Hozzászólások
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
goku5
Hát az biztos hogy nem olyan élvezetes egy rövid összefoglalót olvasni róla mint elolvasni! Mangát olvasni élmény! Ráadásul még nem is mondanám hogy sokat kéne behozni. Jobba ha elolvasod az a pár fejezetet. És mind fenn van az oldalon magyarra fordítva.
 
Thomas27
Gyerekek 61.-dik fejezet nagyon komoly lett élvezet volt olvasni főleg hogy most Vegeta most el mondhatja magáról hogy mekkora király! :D
 
Bromiosz
Jó rész volt de az nem igaz, hogy Vegeta sohasem nézte be az ellenfél erejét.
Dbz-ben pl.: Zarbon, Dermesztő, C18, Cell, Kövér Buu.
 
Jaeger
Jó amiről Piccolo tud arra vonatkozik.
De Vegita általában mindig tudta az ellenfele mennyire erős csak a büszkesége miatt nem adta fel soha lehet erre gondolt.

Goku az bárkivel harcol és nem számít neki az mennyire erős.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Akashi
Najó, ez rohadt mód epic fejezet lesz, úristen de várom a teljeset. :]


Ne olvasd el, mert baszott nagy spoiler:
Raw
Kb majdnem megöl Mindenkit Moro, Goku mellkasába egy óriási lyukat üt, Piccolot átlövi és megjelenik Meerus, járőr szerkóban
 
http://tibiakonyhaban.blogspot.com
Jaeger
Én ilyen durva fejezetet nem mostanában olvastam a Dragon Ballban.

https://www.manga...l-super-62

Itt a Raw ha valakit érdekel.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Rotcsa
Egyre kiszámíthatatlanabb ez az egész! Se az a sablon nem jött be , hogy : "Goku megjön és megment majd mindenkit" ,se a "Vegeta végre király lesz", se a "Még ott van a potenciál Gohanaban" , se semmi! Mi a fene történik itt ? :D
Mindenki fekszik, mint egy béka az abroncs alatt! XD Most már Majin Buu-ban sem hiszek....Szerintem még Broly is jönni fog és Freeza is! Nagyon érdekes irányt vett ez az Arc és szerintem nagyon jó úton van ad felé, hogy a valaha volt egyik legjobb legyen a DB történetében!
 
Jaeger
Jó, de én a nagyszerű helyett inkább túlzásnak tartom azt az erőt amit Moro kapott.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
goku5
Hát valahogy nekem is ez a legnagyobb bajom, hogy a francba lett ilyen erős Moro? Egyszerűen nem értem. Tudom hogy a padlóról felkelni az érdekes na de mégis!!!!!!
Amúgy milyen jó már hogy senki nem hal bele a sérüléseibe! És most nem Dende miatt gondolom. Mindenki kap súlyos halálos sebet de mégse hal bele senki. Eddig Moro meg könnyen vette áldozatait. Most is simán elpusztíthatta volna bármelyiket.
De még mindig nem világos hogy lett hirtelen ilyen erős? Nem vitték kicsit túlzásba?
 
Rotcsa
Nekem az egyáltalán nem tetszik, hogy fél óra elteltével sem fognak megszűnni a 73-által megszerzett képességek. Gyakorlatilag regenerálhatja magát Piccolo képességeivel , ameddig akarja. Ennek semmi értelme. Már nem emlékszek pontosan, hogy kit másolt még le, de azok is megmaradnak.
Szerencsére Vegita technikái el fognak múlni félóra elteltével.
73 ha jól tudom, az erőt is megkapja a technikák mellé. Gyakorlatilag Moro most rendelkezik mindazok erejével, akiket 73 lemásolt, + a sajátja ami korábban volt, + Vegita erejével, +73 erejével. Így azért kicsit érthetőbb ez a buf

Ahogy kiverte a fogakat Gohan szájából csupán egy ütéssel, az nagyon erőszakos volt! Ilyen durva jeleneteket már tényleg régen láthattunk! Kimndottan DB élmény ez az arc és már alig várom,hogy animálják! :))

Valamiért nekem egy belső sugallat azt mondja, hogy Moro az a gonosz, aki Jiren szüleit és faluját legyalulta!
Lehet, hogy képtelenség, de mivel már olyan régen él, miért ne juthatott volna el más univerzumokba? Az sem biztos, hogy itt született a hetesben... Érdekes lenne egy ilyen fordulat! :)
Szerkesztette: Rotcsa - 2020.07.20. 21:36
 
Balage3000
Tényleg nagyon epik fejezet volt, ami az egész arc-ra elmondható. Örülök, hogy Merussal kapcsolatban egyelőre nincs igazam, és csak feszegeti a szabályokat, de át még nem lépi. :D Remélem, hogy így is fog maradni, mert kezdem megkedvelni a karaktert. Esetleg ha mégis túlfeszítené a húrt, el tudnám azt is képzelni, hogy ne töröljék el, csak alakítsák vissza halandóvá, és úgy maradhatna a Galactic Patrol szolgálatában, amolyan kompromisszumos megoldásként.
 
http://-
R
Aki átengedte Dendét az akadályon az Merus vagy Whis volt? Nem tudom eldönteni, hogy Merus megnyitotta, majd átöltözött Galatic Patrolba vagy pedig mind a ketten ott vannak most.

Én csak azt remélem, hogy ha a manga meg merte lépni, hogy hozza a jó öreg Z hangulatot, akkor az anime sem okoz majd csalódást.

Rotcsa, ki se szúrtam a fogas dolgot, vissza kellett néznem, hogy miről van szó, így sokkal keményebb.
 
goku5
Én azt Whistnek nézem. Bár elvileg ők nem avatkozhatnak közbe. De gondolom majd a következő részben kapunk bővebb magyarázatot.
Amúgy csak megjegyezném, hogy ők (angyalok) gyorsan utaznak nem azonnali átvitelt használnak mégis igen szokatlanul gyorsan odaértek. Beerus bolygója kb fél órára van az eddigiek alapján. És Vegitát még ott nézték.
 
Gather
Kitudja lehet hogy tudják használni az azonnali átvitelt csak egyszerűen nincs kedvük használni vagy ilyesmi.
 
R
Valóban elég gyorsan megjelentek, de azt nem hinném, hogy tudják használni az azonnali átvitelt.

Amúgy Rotcsa, az elméleted tök jó lenne, zseniálisan csavarhatna egyet, csak Moro 10millió évig börtönben élt. Ez szerintem el is vágja ezt a teóriát.

Mindazonáltal nagyon jó látni ezt a harcot és hogy az egész Moro-sztori végre bebizonyítja, hogy nem minden az erő. Talán az egyik legjobb történetszál eddig a Superben.
 
Ugrás a fórumra: