Hozzászólások
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
Rotcsa
Én egyébként azt sem tartom túlságosan valószínűtlennek, hogy a főpap avatkozik majd közbe valamilyen módon, mivel elveszítette egyik angyalát és Beerus-on volt a felelősség , hogy ez ne következzen be. Mivel Whis kérte ugyan az oltalma alá Meerust, de a főpap is tudta, hogy az angyalok csak akkor és azt cselekedhetik, amit a Hakasin utasít nekik, ezért tuti Beerust fogja majd elővenni, Whis meg kap egy "ejnye-bejnyét". Vagy még ennyit sem...
Whis személyiségének valós mélysége és céljai szerintem nem igazán ismertek még. Tudta ugyanis, hogy Meerus meg fogja szegni a kódot, de azzal is tisztában volt, hogy Beerus figyelme el fog lankadni e-felett, mert jobban szeret enni és aludni, mint bármi mással foglalkozni. .. Meg az előző fejezet végén az a "He was an akward little brother" -kijelentése bennem inkább azt az érzést keltette, hogy még örül is neki, hogy megszabadult végre tőle!
Ti-hogy vagytok ezzel? :)
Emlékeztek még arra a kijelentésére a Főpapnak, hogy "Nem akarok elveszíteni egy angyalt!" Mi történne, amiért ennyire nem akarja? Lehetséges, hogy így akarják majd felvezetni a démonokat mert valamiféle létszámbéli egyensúly miatt vannak most többségben az angyalok? Ezzel el az iránnyal el lehet kacérkodni és tekintve, hogy a db univerzum más platformjain már ottvannak a démonok, nem lepne meg...
 
Csabi28
Számomra ez az egész Angyalok-Hakaishinek téma kb. az egyetlen dolog, ami miatt követem a Supert. Nagyon-nagyon tetszik az egész, hogy ilyen régóta van vezetve és mindig csak egy kicsivel többet tudunk meg a dologról. Ezelőtt nem is volt ilyen a DB-ben. Minden csak 1-2 ívig volt kitalálva, majd le is zárva. Azonban itt Superben már a legeleje óta kérdéses ez az egész. Kíváncsi vagyok lesz-e egy "gonosz" angyal, mint a Kaoishinek között Zamasu volt, mert úgy teljesen komolyan vehető multi univerzumos fenyegetés is lehet majd.

Minden másban számomra elég gyenge a Super, igazából csak egy DBZ reboot az egész. A nagyon jó jelenetek csak azért ütnek, mert erős nosztalgia érzetet keltenek bennünk. Az angyalok/hakaishinek az egyetlen úgymond egyedi dolga a sorozatnak, ami még sokáig érdekes is marad, ha ilyen szépen vezetik.
Azonban jó lenne, ha kapnánk végre valami komolyabb Beerus harcot pl., mert MUI Goku-nak és SSG Blue Vegeto/Gogeta-nak már messze erősebb szinten kéne lennie.

Vajon miről fog szólni a következő ív? Kaptunk már Freezás, F-Trunksos, Tournamentes, (Broly-s) és Namek sagás reboot is. Most jöhet egy Platinum-Cell? :O
 
Jaeger
Nem tudjuk folytatódik egyáltalán a manga ez a ív után :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Csabi28
Pedig nem ártana neki, mert jelenleg csak a Broly movie és ez a mostani manga ív van az anime számára, mint feldolgozható alapanyag, azonban azt beszélik (nem tudom mennyire hivatalos az info), hogy ezt ki fogják hagyni a sorozatból, ha egyszer folytatódik.
 
Jaeger
Ez a Moro-s történetív manga exkluzív nem lesz belőle anime én is úgy tudom.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Rotcsa
Ilyet nem hallottam, de lehet h így lesz, nem tudom. De akkor honnan folytatják, ha folytatják? A Brolytól? Nem csodálkoznék, ha kihagynák, mert az erőszintek már messze-messze eltúlzottak. Mondjuk azon gondolkoztam a minap, hogy az UI nem jelent erőnövekedést is, csak az erő hatékonyabb felhasználását és mozgatását. Azaz ha Jirennek lenne UI, akkor Gokunak annyi, mert alapjáraton is sokkal erősebb. De ez csak az én okoskodásom és valószínüleg nincs így, vagy másképp lenne.
De pl mellette szól az, hogy: valaki az animében azt mondta, hogy Vados erősebb, mint Whis. Talán ő magára mondta. Ez egy jó példa. Mind a kettőnek ott az UI, de valszeg Vados nyerne, mert erősebb.
Korábban minta egyfajta plafonként gondoltak volna az UI-ra sokan, de nem az. A gyorsaságot tekintve ez a csúcs, de az erő még növekedhet.
 
Jaeger
Vagy a tornától vagy Brolytól, de én úgy tudom Morot nem fogják adaptálni aztán meglátjuk. Elvileg Toriyama egy teljesen új íven gondolkozik csak nem igazán halad a dologgal.

Kiváncsi lennék erre a teljes UI Goku vs Beerus harcra kigyőzne. Mivel azt mondták ugye, hogy még Beerus sem képes erre.


Szerk:

Elvileg egy V-jump interjú alapján hamarosan vége a Moro sagának és folytatódik tovább a manga ha valakit érdekel :)
Szerkesztette: Jaeger - 2020.10.14. 20:47


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Balage3000
spoiler
Hát ha igazak a külföldi spoilerek a következő részhez, akkor még mindig tovább fogják fokozni a dolgokat, és meg kell mondjam, kicsit túlzásnak tartom már. Azt viszont jó tudni, hogy jön a következő történetív, remélem az U6-ba fogunk ellátogatni.
 
http://-
Jaeger
A spoilerek alapján akkora baromság fog történni, hogy lassan tényleg azon gondolkozom, hogy dobom a mangát.

Azért van egy határ nálam is...


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Balage3000
Így is lehet fogalmazni. XD De azért még azon a pár oldalon kívül lesz kb. 30, amit még nem láttunk, azért várjuk ki. :D
 
http://-
Rotcsa
Én is megnéztem 1-2 spoilert, mert a youtuberek sosem bírnak magukkal és az egyik úgy posztolta a videóját, mintha már nem lenne spoiler. Néha nem jön le első blikkre, hogy amit posztolnak az tényleg a manga-e, vagy valami fantasy fan-made hülyeség (mert sok ilyen van) és benyeltem.

Nos, azért várjunk holnapig, de szerintem is nagyon messzire mentek ezúttal!
 
Tapion-sama
A "Victory" Uchida-val (DBS manga szerkesztője) készült interjú alapján "trollkodás" volt a 8 oldalas skicc közzététele, és a 9. oldalon egy elég nagy fordulatszerűség várható.

Az interjú összefoglalói (angolul) egyébként itt olvashatók:

https://pbs.twimg...me=900x900

https://pbs.twimg...me=900x900


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Akashi
Na hol késik már a 65. fejezet?:D

Mondjuk már a spoilerek nagy részét elolvastam, szerintem totál bullshit az egész. *-)
 
http://tibiakonyhaban.blogspot.com
goku5
Itt az új fejezet!
https://mangaplus...er/1007769
Hát Goku se tudná gyorsan lerendezni a dolgokat ugye!? Bár úgy unalmas is lenne.
És most nem a focistára gondoltam!Ikszdé
 
Balage3000
Érdekes fordulatot vettek a dolgok. Még kicsit emésztgetnem kell, de legalább nem egy szokványos befejezést kapunk.

(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Szvsz most jön majd a képbe Vegita, aki az új technikájával kiszedi a Földből. Oszt jónapot :D)
 
http://-
Ugrás a fórumra: