Hozzászólások
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
Jaeger
Rotcsa nem érted a kis humort?:D Adta magát a videó, hogy Frieza a profilképed. De sajnálom, ha megbántottalak vele.

Szerintem volt értelme annak amit írtam.

De az a lényeg, hogy lássunk egy jó harcot :) Én azt hiányolom, hogy sem Vegita sem Goku nem igazán használta most a Perfected Super Saiyan Blue-t vagy tévedek? Amikor minden erőt a testükbe koncentrálnak.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Balage3000
R írta:

Most olvastam egy kulfoldi hozzaszolasban, hogy potencialis megoldas lehetne, ha Boo elnyelne Songokut es Vegitat ideiglenesen, megszerezve ezzel az erejuket. Errol ti mit gondoltok?
En el tudnam kepzelni, adott lenne egy magiahasznalo, aki ki tudja pufolni a KI-t az ellensegbol es aki egyuttal (ha ez lehetseges egyaltalan) egy idore elsajatitatna az UI-t is. Otletelesnek nem rossz.


Megmondom őszintén, hogy ez nekem is eszembejutott, mint ötlet, és tetszene is, de szerintem nem fognak ilyet meglépni. Buu ha jól tudom mélyálomba került ismét, kétlem, hogy megint hirtelen csak úgy felébredne. Az már nagyon erőltetett lenne. Sajnos. Szerintem más irányba fogják elvinni ezt az egészet. Nekem Merus tűnik gyanúsnak inkább. Nem tartanám kizártnak, hogy feláldozza magát és angyali mivoltját az U7 érdekében, legalábbis, hogy Morot kinyírja.
 
http://-
Rotcsa
:hmmHoppá, beugrott valami a harcok folytatását latolgatva:
Van itt baj,nem kicsi, ugyan is Seventree egy android volt... Azaz nincs Ki-je sem, tehát Vegita valószínűleg képtelen lesz majd a FSF-t használni ellene. Mélyebben még nem ismerjük, hogy mit tud ez a technika; Azaz arra gondolok, hogy lehetséges, miszerint Vegitának éreznie kell az összes KI-t, hogy működjön, de az is elképzelhető, hogy elég neki csupán a "gazda" KI és úgy is működhet. Végül is, ha Seventree minden KI-t lemásolt Moroból, akkor azok most is megvannak..... Pontosabban kellene tudnunk, hogy mi a helyhet ezzel kapcsolatban.
A teória, hogy majd Buu elnyeli őket, szerintem jó ötlet, mert akkor a varázserő sem hatna rájuk, nomeg Buu nagyon hatékonyan küzdött ellene.
Egy Hakai-t Goku miért nem nyomott még Moro-ra? Megpróbálhatná már végre.
 
Jaeger
Én nem szeretném a Buu-s verziót. Mert Goku meg Vegita utál fúziónálni. Most pedig minden büszkeségüket megint bedobnák azért, hogy legyőzzék Morot? Mert a Buu-s elnyelés még a fúziónál is rosszabb büszkeség szempontjából.

De még Goku meg Vegita is tud erőben feljebb lépni szóval jöhet a round2 :D

Hakai-t lehet megpróbálja Goku, de az nem egy gyors technika.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Rotcsa
Jaeger írta:Rotcsa nem érted a kis humort?:D Adta magát a videó, hogy Frieza a profilképed. De sajnálom, ha megbántottalak vele


Értettem a poént és nem bántottál meg vele, csupán elvártam volna egy kicsit lelkesebb és nagyobb ovációt. Viszont részedről ezt őszintének tekintem irányomba és így rendben is van. A dolgok lassan alakulnak, nem szabad siettetni semmit. Egyszer úgy is a rajongóm leszel és tőlem kéred majd a véleményeket DB-elemzés témában....

Egyesítve 2020.06.21 11:24:06:
Amúgy mit gondoltok; Vegitát Moro csupán nagy erővel visszaütötte normál formára, vagy elszívhatta-e az erejét is? Vegita nem ismerte Senevtree-t, tehát Moro akár még a nyakát is elkaphatta... Sajnos nem mutattak semmit (talán szándéosan?), viszont ha így van, akkor Vegita félórára kiesett a harcokból és Gogeta sem jöhet szóba a FSF-technika miatt, amit már Moro bírtokol. A Buu-s elnyelés nem működne, épp emiatt.
Valamiért azt érzem, hogy ebbe az arcba még Freeza is be fog lépni, mivel Moro lehetséges, hogy egy olyan bolygót vesz célba, ami az övé.
Esetleg Zseniális Teknőst kellene elővenni ismét, mert a Földön ő az ilyen mágikus ellenfelek ellen a specialista! A TOP-ban is ő volt.
Szerkesztette: Rotcsa - 2020.06.21. 11:24
 
Jaeger
Gogeta szerintem nem jöhet szóba mivel a mangában nem mutatták még a Broly-s részt.

De nem rossz ötlet az, hogy elszívhatta esetleg az erejét is. És akkor ott van már Gohan, Piccolo meg Vegita képességei is. Így a fúzió tényleg kiesett sajnos. Mert van benne logika, hogy Vegita így egy ütéstől nem szokott kifeküdni.


Amugy még működhetne az a technika amit Zamasu ellen vettetek be és elakarták zárni. De mivel ez a DB valószínűleg power upra power up lesz a választ.

Személy szerint én tudnék örülni egy kis Gohan pillanatnak.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
goku5
Gogéta szerintem csak azért nem lesz, mert nem akarják túl sokszor ellőni a fúziót. Nehogy már a fő ellenségeket csak fúzióval tudják legyőzni.
A mangában meg nem is fogják mutatni a Brolys részt. Az még ott is említve volt hogy megtörtént a Morós arc előtt. Szóval megtörtént csak nincs mangában.
 
Jaeger
Megtörtént, de az lett beígérve, hogy majd máskor lesz róla szó.

https://naruto-ku...per/042/33


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
goku5
Szerintem az a máskor inkább Broliról fog szólni. Későbbi megjelenéséről.
Vagy dermesztő későbbi megjelenéséről.
 
robogo81
Most egy jobb pillanatomban elolvastam az eddigi moro-s részeket egybe,és az az érzésem támadt hogy talán a végén merus fogja megtámadni/legyőzni morot,vagy besegíteni a harcba,és a történet végén eltörlik(vagy valamit amit még nem tudunk),de nem fog megbánni semmit,mert szeret segíteni másoknak.
Persze ez biztosan nem lépik meg,de előfordult, hogy szóvá tették ,hogy át lépheti a határt amit már megközelített.
 
Kzo
Üdv mindenkinek!
Elég nagy DB fan vagyok, de a mangát sosem olvastam (bár hamarosan nekikezdek). Viszont több portálról olvasom, hogy a Super befejezése óta a mangában elég sok minden történt\történik, hogy továbbvitték a sotryt.
Illetve sok cikket olvastam angolul, hogy Vegita túlszárnyalta Goku-t!? Olvastam, hogy Goku és Vegita külön külön valakinél edzenek és új technikákat sajátítanak el ? Olvastam többez között itt is Moro-ról de nem igazán vagyok képben a részletekkel.
Ha van valakinek kedve, leírhatá valami esszé formában, hogy mit történt a super utolsó epizódja után.... Biztos van néhány Fan akinek lenne kedve :$
Hálás lennék és biztos nem csak engem érdekelne...
Sorry, nem feladatot akarok adni senkinek ezzel, csak gondoltam bedobom... hátha valakinek tényleg van kedve összefoglalni...
TY előre is! :bow
Szerkesztette: Kzo - 2020.06.26. 07:40
 
peterk
Jött a kecske (Moro) és meg akarja enni a káposztát (az egész galaxist)
Kb ennyi :D

Viccet félretéve, érdemes inkább a mangát átfutni, nem olyan sok, viszont elég élvezetes. Illetve a Supert is ha eddig csak animeként láttad, ajánlott az elejétől manga formában végigpörgetni, mert elég sok dologban eltér (ez ugye azért van, mert az anime és manga csapat is csak egy tervezetet kapott Toriyama -tól és másként valósították meg az ötleteit) :)
 
icoros
Kzo:
Megjelenik egy vén kecske, aki köthető a Galaktikus Őrjárathoz, es Buu múltjához.
Az egész galaxis, de természetesen főként az új Namek, és a Föld is veszélyben van.
Az első vesztes öklözéseket követően Goku Merussal, a galaktikus őrjárat titokzatos származású elit ügynökével, Vegita a Yardratiak segítségével fog bele az edzéseibe.
Főgonoszunk, Moro megérkezik a földre, csatlósaival bemutatják hanyagolt szereplőink ökölpárbaját és erőszintjét, ezt követően Goku megérkezvén belekezd Moro lefoglalásába Vegita feltűnéséig, hogy elverése után hátra dőlve pihenhessen, amíg hercegünk bemutatja újdonsült technikáit.
Jelenleg Vegita néz farkasszemet Moroval, barátaink pedig őszinte csodálattal figyelik az edzésének eredményét.
 
Jaeger
De mi értelme van így eszé formájában? Sokkal nagyobb élmény lenne ha itt elolvasnád az oldalon magyarul a fejezeteket... O_O


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
icoros
Speciel én sem értem, gyermeki izgalommal olvasom én is mindig a fejezeteket. :))
Olvasd el bástya, nem fogod bánni :)
 
Ugrás a fórumra: