Hozzászólások
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
shrek11
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Japan tudás hiányában elég nehézkes mondani bármit is,de az utolsó képet látva úgy tűnik sikerült is a Kecskének lementeni Vegeta erejét)
 
laszlo222
Nem láttam még de akkor szokas szerint Vegita az áldozat haha
 
Lacika
https://ww3.dbsma...apter-045/
Itt van angolul az egész fejezet
 
Jaeger
Nah ez igy kezd érdekessé válni :D Bár nem tudom, hogyan fognak legyőzni egy ellenfelet ha nem tudnak KI-t használni.

Bár talán a mangába Goku UI képessége nem egy power-up hanem egy harcművészeti dolog szóval lehet azzal fogja legyőzni? Vagy lehet most lesz egy olyan training, hogy teljesen elsajátítják a KI kontrollt. Tehát 0 KI kibocsátás mellett fognak tudni harcolni teljes erővel.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Shiro
Nem biztos, hogy működne a 0 KI kibocsájtás, mert ha most jól vettem ki, Moro az a KI-t is elszívta amit Vegeta nem használt. Illetve nem tudni Gokutól szívott e el KI-t.

Ha a helyében lennék, kilőném Moro űrhajóját, elteleportálnám az összes namekit, majd felkapnám Vegetát.

Ahogy néztem az UI a mangában is bocsájt ki energiát. Bár lehet mag a küzdőstílus, növelné az esélyeiket, de erő nélkül nem hiszem, hogy legyőznék vele Moro-t.

1.
Megnövelik az erejüket, és egy mindent bele támadással elintézik, minthogy Moro elszívná az erejüket.

2.
Visszahozzák a Dai Kaioushint, bár mivel voltaképpen ő Good Buu így kérdéses, hogy vissza e lehet hozni.

3.
Moro megmérgezése.
Ha több fajta KI létezik, akkor talán előfordulhat olyan is, ami mérgező Moro számára

4.
Goku tovább fejleszti a Genki Damát, hogy ő neki si meg legyen ugyan az a képessége, mint Moro-nak.

Bár ha Future Trunks animés verzióját is ide veszem, akkor,
Goku 1-es (Felajánlással)
Future Trunks (anime) 2-es (Szövetségesektől)
Moro 3-as szintű energia szívással rendelkezik (Bárkitől)

5.
Morot és C17-et bezárni a téridő szobába, vagy egy másik üres dimenzióba.

Dai Kaoioushin hogyan volt képes lepecsételni? Moro hogyhogy nem szívta el az erejét, ezzel megakadályozva a pecsételést?

A Mafuuba is hasonlóan eredményes lenne ellene?


Tetszik, hogy nem lehet Róbert Gidát pusztán erővel legyőzni, de van egy tucat alternatíva, amik közül egyik sem biztos. XD


img00.deviantart.net/1e09/i/2018/003/7/f/zero_no_naku_koro_ni___grail_killer_chapter_by_shirohun-d53yyil.jpg

When Zero Cry: Grail Killer Chapter
 
shrek11
Én a Genki Dama új válfajára teszem a voksom,és tetszene is King Kai edzéssel egybekötve kifejleszteni valami hasonló technikát,mint a kecske.
Az talán elő is hívná Gokubol újra az Ui-t,mint legelső alkalommal.

De lehetnek megoldások a robotok(bár az nem tetszene,így is sok szerepet kaptak a bajnokságon),esetleg mágia(talán azért is kerültek képbe ismét a namekok),Buu is okozhatna meglepetést mivel dai kaioshin révén egész komoly mágikus ereje lehet,a csokivarázslás mellett,és ő ki is maradt a Top-ből,így nézve már nyilván nem véletlenül,ő most kap kis főszerepet valszeg.

Shiro: Mielőtt legyőzte Morot volt egy elszólása Dai kaioshinnek,hogy kénytelen feladni a fizikai erejét,a varázs képességekért(ezért is nem tudta simán leküldeni később Buu-t),szóval nem tudta tőle Moro elszívni az erejét,mivel már akkor alig lehetett neki. :D
Szerkesztette: shrek11 - 2019.02.21. 01:20
 
Balage3000
Én arra gondoltam, hogy esetleg megtanulhatna Goku meg Vegita egy olyan technikát, ami szimplán nem engedi, hogy elszívják a KI-jüket. Valamilyen módon megerősítik magukban, blokkolják a tolvajjal szemben.

Esetleg Beerus használhatná a Daikaioshin veszélyes technikáját, aminek következtében ő is elvesztené az ereje nagyrészét. Egyrészt én ennek örülnék, mert végre őt is láthatnánk kicsit action közben, mindig csak arról van szó, hogy majd most biztosan ő intézi el az aktuális ellenséget, másrészt viszont így Goku-ék esélyesen azonnal túl is szárnyalnák őt. Az írók pedig nem tudom, mit kezdenének vele utána.

Korábban egyébként említette Beerus meg Whis, hogy a halhatatlanok számára van egy nagyon jó helyük, szerintem Moro pontosan oda fog kerülni. :)
 
http://-
goku5
Eddig is azért edzette Whist őket hogy minél kevesebb erőt bocsássanak ki és ezáltal kevesebbet pazaroljanak el. Talán megtanulják úgy irányítani az erejüket hogy magukban tarják ezáltal nem vész kárba és nem lehet elszívni azt.
De én is azt mondom biztos tanúnak valami új technikát ehhez.
Vegita meg megint eljátszotta az áldozat szerepét ahogy mindig hogy Goku okuljon belőle. Valahogy ez már tényleg szokás. Túl vakmerően ismeret nélkül ugrik mindig harcba.
Lehet attól a úrkopótól tanullak valamit. Vegita úgy is nagyon érdeklődött iránta hogy is lehet azokra képes amire.
 
Jaeger
Ha Goku gyakorolta volna a hakai-t azzal simán legyőzhetné Róbert Gidát csak ez nem az a manga :D

Azonali átvitel-el odakerülne mögé és egy Beerus szintű hakai technikával már annyi is lett volna neki.

Az lenne még jó játék ha az elszívott KI-t elnyelné Róbert Gida úgy, hogy nem termelődne vissza :D Igy tényleg maradna a Genki Dama vagy az, hogy végre nem Goku és Vegita csillogna hanem más is.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Lacika
https://ww3.dbsma...apter-046/ Az uj fejezet
 
sulyvahn
Hát nem egy egyszerű esemény ez a Moro az biztos :D elég hamar ki offolta Gokuékat
 
Lacika
És ha jól vettem ki akkor Zeno vette el az erejét
 
Balage3000
Nekem nagyon tetszik, hogy végre a namekiak is előálltak egy tervvel és végre is hajtották - még ha nem is jött be nekik.

Mivel Cranberry fürkésze képes volt bemérni támadás közben a "nameki megmentőt", arra következtetek, hogy az erejének 100 ezer alattinak kell lennie - az új filmben láthattuk, hogy addig képes mérni. Örülök, hogy az is konkrétan kiderült, hogy a nameki fúzió egyszerre több személlyel is végbemehet, mert érdekel a téma.

Csak azt nem értem, hogy Frieza támadásakor miért nem használták, még ha az hirtelen is következett be. Nem ártott volna elmagyarázniuk szerintem.

Remélem, hogy látjuk még a következő fejezetekben is, akár úgy, hogy Piccoloval egyesülnek a harcosok. :) Bár esélye úgy se lenne Moro ellen, de legalább újra komolyabb tényező lenne.

Kíváncsi leszek hogyan alakulnak majd a dolgok, hiszen a szerzők szemmel láthatólag nem akarják, hogy Gokuék elmenjenek a Namekról, illetve azt se, hogy legyőzzék Moro-t. Beerust pedig hidegen hagyják a dolgok, mint mindig. Remélem választ kapunk a szándékaikra hamarosan.
 
http://-
goku5
Hát ez tényleg ütős egy fejezet volt! Akkor nem csak Vegita hanem Goku erejét is elszívta. Esélytelenek voltak. De legalább egy kicsit izmosabb lett tőle Moro.
Bár nem tudom mit reméltek a Namekiek ha Gokuéknak se volt esélye. Ők pedig tényleg isteni szinten vannak. Így legalább a Namekiek jó része (amiből eleve kevés is volt) elpusztult.
Hát tényleg mit hoznak ki belőle? Hogy lehet ezt a szörnyet legyőzni. Gondolom nem a szokásos izom erővel és edzésekkel. Lehet itt tanulnak valamit a Namekon.
 
peterk
Miért van olyam érzésem, mint Zamasunál? Remélem nem az lesz, hogy 3x elverik őket majd lecsapják Morot...
 
Ugrás a fórumra: