Andromeda galaxisban játszódik, úgyhogy a Mass Effect: Andromeda eseményei során teljesen más szögből ismerjük majd meg az univerzumot.

Platform: PC, PS4, XOne

Detroit: Become Human - Maybe 2017.
A játékról: :$
Egy olyan futurisztikus közeljövőt mutat be, ahol az androidok a mindennapi élet részei, sőt maga az általunk irányított egyik főszereplő, Kara is az. Viszont szeretne többé válni: felfedezni a világot, érezni a nap melegét, az illatokat, azonban a városba kilépve szomorúan tapasztalja, hogy Detroit nem az, amire számított. David Cage interaktív drámája során több, különböző karakter bőrébe bújhatunk, így több szemszögből is megismerjük a sztorit. Az egyes szereplők szálai párhuzamosan zajlanak és egy nagy egésszé állnak össze a végén, amit a meghozott döntéseink és tetteink befolyásolnak. Már rögtön az első jelenetnek is hat különböző befejezése van, így biztosak lehetünk benne, hogy a Detroit: Become Human többszöri újrajátszásra sem lesz ugyanolyan.

Én személy szerint ezt várom a legeslegjobban! *-* Kara!
https://www.youtu...D1pbWCJcKQ

Platform: PS4

World of Warcraft: Legion - megjelenés: 2016. augusztus 30..
És itt van még ez is
A játékról:
A Warlords of Draenor lezárásában Archimonde utolsó leheletnyi erejével megragadja Gul'dant és a Dark Portal-on keresztül megmenekíti őt az orkok és draenei-ok haragjától, biztosítva ezzel, hogy az öreg warlock továbbra is a Légió feladatait teljesítse. Mint kiderül, Gul'dan jelen korunk Azerothjára kerül, ami logikus, hiszen a két világ összeköttetésbe került Kairoz és Wrathion munkásságának eredményeképp. Gul'dan első útja a Wardenek börtönébe vezet, melynek katakombáiban rátalál Illidan testére. Maiev Shadowsong, a leghírhettebb Warden annak idején Black Temple-ben egy csapatnyi hős segítségével legyőzte az Árulót, annak testét pedig a föld mélyére hurcolta, hogy a félig démon, félig elf démon vadász soha többé ne térhessen vissza, lelke örök rabságban töltse büntetését míg világ a világ. Gu'dan titokban, a Légiótól szerzett "fel" képességeivel életet lehel a Illidan testébe, és kiszabadítja őt.

A Légió következő lépése az Azerothra való átjáró megnyitása a végtelen seregek számára. Gul'dan megtalálja Sargeras elveszett sírját, és felszínre emelve azt, portált nyit a Twisting Netherbe, ahonnan fenevadak ezrei veszik ostrom alá világunkat. Ez az eddig valaha látott legnagyobb invázió, még az Ősök Háborúja sem érhetett fel azzal, ami ezúttal vár ránk. Khad'gar, midőn felfedezi a problémát, értesíti a Horda és az Alliance képviselőit a közelgő veszélyről, majd átveszi az irányítást a távozó Jaina Proudmoore-tól a Kirin Tor mágusai és Dalaran városa felett, hogy azonnal a tettek helyszínére vezényelhessen mindenkit. A Broken Isles-on megtörténik az első ütközet, ahol a Horda és az Alliance elsöprő vereséget szenved. Legnagyobb hőseik egy részét elveszítik, egymásba vetett ingatag bizalmuk és saját erejük is porba hull, egész Azeroth sorsa veszni látszik, a totális háború elindul. Az egyetlen járható útnak az kasztok egyéni összefogása bizonyul, mely frakciókon átívelve próbál meg kiutat találni a vészjósló helyzetből.

A kasztok legnagyobb hősei megszerzik a világ leghíresebb fegyvereit elődeiktől, és a megmaradt erőkkel a Broken Islesre utaznak, hogy összegyűjtsék a Titánok által hátrahagyott Pillars of Creation (Teremtés Oszlopait), mellyekkel lezárhatjuk a Sargeras sírjában nyitott átjárót, még mielőtt tovább romlik a kialakult szituáció. Kalandjaink során csatlakozik hozzánk a két elveszettnek hitt hős, Alleria és Turalyon is, kik végre visszatértek világunkba és továbbra is elkötelezettek a Burning Legion megállítása érdekében.


Platform: PC

Syberia 3- megjelenés: 2016. december 1.
A játékról:
Kate Walker tovább folytatja utazását a messzi Szibériában a legendás kalandszéria harmadik részében.
Az eredeti alkotó, Benoit sokal felügyelete mellett készülő Syberia 3 nagyjából ott folytatja a sztorit, ahol az előző abbamaradt. Az ismerős youkul karaván, benne a sámánasszony Ayawaskával az utolsó pillanatban megmenti Kate Walkert, és mivel a lány és a nomádok is egy közös ellenség elől menekülnek, így Kate csatlakozik hozzájuk, hogy segítsen a hóstruccoknak eljutniuk szaporodási helyükre, a szent sztyeppékre. A veszélyes, ám csodálatos utazás során elpusztult városon, gyönyörű tájakon át vezet az utunk, nyomunkban jó pár ellenséggel.


Platform: PC, PS4, XOne

Battlefield 1 - megjelenés: 2016. október 21.
A játékról:
Az első Világháborúról fog szólni.
Az első világháború több frontján is járunk majd: fogunk lövöldözni az Alpokban, olasz és francia fronton, és Arábia sivatagaiba is árkot ásunk majd. Akármilyen is lesz a környezet, ott hagyhatjuk majd a lábnyomunkat, hiszen ezúttal is teljesen rombolható lesz sok minden körülöttünk.


Itt egy nagyon érdekes elemzés a trailerről és történetről.
https://www.youtu...20il6AHlWo

Platform: PC, PS4, XOne

Mafia III - megjelenés: 2016. október 7.
A játékról:
A játék helyszínéül az 1960-as évek (konkrétan 1968, Martin Luther King, Jr. meggyilkolásának éve) és New Orleans városa szolgálnak. Itt él az általunk irányított karakter, Lincoln Clay, a színes bőrű vietnami veterán. Lincoln árvaként nőtt fel, egész életében tartozni akart valakihez ezért került közelségbe az egyházzal és helyi bandákkal is, valamint ezért csatlakozott a hadsereghez. A háború után csatlakozott a helyi alvilághoz New Orleansban.
Az olasz maffia térhódításának köszönhetően Lincoln és maroknyi társai szembekerültek az itáliai gengszterekkel és mondhatni a rövidebbet húzták, hősünk gyakorlatilag kapott egy fejlövést. Lincolnt azonban keményebb fából faragták, mintsem hogy ennyi visszavonulásra késztetné, ehelyett inkább ellentámadásba lendül és le akar számolni a teljes olasz alvilággal a városban. A Mafia III-ban fő célunk New Orleans uralmunk alá hajtása lesz.


Platform: PC, PS4, XOne
Szerkesztette: Minagi - 2016.06.26. 12:13
 
Capac
Jó hogy említed a Mass Effect Andromedát, mert tegnap bejelentették, hogy kiadnak majd 4 novellát amik majd összekötik az ME 3 és az ME: A történetét.


Az első kötet ami Initiation alcímet kapja, és az Andromeda előtt játszódik,valószínűleg még idén kiadásra kerül a játék megjelenése előtt.

A másik 3 könyv meg 2017 márciusa és 2018 márciusa közt jelenik majd meg.


"Go into a room to fast Kid, the room eats you."
- Miller
 
http://myanimelist.net/animelist/Larten
Minagi
Jaja, azt én is olvastam, tök jó szerintem.
 
Capac
Bármi jó, ami Mass Effect Ikszdé de ja mert összeköti a két szálat és mindkettőnek egyfajta kiegészítése lesz.

Ja és ha már a BF1-t is említetted:

https://www.youtu...YmQE-trVJg

Bírom a csávót mert objektíven áll hozzá minden témához, érti is hogy mit beszél.

Maga a játék meg... Brutálisan jól néz ki. A DICE már a BF4 alatt megmutatta mire képes a Frostbite 3 motor (a Hardlinet ne említsük). Hihetetlen potenciál rejlik ebben a motorban, képes kihajtani tps, fps, autós játékokat, képes lekezelni nagy és nyílt tereket, szóval kb mindent ami kell. Ráadásul az új ME is ezzel a motorral jön majd. Az előző 3 játék még Unreal Engine 3-t használt.

Viszont esélyes hogy az első 1-2 évben játszhatatlan lesz ha a DICE tartja az eddigi tendenciát ( a BF3 kb 1 évig volt romhalmaz a BF4 most kezd játszahtóvá válni). Ugyanis a netcode képtelen kezelni 20-nál nagyobb pinget, ami már öngamágab is kész röhej. Raádásul imád crashelni amitől az adott pályán elért teljesítményed is mehet rögtön a kukába.Már most borítékolható hogy a megjelenés napján jó, ha 10 percet tud majd az ember multizni. Szóval lesznek bajok vele rendesen.

BTW:

Az új cod előzetesét többet utálják mint Rebeka Black vagy Justin Bieber videjóit Ikszdé ez igen! :D

Egyesítve 2016.08.16 15:36:31:
Battlefield 1 nyílt béta start Augusztus 31, de akik előre jelezték részvétüket a BF Insider programban már korábban is beszállhatnak a játékba.
Szerkesztette: Capac - 2016.08.16. 15:36


"Go into a room to fast Kid, the room eats you."
- Miller
 
http://myanimelist.net/animelist/Larten
BladerTM
Cyberpunk 2077 Official Cinematic Trailer | E3 2019

Megjelenés: 2020. április 16.

Fúú.. a grafika rohadt jól néz ki. :D Az utolsó fél perc mindent vitt!

Keanu Reeves <3


"Wake the f*ck up, Samurai. We have a city to burn."
 
Ugrás a fórumra: