Hozzászólások
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
Jaeger
A fejezetről:

Fordulatok
Nekem igazán nem jött be ez a fejezet ahogyan vártam... Semmi értelme nem volt Gokunak most megint egy Cell-esett játszania. Komolyan ennyi kreativitás nincs az íróban? Friezától elmentünk Cell irányába ahogyan megnőtt majd pedig szinte Buu lettünk... Cellnél volt értelme a dolognak itt nem igazán. De tényleg Vegitának lehet esélye kiszedni Morot, de nem tudom ő meg van ehhez elégé nagy erőszinten a végén még fúziónálni fognak. De igazán már kiváncsi lennék egy Goku vs Bill harca ezután.


Nem szokványos csak kb ez volt Zamasunál is :ehh


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Rotcsa
Tapion-sama írta:

A "Victory" Uchida-val (DBS manga szerkesztője) készült interjú alapján "trollkodás" volt a 8 oldalas skicc közzététele, és a 9. oldalon egy elég nagy fordulatszerűség várható.

(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez:
Mégsem volt trollkodás. Minden úgy történt, ahogy a spoilerekben, sajnos... Elég nagy marhaság is lett ez az epizód.
)

Balage3000, pont erre gondoltam én is! (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Majd Vegita talán kiveri belőle valahogyan a felszívott erőt.) De amúgy is lejárna az ereje fél óra elteltéve ez a képességl, nemde?
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Whis szavai elég nyugtalanítóak. Miért robbanna fel a föld?)
 
R
65, fejezet
Moro annyi energiát nyelt már el, hogy a megsemmisülése egy robbanás kíséretében szétszedné nem csak a Földet, de az egész galaxist is. Ez volt Whis befejező szava.
Megmondom őszintén, hogy felhúzott ez a rész. Láttam én is a spoilert, nem akartam elhinni. Gyenge tréfának gondoltam. Fáradt sóhajjal nyugtáztam, hogy bizony ez valóban egy harmadgyenge másolás-beillesztés.

Mi lenne az a pont, amikor Whis és/vagy Beerus is közbelépne? Zamasunál Beerus egyszer nagyon is odapörkölt, ki is radírozta a tagot a létezésből. Itt mikor jönne el az a pont, hogy ők is közbeszólnának?
 
Balage3000
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Rotcsa: Szerintem is le fog telni neki fél óra múlva, de kétlem, hogy Moro ki fogja várni. Ő ugyebár képes túlélni az űrben, Goku nem, így szerintem a következő lépés az lesz, hogy felrobbantja a Földet.

Ezzel így el is jutunk az F, mint feltámadásos deja vu-höz, de itt biztosan nem lesz idővisszatekerés.

Konkrétan arra gondoltam amúgy, hogy Vegita a Földről tudná-e leválasztani a képességével, bár kétlem, hogy ennyire egyszerű lesz.

Jaeger: Azért nem teljesen Zamasu-s végjáték, ott nem volt a Galaxis vége ennyire közel.

Én egyébként nem akartam elhinni a Merus-os elnyelős spoilert, azt hittem fake, sajnos tévedtem, viszont azzal, hogy a teste nem bírja, szerintem a lehetőségekhez képest jól oldották meg a dolgot. Nekem ebből egyébként az is következik, hogy kb. ez történne Buu-val is, ha el akarná nyelni Gokut meg Vegitát. Úgyhogy komolyan lövésem sincs, mi lesz ennek a vége, azonkívül, hogy Vegita még tuti fog jönni. Azzal viszont még biztosan nem lesz vége szerintem.
)
 
http://-
pruzsi
Balage3000:
nini
Goku képes túlélni az űrben
[img]https://s1.dmcdn.net/v/CQnza1MMbwnyU8PL0/x1080[/img]hisz ott harcolt bils ellen is ergo dont need oxigén
 
Jaeger
De amugy:

Fejezet
Nekem elégé belemagyarázás szagú az, hogy pont elkapta a nyakát mikor ott nem ezt láttuk. Amugy először arra gondoltam, hogy majd Vegita testét szállja meg és úgy fognak harcolni még az is jobb lett volna :D Szerintem viszont simán benne van az idővisszafordítás is. Mivel azt mondták ez a Climax akkor nem lehet hátra még 5 fejezet, hogy egy komolyabb probléma kialakuljon pár fejezet és vége elvileg."I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Balage3000
pruzsi írta:

Balage3000:
nini
Goku képes túlélni az űrben
[img]https://s1.dmcdn.net/v/CQnza1MMbwnyU8PL0/x1080[/img]hisz ott harcolt bils ellen is ergo dont need oxigén


pruzsi:
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Csak a Föld közelében sajnos, a Moro elleni arc legelején is volt róla szó, konkrétan amikor Vegita szólt neki, hogy ne menjen a Földtől messzebbre, mert az már "Outer Space". Buu-val harcoltak akkor Moro ellen.)
 
http://-
Lacika
Ennyit írok mert nem tudom spoileresen eltakarni, hogy Vegita
 
DieHardy
65.
Akkor most következik a Hakai vagy tényleg Vegita fogja és kipüföli a földből őt?"Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."
 
KingBradley
pruzsi írta:

Balage3000:
nini
Goku képes túlélni az űrben
[img]https://s1.dmcdn.net/v/CQnza1MMbwnyU8PL0/x1080[/img]hisz ott harcolt bils ellen is ergo dont need oxigén


+ a semmi közepén, (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: mikor időgéppel visszamentek az eltörölt univerzumban Zen-chan ért.) :)
 
Balage3000
Én értem, de ebben az arc-ban már komolyan erről volt szó. :D Más kérdés, hogy logikátlan. :D
 
http://-
R
Songoku döntése
Egyébként én azt értem, hogy Songoku bárkinek megkímélné az életét és még a legutolsó féreggel se végezne. Ami valamilyen szinten érthető. De amikor egy ilyen mértékű galaktikus bűnözőnek újabb és újabb esélyt ad (talán pusztán csak azért, hogy legyen egy kemény ökölpajtija a jövőben) az morálisan mennyire állja meg a helyét?

Ha Jaco bilincsbe verve akarná Songokut a galaktikus börtön rácsai mögé dugni, megtehetné vajon? Most függetlenül az erőviszonyoktól. Mert itt Songoku most nagyon sok mindent kockára tett, parancsot is megtagadott szolgálat közben (oké, letépte magáról a szimbólumot, tehát "felmondott", de na :D )

Szóval Jaconak nem lenne vagy alsó hangon két indoka is őrizetbe venni Songokut? (Már persze amennyiben valamennyien túlélik a következő fejezetet :D )
 
Jaeger
SonGoku döntése
Amugy simán őrizetbe lehetne venni :D De Jaco nem merné megtenni. Értem én, hogy arról szól a manga, hogy Goku mindenkivel jóbba akar lenni, de nem lehet mindent két csoportra osztani, hogy jó vagy rossz. Meg ez igy elég sablonos, hogy Gokut mindenki átveri aztán koppan állandóan. Átverte Frieza, Átverte Cell, Buu-ra nem emlékszem igazán, aztán megint Frieza, aztán Zamasu mert túl naív volt szóval ezt gondolom."I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Rotcsa
Goku debilsége
Az, hogy Goku lelki csököttsége miatt mennek így a dolgok, teljesen érthető és illik is a Dragon Ballba. Ez a nyomorult semmilyen lelki tapintatot, vagy felelősséget nem érez magán, kiváltképp ha harcról van szó.
Az edzések miatt csapnivaló apa , csapnivaló férj, de ez így van jól, ezért ő Goku.
Harcban egy zseni, de emberileg egy 5 éves érzelmi inteeligenciájával bír. Ez a gyengepontja. Ezért szerintem teljesen rendben van morálian. Valószínüleg Zeno is ezt a gyerekes személyiséget láthatta meg benne és ezért kedveli.


Egyesítve 2020.10.23 19:53:34:
Ha már szó volt a Galactic patrolról is:

Ez egy komolytalan, nevetséges banda! Senki nem volt Meeruson kívül közöttük, aki valamilyen jelentősebb harciértékkel is bírt volna. Hogy lehet egy Moro-szintű rabot bízni ezekre a senkikre? Remélem, hogy a következő részekben felturbózzák őket egy kicsit...
Szerkesztette: Rotcsa - 2020.10.23. 19:53
 
Balage3000
Például ha Gokuékon kívül a többi Z-harcos tag maradna, az szerintem egy jó dolog lenne. Meg lenne oldva a semmittevésük, nem unatkoznának és edzésben is maradnának. Továbbá kiképezhetnék a többi Galactic Patrol tagot.
 
http://-
Ugrás a fórumra: