Hozzászólások
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
Jaeger
Én nem tudom, hogyan tudnák legyőzni ha egy érintésből képes elvenni bárki erejét.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
MegaHun
Jaeger írta:

Én nem tudom, hogyan tudnák legyőzni ha egy érintésből képes elvenni bárki erejét.


Ultra Instinct ? Azzal elvileg eltudja kerülni az összes ütést :?:hmm (ha nem is mindet de többet mint mostIkszdé)
 
Jaeger
A gokuból kiáramló erőt elvileg akkor is eltudná szívni szóval nem tudom én egy hakai vagy elzárásra tippelek vagy olyan erőre amit nem tud elnyelni.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Giovanna
Vagy olyan mennyiségű KI-t áromoltatnak ki magukból amit nem tud lenyelni.
Vagy ( mint a kisgömböc esetében ) Moro belehal a sok KI elfogyasztásába.

Én nagyon remélem, hogy lesz egy ,,Beerus vs Moro". Mindenki kíváncsi arra, hogy mekkora Bills teljes ereje, ha Moro ennyi energiát elszívott, akkor Bills-nek lehet, hogy minden erejét lantba kell vetnie.
 
KingBradley
Vagy kiderül, h valami "horcrux pusztítás" módszerrel térdre kényszeríthető. :)
 
Lacika
https://ww3.dbsma...apter-047/

Egyesítve 2019.04.19 20:29:37:
Új fejezet
Szerkesztette: Lacika - 2019.04.19. 20:29
 
goku5
Hát még lassan Buu fogja legyőzni! Pedig messze nincs olyan erős mint Gokuék! Jó kis elfogóháló még egy olyan erős ellenfelet is képes volt egy darabig fogva tartani.
De biztos lesz még benne 1-2 csavar.
 
Balage3000
Ez alapján azt mondom, hogy a legjobb lenne, ha Buu mindenkit elnyelne, akkor még simábban leverné Moro-t, aztán egyszerűen mindenkit kiengedne magából. Dehát nem lesz ez ilyen egyszerű. :D
 
http://-
Lacika
Szerintem buu kikap és valahogyan elmenekültek majd Gokunak és vegitanak megtanítja azt, hogy hogyan nem képes el szívni a ki-Juket. Persze Morot teljes erejében is látni fogjuk szerintem tehát sikerül majd kívánnia a sárkánytol.
Bár ha belegondoltam Buu most konkrétan a Lord of lords képességeit és tudását is birtokolja tehát a varázslat nem hisszem, hogy nagyon használ ellene és konkrétan hallhatatlan hisz ismerjük Buut
 
vincentlll
hát szerintem moro-t nem fogják legyőzni egyszerűen eltünik mint freeza és gokunak azért kell kitanítania majd UUb-ot mert ő nála lesz ez a képesség amivel le lehet majd győzni vagy valami ilyesmi hátha lesz ilyen fordulat benne legalább 2-3 új fő gonosz előjön
 
Balage3000
Ezt így konkrétan nem hiszem, mert Moro rövid időn belül fel akarja falni az egész univerzumot, az eltűnés 10 millió éves rabsága után biztosan nem szerepel a tervei között. De az Uub-os fordulat tetszene, csak sajnos még nagyon fiatal, ahogy az Erő Nagytornája előtt is mondták.
 
http://-
BLAZER627
Megérkezett a legújabb fejezet:https://ww3.dbsma...apter-048/
 
Jaeger
Egész jó fejezet volt ez :) Arra leszek kiváncsi vajon mi lehet az a harmadik kivánság.

Bár hiába lett most Goku meg Vegita full poweren ha Moro ugyanúgy eltudja szívni az erejüket.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
goku5
Hát jó volt nézni milyen poénosra vette Boo a harcot és még így is verte a jó öreg kecskét. Arra én is kíváncsi vagyok hogy most mihez is kezdenek vele? Gondolom a visszatérő öreg Kaioshin kezd majd valamit vele Gokuék segítségével.
Bár azért érdekes, hogy senki nem törődött a kristálygömbökkel pedig tudták hogy van a kecskének egy szolgája.
 
Balage3000
Nem tudom, más észre vette-e, de van benne egy hatalmas baki:

Moori megkapta anno a Grand Elder Guru-tól (Saichoro-sama) a gömbök tulajdonosi jogát, ami azt jelenti, hogy ő az új Saichoro-sama, a gömbök új tulajdonosa. Ha a gömbök tulajdonosa meghal, akkor a gömbök is vele vesznek. Cranberry lelőtte őt a kívánságok előtt, így abban a pillanatban a gömböknek kővé kellett volna válniuk... Erről ennyit.

Az meg biztos, hogy Moori meghalt, mert Boo nem gyógyította meg, mert nem tudta, mert meghalt. Az meg pl. nekem nagyon gyenge magyarázat lenne, hogy csak félhalott volt, haldoklott, és csak a kívánságok után halt meg...
 
http://-
Ugrás a fórumra: