Hozzászólások
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
Rotcsa
Kingbradley:
Még ha arról lenne szó, hogy 2 naponta van DBS-manga, akkor érteném az álláspontodat. De havonta jelenik meg, ami teljesen tervezhetővé teszi a megtekintésének beiktatását a hétköznapokba. Én is úgy néztem, ahogy fentebb írták, azaz ha láttam, hogy már kommentelnek a 20-i dátummal , nem is olvastam el a kommenteket, hanem előbb megnéztem a mangát, aztán jöttem ide.
Értem én, hogy mindíg vannak, akik a magyar fordításra várnak, vagy különböző okok miatt nem nézik meg, de most hány emberre legyek tekintettel? Nomeg honnan tudjam, hogy kik azok? Valamint mi az az idő, ameddig etikusan spoilerezzek? Azért jövünk ide, mert meg akarjuk beszélni az eseményeket és ez egyáltalán nem olyan, hogy "összefutok veled a utcán és az arcodba böfögöm a legújabb dolgokat", már ne is haragudj!
Ez kb olyan, mintha egy vendég azért háborogna a szakácsra, hogy csak azt kérheti, ami az étlapon is van. Nyílván amire a konya fel van készülve, az nem meglepetés senkinek és olasz étteremben se pad thai curry-t kérsz. Ez itt a DBS manga topic. Nem máshová írtam, pl: a Dragon ball duma topicba, ami pl ha minden nap pörögne, nem biztos, hogy a legújabb fejezetekre lenne kíváncsi annak publikuma.
 
KingBradley
Nektek komolyan nem esik le a lényeg igaz? :D Meg ne erőltessétek meg magatokat....
Én itt békével lezárom a magam OFF szakaszát!
A KI legyen veletek.
 
R
OFF: Szerintem itt bizonyos szinten mindenkinek igaza van (és ezzel minden bizonnyal Ti is egyet tudtok érteni). Én nem jövök ahhoz, hogy szabályokat bolygassak, nem is áll szándékomban, de mi lenne, ha magunk közt megegyeznénk abban, hogy mostantól az aktuális fejezet magyar nyelvű publikálásáig mindent spoiler alá rejtünk? Azonban amint magyar nyelven is elérhető a Naruto-kun által, a spoiler elhagyható.
Nem sokan járunk ide megbeszélni az adott fejezetet, szerintem ez mindenki számára elfogadható. Megint: nem a szabályzatba akarok belenyúlni, csak kicsit pontosítani kívánok rajta, mert mint látható, megoldandó témáról van szó.

ON:
fejezet csattanója
Abban igazatok van, hogy általában mindenkit visszahoznak és emiatt a halálnak kb nulla súlya van a DBben. És mégis annyira jól építették fel a csatát és Merus elmúlását, hogy számomra olyan volt kissé, mint mikor Cell széttaposta C16 fejét. Ugye mind emlékszünk, mi történt utána. Pontosan hasonlót várok most Songokutól is. Illetve többször felmerült a párhuzam a Namek saga és az aktuális történetív között. Említettétek, hogy a beállás is mind a Dermesztő elleni első szuperharcos-átalakulásra emlékeztet. Durva fejezetkezdést sejtek szeptemberben. :]
 
Jaeger
Fejezet ismét
Azzal, hogy Merus így feláldozta magát amivel súlyos szabályokat szeget nem hiszem, hogy a Sárkánygömbökkel visszalehetne hozni őt. Moro akkor most már nem képes ellopni mások erejét vagy használni azt?"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Balage3000
Off:

Nekem az a véleményem ezzel kapcsolatban, hogy a magyar nyelvű megjelenésig várni túlzás, mivel nem rendszeres a megjelenése, értem itt ezalatt, hogy nem tudjuk mikor jön ki pontosan, ellenben az angollal. Szerintem a jelentős többség itt egyébként is angolul követi, esetleg japánul, amiből viszont a szöveget úgyse fogja fel senki. Szóval szerintem aki a magyarra vár mindig, annak jobb elkerülnie a topicot, mivel a nagy többség úgyse vár addig, amíg az kijön. Én személy szerint 1-2 napos várakozási ideig tennék mindent spoileres címke alá, utána nélkül, az angol megjelenéstől számítva. De nekem meg amúgy is mindegy, mivel úgyse olvasom addig a fórumot, amíg nem olvastam el az új mangát. Meg nagyon nem is ír senki semmi újat addig...

On:
új
Szuper sárkánygömbökkel biztosan vissza lehet hozni őt is, mivel azokkal mindent lehet :D
 
http://-
goku5
Egy biztos. HA tudjuk mikor jön ki az új fejezet akkor ne számítsunk már olyanra hogy nem arról szol majd a fórum. Mivel általában akkor van benne forgalom. Aztán még általában a magyar megjelenésekor se igen írnak bele. Szóval logikusan jó hogy arról szólnak a HSZ ami az új. Szóval erre megint jönne a szokásos monológ: Aki nem kíváncsi rá addig ne olvasson bele.

De azért egyesek kedvéért:
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez:
spoiller
Merust szerintem is fel fogják majd támasztani, vagy visszahozni valamilyen formában. De én biztosra veszem hogy akkor már nem angyalként hanem emberként fog visszatérni. Így nem lenne már semmi megkötése.)
 
heckles04
Az utolsó két oldal nagyon hajaz arra amikor Krilin-t megölte Freeza(azt hiszem ezt említette is valaki). Kiváncsi vagyok mivel fogják ezt a harcot feldobni. Ha most neki állna Goku simán rektelni Morót az elég gyenge lenne. Remélhetőleg sikerül majd közben Vegitát is bevonni a harcba. Itt meg tudná villantani Vegita, hogy tényleg rengeteget fejlődött mint ember, ahogy Picolo korábban említette.
Lehet végre láthatunk egy extra profi együtt működést Vegita és Goku részéről amit már Whis is pedzegettet régebben. Az is jó lenne ha Vegita is kapna valami power up- t. Pl. Vegita + Goku közös Ultra Instinct vs Moro.
 
Brian_l
Az utolsó oldal libabőrösre sikeredett. Remélem nem rontják el :)
 
Rotcsa
Már alig várom a legújabb fejezetet! :D Remélem, hogy lesznek még meglepetések!
 
Jaeger
Egyelőre komment nélkül:

https://www.manga...l-super-64


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
KingBradley
Ez nagyon durva volt. :)
Köszi a linket!
 
Lacika
Valószínűleg megint egy Goku lose lesz. Már csak a vége miatt
 
goku5
Én is kiteszem más likkel:[url] https://mangaplus...er/1007562 [/url]
Szerintem ez nem spoiller!
Tényleg nagyon emlékeztet ez a Goku vs. Deremesztő mérkőzésre a Namekon. Ahogy mások is írták.
 
Jaeger
Én nem tudom Goku mit csinál, de ha megint eljátsza azt amit a Namekon és amiatt valaki más menti meg a seggét akkor én nagyon mérges leszek.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Lacika
Én Cell felet érzek, hogy add neki egy szenzut, hogy teljes erejében győzze le
 
Ugrás a fórumra: