Hozzászólások
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
BLAZER627
Elérhető az új fejezet:https://ww5.dbsma...apter-055/ :)
 
Jaeger
Összeségében jó fejezet volt :D

De nem tudom számomra Vegita kicsit erős lett. Most átváltozás nélkül volt olyan erős mint SSJ Blueban.

Mert a korábbi Moro harcok során láttuk, hogy alap formában kb semmit se értek ellenük.

A szerző felakarja hozni Gokut meg Vegitát ismét egy szintre csak különböző módon.

Gokunak ott lesz az Ultra Instict, Vegita meg kap valami technikát amitől szerintem nem lehet majd elszívni a KI-ét. Kiváncsi vagyok a földön Gohan erősödött-e valamit.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Rotcsa
Whis anno azt mondta Vegeta-nak, hogy mind egy mennyit és mennyire edz keményen , sosem lesz képes legyőzni Beerust, de ha megtanulja kontrollálni a ki-jét, akkor Gokut lehagyja a fejlődésben. Elvileg ezért is kérte meg Őt, hogy tanítsa és Whis edzése is Ki-kontroll volt. Most itt a Yardraton ezt tökéletesítette, ami igazán tartalmas érdekes fejezetekre utal a közeljövőt illetően.... Már alig várom!
Van egy teória, ami szerint Moro volt az első GOD. a hetes univerzumban.... Ez szerintem nem igaz, mert Beerus azt mondta a Földről, hogy kipusztítottam rajta a dinoszauruszokat.
Moro pedig :Azon eddig nem csak majmok voltak? Vagy valami ilyesmi... Szóval Beeres már korábban itt van.
 
goku5
Vegita érdekes lett! Kíváncsian várom hogy ebből mi is jön ki? Lehet hasonló lesz mint Gohannál hogy nem is kell átváltoznia. Mégis hozzájut az erejéhez Legalábbis hasonló módon? Alap formában már SSJB formás erő.
De Goku is ki tudja mit tanulhatott csak egy angyallal edzett. Amúgy milyen jó már hogy angyal is felcsap másodállásban rendőrnek!
 
Jaeger
Nem másodállásban csapott fel rendőrnek.

Hanem ki lett adva neki, hogy menjen le a halandókhoz is szerezzen tapasztalatot. Ő pedig úgy gondolta, hogy legjobban így tudja elérni. Rendőr sok helyre eljut és sok mindent lát és még igy segíteni is tud.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
goku5
Nem tettem idézőjelbe! Másodállás pont jó tapasztalatszerzésnek. Vagy mondjuk úgy egy rendes állás ha már angyal vagy.
 
Rotcsa
Ezek szerint eddig azért nem lett baj abból, hogy Moro-t befogta abba a zselébe,mert normál formában tette.
Nekem ez a tréining/harc mezsdje nem eléggé kontrasztos. Nektek igen?
Whis elvileg csak edzi őket, viszont neki mindig ott a gyűrű a nyaka körül.
Nem üti őket, leginkább csak kitér. Ezek szerint ha Meerus is ezt tette volna, akkor semmi gond nem lenne? Whis azt gondolhatta, hogy ütni is fog, vagy mi?
 
Jaeger
A Moros dolognál nem használta az angyal erejét az pedig nem szabályba ütköző.

Whis edzi őket, de soha nem harcolt Goku meg Vegita ellen komolyan. Sőt igazából megsem üti őket általában csak kitér vagy elhajítja őket. Meg ott ellehet azt sütni, hogy Pusztítás Isten jelöltek és azért edzi őket itt ugye ez nem áll fent.

A rendőr barátunk pedig most Goku ellen komolyan harcolt az erejét bevetve ami szabály ellenes erre utalt Whis. Tehát Whis nem szokott ököllel támadni Gokura meg Vegitára tehát támadó szándékkal csak védekezik.

Remélem érted a dolgot :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Rotcsa
Jaeger, pontosan ezt feltételeztem én is! Ez az arc már most sem szűkölködik fordulatokban és már alig várom, hogy lássam mi lesz később...
Szerintem nagyon jól beépítik az előző arc-ok elemeit, de karakterekben elég bénák, szerintem.
Itt van ez a 73, a külsőt Hit-től, a fajt androidoktól kapta. Személyisége nulla, csak egy üres héj. Képességek tekintetében sem voltak kreatívak, mert a másolás szerintem már előjött más formában is sorozatban. Ez csak egy kis módosítás. Moro jobbkezétől többet várnék... Anno Daburával vagy Napppa-val, illetve Ginyu-val alig bírtak a Z-harcosok, együtt!! Még Gero-hoz és c19-hez is Vegeta kellett Cell előtt. Ezt meg Gohan lenullázta fél perc alatt, röhej...
 
Jaeger
Én nem értek veled egyet :D

Pont Gohantól ez a minimum, mert olyan erősnek kéne lennie mint Gokunak meg Vegitának és az a röhej, hogy le van maradva utcahosszal.

A mangás Gohan jelenleg tuti erősebb mint Goku SSJ3-ban. Mivel Keflat is letudta győzni. A többieket rendesen el is kente 73, ha nincs Gohan mindenkinek annyi. Szóval ez szerintem jó volt.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Rotcsa
Szerintem nem. Gohan nem edzett évekig , Goku meg Vegita viszont igen. Ez így rendben is van.
 
Jaeger
Nem arra gondoltam mi a reális :D Hanem arra mi lenne elvárható attól aki egyszer a legerősebb volt...


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Rotcsa
Gohan nem harcos jellem. Ezt Piccolo is mondta Gokunak a Cell elleni harcban és Goku akkor döbbent rá erre... Nagyon nagy benne a potenciál , de közel sem hajtja olyan tűz a harc iránt mint Gokut. Ha kell akkor harcol, de ennyi. Jöttek a békés idők és felhagyott az edzéssel, már nem először. Vegeta is megjegyezte a Buu saga alatt h már nem olyan erős ,.mint Cell ellen.Teljesen rendben van ez az ingadozás és épp ez az ami elvárható tőle. Viszont amit én mondok az az, hogy eddig a főgonosz jobbkezét Goku vagy Vegeta nélkül sosem tudták legyőzni. Mindig többen kellettek hozzá egyszerre és még akkor sem ment... Nappa, a Ginyu force, az androidok, aztán Dabura is kemény ellenfél volt... ez a fickó elég gyengusz....
 
Jaeger
És itt van az 56-os fejezet:

https://mangaplus...er/1006174


Én kicsit csalódott vagyok :(

Ahhoz képest, hogy lemásolta a dolgokat elég könnyen elintézték ketten. Sőt Gohan képességeiből nem is használt kb semmit.

Gohanál amugy nem vágom most se mi a helyzet. Most alap formában győzött tehát még nem is használta az Ultimate formát vagy már végig abban van?

Goku meg Vegita meg már ráér odatalálni. Szerintem Vegitát majd hazaviszik egy azonali átvitelel. Tényleg Goku is miért nem használja azt?:D Whis vagy Bills energiáját éreznie kéne, vagy a Földön valakit vagy simán mehetne Zenohoz ha megvan a kapcsoló szóval fura dolgok ezek.

Az biztos a végső harc jó buli lesz.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Balage3000
Hát nem tudom, én libabőrös voltam az egész fejezet alatt. Szerintem nagyon hangulatosra sikeredett. Minden karakter hozta a maga stílusát. Olyan érzésem volt, mintha csak a Z-ben a Nappa és Vegita érkezését láttam volna, csak itt már tapasztalt emberekkel.

Piccolo meg Gohan új Combo technikái nekem nagyon bejöttek, főleg Gohannak az a pajzsa. Meg ahogy a Masenkot és a Makankosappot is kombinálták a végén. Fergeteges. Látszott rajtuk, hogy erre készültek, szerintem nem csoda, hogy ilyen simán leverték. Az enemy nagyon lebecsülte hőseinket, de nem igazán lehet őket hibáztatni érte, hiszen legutóbb simán nyertek. Ezenkívül ezek a tagok csak bűnözők, nem ők a főellenség.

Szerintem ez Gohan alap formája, mert az ultimateben van neki elől egy félreálló tincse.

Szerintem is ez lesz Jaeger. Vegita haza lesz teleportálva, aztán ha Goku addig nem érkezik meg, lehet elküldi érte is :D Szerintem túl messze van az univerzumban ahhoz, hogy érzékelje a Földet vagy bárkit. Hallotunk már ilyet tőle. Nagyon várom a kövi fejezetet.
 
http://-
Ugrás a fórumra: