Hozzászólások
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
oozaru
Új fejezet :
https://mangaplus...er/1006653


card.psnprofiles.com/1/oozaru1988.png
 
http://-
Jaeger
Nah ez egy nagyon jó fejezet volt :)

Úgy nézz ki Gokunak sajnos a végére elfogyott a staminája, de addig egész jól állta a sarat.

Mondjuk mindenki tudja, hogy valószínűleg befogja még vetni a teljes Ultra Instict módot.

Ami érdekesebb, hogy Vegitának is csak sikerült elsajátítani az Azonali Átvitelt :D
Bár hozzá is teszi, hogy soha többet nem fogja használni mert ez Goku mozdulata. Nagyon remélem, hogy tőle is kapunk majd egy új formát. Ha lehet akkor remélem valami újabbat mint az animében.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
R
60. fejezet

Szerintem ez egy tok jo resz volt. Sok ujdonsag nem derult ki, parbeszedbol is elegge hijan volt ez a chapter, de a rajzok, a mozdulatok nekem nagyon tetszettek, akadt benne egy-ket uj rugas/utes, ami kicsit egyedibb a DB-n belul.
A lezaras pedig varhato volt, de arra nem szamitottam, hogy ilyen formaban.
Kaptunk azert egy kis nosztalgiat az utolso par oldalon, ami hasonlitott a C19-el vivott csatara :)
 
goku5
Jó kis fejezet volt! Jó sok akció remekül megrajzolva! Kevés szöveg miatt meg a fordítóknak lesz könnyebb dolguk!
Jó volt látni Gokut meg mire is képes. De azért sejthető volt hogy ez lesz tényleg belőle! Vegita új technikájára leszek majd én igazán kíváncsi mire is képes mi is az.
Az meg hogy elsajátította az azonnali átvitelt jó dolog. Fogjuk még tőle látni az biztos. Mert hiába nem szeret egyes dolgokat használni mégis néha rákényszerül. (pl fúzió) Ez meg egy egész jó kis technika.
De valahogy mégis az az érzésem megint még ezzel se tud majd győzni Vegita. Gondolom megint lesz egy jó kis közös befejezés a végén Goku és Vegita között.
NA meg hogy Goku hogy reagál majd Vegita új technikájára? Vajon megpróbálja ő is megtanulni? Vagy valahogy leutánozva beépíteni saját technikáiba? Majd meglátjuk.
 
Jaeger
Szerintem kb 2-3 fejezet és minden kiderül :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Dova
Csatlakozom, tetszett hogy Vegita csak egyszer használja az Azonnali átvitelt, illetve a rész is jó volt. Kicsit árnyalta megint Beerus és Whis karakterét, akik azért eddig mindig segítettek ha baj volt (Dermesztő, Zamasu), de most nem szólnak bele.

Arra lennék még kíváncsi hogy a mangában előkerült-e Vegita Blue Evolution formája? Mert nem vágtam miért emelték ki hogy ez az a forma amit a ToP-on használt.

Illetve, én is Goku rajongó vagyok, de kellene már hogy Vegita verje le most a rosszfiút, Goku a Buu Saga óta köröket ver rá mindig, jó lenne ha legalább ők közelebb lennének erőben.
 
R
Beerus mas nagyon. Sokkal szotlanabb es komorabb, maskor inkabb nemtorodom. Brolynal is vegig napozott, most csak pecazgat. De a ketto kozt mintha lenne nemi kulonbseg. Most ugy nez ki, mint akit zavar valami. Engem erdekelne, hogy mire gondol es hogy valoban passziv lesz-e ebben az osszecsapasban. Whis is kicsit furcsa most, igaz, hogy vegig partatlan volt es nem is egyszer hangsulyozta ezt, de megis eddig minden jelentosebb csatanal ott volt igy vagy ugy.
 
goku5
Whist hogy mennyire pártatlan én abban nem értek egyet! Nem avatkozik bele ahogy Beerus sem, de nem pártatlan. Gokuékat segítette edzésekkel és tanácsokkal, de nem lépte át az angyalik szabályait.
Beerus meg hogy miért nem csinál semmit nem igen értem. Pláne úgy hozták be a sorozatba hogy szeretne egy jót harcolni egy erős ellenféllel. Mégis jönnek az ilyen ellenfelek és nem csinál semmit. Lehet éppen ez a semmittevés idegesíti mert csinálna valamit. De meg lehet kötve az ő keze is.
 
Jaeger
Azt értem, hogy az angyalok nem avatkozhatnak bele. De Beerusnak megvan a döntése, hogy melyik bolygót hadja életben vagy pusztítja el. Ugyanígy embereket is elpusztíthatna ha kedve van ráadásul Moro őt is veszélyezteti szóval nem értem miért ilyen passzív.

Amugy csak az animében volt az SSJ Blue Evolved szint Vegitától. Mangában volt a Perfected Super Saiyan Blue. Ami poén mert egy ideje se Goku se Vegita nem használta pedig az elvileg sokkal erősebb mint a sima amit most láthatunk. Ugye mert az erőt a testükbe koncentrálják. Vegitának így még Beerust is sikerült eltalálnia a mangában.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Rotcsa
Nagyon jó kis rész volt, in medias rest, semmi bla-bla, püfölték egymást, ahogy DB-módra illik! Kíváncsi leszek, hogy lesz ez ábrázolva az animációkban! :)

Érdekes az a technika, amit Vegita megtanult, mert egy rakás yardrati a földre rogyott tőle és a nagyfőnöknek rendbe kellett szednie őket valamiféle ki-technikával...
Már korábban is gyanítottam egyfajta ki-semlegesítő technikát Vegita új tudományaként,viszont eddig nem volt még példa arra, hogy mások ki-jét is képesek-e a yardraton manipulálni. Ez a jelenet mintha az események ezen irányú kimenetelét vetítené elő számomra, de ezt még így is elég korai kijelenteni, viszont nagyot ütne, ha bejönne a jóslatom! :D

Beerust nem igazán érdekli a bunyó jelenleg... Elég keveset tudunk arról is, hogy milyen okkal pusztít el vagy hagy épségben egy bolygót a hakasin... Anno engedte Freeza-nak, hogy kiírtsaa Sayianeket, gondolom mert túlságosan sokan lettek és csak a rabszolgasorsot és a fajok kiírtását hozták az univerzumra. Viszont a Földre nem kell engedély ezek szerint?
Vagy most mi van? Egyáltalán miként tudatja az univerzummal, hogy védett-e egy bolygó, vagy nem? A föld lényegében hozott neki egy pontot az univerzumok rangsorában a TOP-után, tehát miért hagyná elveszni?
Szerkesztette: Rotcsa - 2020.05.21. 16:58
 
pruzsi
Üdv!
Tegnap szembesültem azzal hogy a manga túlhaladta az animet így gyorsan el is olvastam az összes részt.
Nos Moro Saga nem túl ötletes számomra ennél jobb történetet írtam itt valamelyik forum hozzászólásomba.

Moro tipusú ellenfelük már volt több is Dr. Gero és C19 kezükön keresztül szívtál el az energiát és volt egy másik is Buu ujjászületése előtt mikor a liftben haladtak lefelé Goku,Vegita,Gohan, ellenfelük száján keresztül elszippantotta goku ssj auráját taktika túladagolta erővel és felrobbant.

Ez most nemigen játszik, Goku az univerzumok csatája óta annyit ért el hogy a Ultrat bármikor tudja használni amit először Jiren ellen.
Tehát mondhatjuk hogy,Jiren szintjén van jelenleg Moro. Fúzióval valószínű elvernék de közben azt az erőt is ellopná. Ami most kövkezhet hogy Vegita is el lesz verve,Fúzió-elverve, örülnék ha brolly bolygójára is elkerülnénk és Moro vele is megküzdene. Buu val is lesz ütközet még egyszer (felfalhatná gokuékat és használhatná bábként az erejüket mint anno gohanékkal). Felélesztik Kid Buu-t hogy visszaserezzék a Kai isten erejét:? Angyalok nem harcolhatnak oké ezt direkt találták ki hogy kiessenek.
Beerus-a Föld nem pusztulhat el ment nem lesz kaja.
Aztán megint az lesz hogy goku talál egy gombot a zsebében és Zeno odahopponál és megújazza Moro-t, mInt Zamasut -- eddig ő volt talán a legerősebb gonosz, Jirent nem sorolhatom be mert nem ölhetett az univerzum csatán.
 
Jaeger
Pruzsi lehet megkéne keresned őket, ha egy sima hozzószálásban is jobb történetet írtál :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Fokker
Pruzsi, Moro konkrétan azért szívja el az életenergiát, hogy csillapítsa az étvágyát, az már csak egy pozitív mellékhatás, hogy ezzel felerősíti magát vagy épp legyengíti az ellenfelét. De igaz, láttunk már hasonló képességeket, de nekem ettől függetlenül tetszik a karaktere és az egész Moro-saga is.
 
Titok
Körbenéztem, de nem találtam. Ez a manga is le lett forditva magyar nyelvre? Köszönöm a segitséget előre is.


Kérlek segíts, az alábbi kérdőív kitöltésével.

https://www.survio.com/survey/d/A4Z0W4N2T1Q5H3D9O
 
Jaeger
Nem tudom hol néztél körbe. De ha beléptél volna a mangaolvasóba akkor megtaláltad volna ezt:

https://naruto-ku...Ball_Super


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Ugrás a fórumra: