Hozzászólások
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
Jaeger
Most már rövid ideig elérhető angolul is.

https://www.manga...l-super-62

Igy számomra jobban érthető :D

Először is sok hírt olvass az ember nem vagyok benne biztos, hogy ez valaha meglesz animálva pont azért ilyen amilyen. Volt olyan pletyka, hogy csak manga exkluzív marad.

Az tuti, hogy ebben a fejezetben minden nagyon brutális mintha cseréltünk volna egy rajzolót, mert eddig nem volt jellemző.

Bejött amiket Rotcsa írt, elvileg félóra múlva viszont mehet a fúzió.

Az nem világos, hogy ilyen helyzetben is Gohan miért fogja vissza magát? Mármint nem használ semmilyen átváltozást. Értem én, hogy edzés miatt talán nem használ semmit, nah de most?

Meerus úgy nézz ki mint Galactic Patrol itt lehet, de ugye nem használhat angyali erőket.

Mondjuk nincs pánik, ha nyitva maradt a rés akkor jön Krillin a Senzuval meg Dende felkapar mindenkit. Goku meg Vegita sőt még Gohan is tud erősebb lenni. Goku ha most kap egy senzut képes lesz szerintem a teljes UI-ra.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
R
Annak ellenére, hogy az UI baromira epikus, nem hinném, hogy ezzel oldják meg. Mármint ez a Moro-sztori sok hasonlóságot mutat a Piccolo Daimao-sztorival a sima DB-ből, de valahogy mégse jönnek az elvárt klisés megoldások. Ez teszi ilyen élvezhetővé ezeket a fejezeteket: kiszámíthatatlan. Épp ezért nem várok UI diadalt.

Illetve picit lemaradtam: Miből gondolod, hogy fél óra múlva jöhet a fúzió?
 
shrek11
Fúzióval semmit sem tehetnek, mert Moro le másolta Vegeta új erejét.

Jó ez a történet, de valahogy Moro amilyen erős, annyira nem karizmatikus, talalhattak volna valami egyénibb képességet, ha már varázsló, ez az erő másolgatás volt már párszor, és sosem lesz olyan erős, mint az eredeti, biztos hogy itt is lesz gyenge pont.
 
Jaeger
Azért mert megszerezte most Seven-Three minden képességét kezdve a végtelen staminával.
De arról nem tette említést, hogy az új képességei is örökre megmaradnának. Mert Seven-Three esetében ha lemásolt egy képességét az fél óráig maradt meg ha jól emlékszem.

Tehát Vegita ereje lejár fél óra múlva és akkor esetleg egy fúzió is mehetne.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
R
Annyit mondott, mikor kiütötte Gokut, hogy a Seven Three által elnyelt képességeknek nincs már időkorlátja. De hogy az új képességekre mi vonatkozik azt így valóban nehéz még kitalálni.

Bár nem jelent számára veszélyt, érdekes gondolat szerintem, hogy Piccolóból ki tudná még szedni Kamit és Nailt.

shrek11 szerintem fogja még használni a mágiáját, főleg Merus ellen, ha most valóban ők esnek egymásnak.

Szerintetek Merusnak Galactic Patrolként van esélye most Moro ellen?
 
Jaeger
Én is gondolkodtam rajta, de Galactic Patrolként esélytelen.

Lehet kitud térni a támadások elől, de nem hiszem, hogy elég erős csapást betudna vinni hiszen láttuk ezt korábban is. Van egy érzésem, hogy csak az időt akarja húzni.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Balage3000
Egyértelmű, hogy Merus csak időt húzni ment, illetve elterelni a figyelmet/lefoglalni Moro-t, amíg Dende mindenkit felgyógyít és kapnak egy hatalmas Zenkait. Plusz Merus most ezenkívül még többet szerintem nem is akar tenni, mert mint azt az előbb már említettem, már így is a beavatkozási határokat súrolja.

Szerintem egyébként Whis és Beerus is együtt ment Merusszal, nem hiába mondta Beerus, hogy éhes. Szerintem ez egyértelmű utalás volt arra, hogy irány a Föld. És ezért törhette át Moro pajzsát Whis vagy Merus, mert Beerus így döntött, ergo ezzel segített, hogy feljogosította az angyalokat erre. Nekem legalábbis ez jött le ebből.
 
http://-
Jaeger
Amugy vajon nyitva maradt a pajzs? Mert akkor Krillin is odaérthet.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
goku5
Nem véletlenül mutatták Krilint se. Lesz neki is dolga ott.
De amúgy szerintem 2 eshetőség van a folytatásra. Vagy látjuk milyen következményei vannak ha egy angyal beavatkozik, vagy megtalálják a módját hogy hogy tudnak egyensúlyozni még a segítség peremén.
DE mivel ez DB biztos Goku és Vegita együttese fog majd a végén győzni így vagy úgy. Esetleg Goku és Merus páros.
De amúgy szerintem már az hogy ott vannak és rést nyitottak a pajzson már a tétlenség megfigyelés feladása és beavatkozásnak számít. De majd meglátjuk hogy magyarázzák ki magukat.
 
Jaeger
Én mindig sajnálom, bár lehet egyedül vagyok így, hogy Gohan nem kap több szerepet. Most itt lett volna az alkalom, hogy dűhbe guruljon erre úgy nézz ki sajnos már nem több egy mellékszereplőnél mint Piccolo.

Tuti, hogy Gokut meg Vegitát felkaparja vagy Dende vagy Krillin és ők fognak így harcolni egy jelentős Zenkai után.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
R
Ha most robbanna be Gohan, az számomra nem adná annyira. A nagytornán elég jól szerepelt a mangában (önmagához képest talán túl jól) de most egy sima dührohamos erőkitörés nekem nem játszana. Ha lenne egy hasonló rituáléja, mint anno az öreg Kai bolygóján, vagy valami spéci edzése (nem Piccoloval, hanem mondjuk neki is egy angyallal) akkor jöhetne a visszatérés. Én is várom. Évek óta.

Azért bízom abban, hogy nem feltétlenül lesz klisé. Mármint Zamasut pl nem Gokuék győzték le (bár a mangára most hirtelen nem emlékszem, az hogyan zárult). Hivatalosan a nagytornán sem ő nyert. Brolly ellen fúzióval.
Itt láthatjuk, hogy az UI jelenlegi formájával sokra nem megy, fuzió kilőve. Meg úgy alapból minden KI típusú támadás.

Nekem valami azt súgja, hogy látunk még egy kis mágiát. Anno Boot sem tudta senki legyőzni, olyan erős volt mind mágiában mind erőben. Egy vacak kis Bibidi pedig jól elzárta a szörnyet. Hasonló dolgot el tudok itt is képzelni, csak látványosabban.
 
Jaeger
Mangában Goku-nak a Perfected Super Saiyan Blue formában sikerült a határaira kényszeríteni Zamasut, ami által rengeteg Zamasu lett, de végül ugyanúgy Zeno mentette meg a napot.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
raymund86
Lehet csak én nem elolvastam rendesen el vagy véletlenül ki hagytam a magyarázatot de érdekelne valami.
Az istenek miért nem lépnek, hogy meg állítsák Mek mestert ( Moro )?
 
KingBradley
Mert nekik, mint az Angyaloknak semlegesek kell maradniuk. Nem avatkozhatnak bele a halandók ügyeibe. Ellenben Zeno vagy a Főpap jár el velük szemben. Eltörölnék őket büntetésül.
 
goku5
Az angyalok tényleg nem avatkozhatnak bele. De már a helyzet az istenekkel főleg mondjuk itt a pusztítás istenéről lenne szó. Ő már simán beleavatkozhatna a dolgokba ha nem látja jónak azt ami folyik és nem csak a földön.
 
Ugrás a fórumra: