Hozzászólások
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
kenobi
Lehet egyedül vagyok, de nekem pont tetszik Moro megrajzolása, talán az egyetlenfurcsaság vele kapcsolatba, hogy merőben eltér az eddigi ellenfelek stílusától, már-már idegen a korábbi univerzumtól, persze ez csak egy egészséges vérfrissítés.
Amúgy nem kell félni, fog még alakulni a külseje ahogy egyre nyeli el a bolygókat., de van egy olyan érzésem, hogy nem ő lesz az igazi főellensége az új sagának.
 
Bromiosz
Erről a harcról nekem a DB-ben Goku és az öreg Sátán harca jutott eszembe. Pont ugyan az történik csak az űr verzióban.
Valamint passzol még, hogy az öreget egy hajóval fuvarozza egy idióta aki felhívta a sárkánygömbökre a figyelmét és jutalmat vár cserébe és sorolhatnám a megegyező dolgokat.
Tévednék?
 
Tapion-sama
Moro meg fogja fiatalítani magát és gida lesz belőle, onnantól kezdve Lóbeltnek fogják hívni :)


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Aldhissla565
Hát én remélem Vegita erejét elszívja.. Aztán komfortálódik Brolyval őt is leszívja, így meg Beerust könnyedén elpicsázza. Aztán jöhet újból a Mui (esetleg Vegitától), és úgy legyőzni Morot
 
Bromiosz
Tapion-sama írta:

Moro meg fogja fiatalítani magát és gida lesz belőle, onnantól kezdve Lóbeltnek fogják hívni :)


Igen és Vegitát ledobja a padlóla? :D

Azon se lepődnék meg ha Vegita leverné aztán ragaszkodna hozzá, hogy megfiatalíthassa magát mert úgy is le akarja verni.
Goku se állna az útjába hiszen ő is szereti az ellenfelét teljes erejében legyőzni. (Cell esetében)
Persze jön majd a szokásos visszanyal a fagyi de valahogyan erősebbek leszünk és legyőzzük mégis.
Amúgy ilyenkor nem kellene beleszólnia a cselekményekbe a pusztítás istenének?
 
Balage3000
Szerintem nem lesz ennyivel elintézve, ahhoz túl korai a találkozás. Most összecsapnak, szerintem Vegita-t valahogy elszívja, aztán Gokut is leveri. Utána jön a kívánság, majd megerősödve Moro szépen elhúz.

A végső összecsapást mindenféleképpen későbbre várom, szerintem izgalmas lenne, ha a többi univerzumot is elkezdené fenyegetni, így ők is újra bekapcsolódnának a cselekménybe.

Márpedig ha Vegitát elszívja, még jobb lenne, ha Gokut is, akkor valószínű már Beerus se tudná Morot egykönnyen legyőzni, így a többi pusztítás istenének is részt kellene vennie a legyőzésében. A ToP után, ahol egymás ellen volt mindenki, jó lenne, ha most mindenki együtt lenne. Pláne, hogy azért az U7 tett egy szívességet mindenkinek, hogy visszakívánták őket...

Még egy dolog, ha most ezzel a lépéssel Gokut és Vegitát kivennék átmenetileg a történetből, akkor színre léphetne Broly újra... kicsit feltuningolva Whis-en keresztül, a Téridő kontinuumban... :)
 
http://-
Jaeger
Hová tuningolnád még jobban Broly-t?:D
Ha egy kicsit lenyugodna akkor teljesen jó harcos lenne belőle most is.

Amugy Broly nem harcművész szóval nagyon sok mindent kéne bepótolnia, de akkor még túl erős lenne már szóval akkor meg Gokuéknak is erősödni kellene, viszont akkor már Beerus se lenne nekik ellenfél :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
shrek11
Szerintem most biztos hogy kivonják Vegeta-t a forgalomból, lehet még Gokut is,amit nem bánnék,mint a régi szép időkben,aztán valami technikával (szinte biztos vagyok benne hogy a Genki-Dama egyik fajtájával) kerül majd legyőzőre a fickó.
Nyers erő tuti semmit nem fog érni mert mindent elszív(ugye régi fő Kai is beáldozta az erejét a magikus hatalomért),ha meg mind 2 Saiyant elszívja,Beerus sem lesz elég ellene,sőt lehet nem is szabad találkoznia vele, mivel ha őt is elkapja akkor vége mindennek. XD

Ennél csak az lenne érdekesebb,ha tudna Zeno-ról,és a sárkány kívánságát arra használná hogy oda teleportáljon, aztán elvegye az ő erejét is.
Tuti van még titka,nem véletlen fél tőle a Galaktikus őrző srác.
 
Balage3000
Jaeger írta:

Hová tuningolnád még jobban Broly-t?:D
Ha egy kicsit lenyugodna akkor teljesen jó harcos lenne belőle most is.

Amugy Broly nem harcművész szóval nagyon sok mindent kéne bepótolnia, de akkor még túl erős lenne már szóval akkor meg Gokuéknak is erősödni kellene, viszont akkor már Beerus se lenne nekik ellenfél :D


Persze, most nem is feltétlenül a harcművészetekre gondoltam, hanem a komolyabb edzésekre. Akárhogy is nézzük, egyedül edzett, szörnyekkel, egy civilizálatlan bolygón, legfinomabban fogalmazva is csak egy utcai harcosnak felelhet meg, nem pedig harcművésznek. De ha Whis edzéseit ő is elvégezné, mint Goku és Vegita, plusz Whis segítene neki a saját "street fighter" stílusán belül tovább fejlődni, akkor ezzel is lehetne tovább fejleszteni. Beerusnak meg alap, hogy kell lassan valamit villantania, különben utolérik. :D Az egész Dragon Ball a folyamatos fejlődésről, erősödésről szól, szerintem most kellene őt is tovább húzni.
 
http://-
goku5
Hát van benne valami hogy ha Brolyt rendesen kiképeznék hihetetlen mire lenne képes. Most még java részt inkább csak tombolt de rendesen nem tudta használni az erejét és a küzdő sportokban te olyan járatos. Tipikus tomboló utcai harcos aki erős de nem tudja hogyan használja az erejét. Míg Gokuék már gyerek koruk óta ezt tanulják és ezáltal is erősödtek.
Így hát ha már az U6 nak úgy az U7-nek is legyen meg a 3 csillagharcosa köztük a legendás csillagharcossal.
Lehetséges jó irány lenne a jövőre nézve. Broly is több szerepet kaphat a jövőben.
NA meg én eleve úgy képzeltem hogy a következő ellenfelek fenyegetés egy másik univerzumból jön nem a sajátunkból egy kecske varázsló személyében.
 
shrek11
Brolyból szerintem valami nagyon hiányzik ami miatt soha nem fog az univerzum legerősebbje lenni,ami egyébként Gohanra is igaz,az pedig a motiváció.
A karaktere,ha az extra powert kivesszük belőle inkább Gohanra hasonlít,mint Gokuékra,ő feleslegesen nem kezd el harcolni, ráadásul intelligenciában is alul marad a többiektől, ezáltal elég nehéz lesz neki kordinálni a teljes erejét,Kalenek sem sikerült a mangában,csak a fúzió után.
Tehát olyan az ereje,mint Goku Uije,amit Vegeta is említ,nem használható ha nem tudja irányítani (és miyen igaz lásd a Mozit).
 
Jaeger
Valamiért én imádnám ha az megvalósulna, hogy Gohan meg Broly együtt edzene :D

Gohan akkor elindulhatna nem a Super Saiyan Blue irányába amit még a Gohan vs Goku-nál említett. Csak ahhoz tényleg az kéne, hogy Goku meg Vegitát rekteljék és Broly meg Gohan mentse meg a napot.


Szerk: Mondjuk tegyük hozzá a mangában az a harc nem történt meg sőt Gohan nem is edzett mégis felvette Keflával a harcot azért az kemény :D
Szerkesztette: Jaeger - 2019.02.10. 19:44


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Shiro
Gohan edzett, bár az időkorlát, és senzuk miatt arra tippelek, hogy Piccolo a zenkai-al hozta elő az erejét
https://naruto-ku...per/031/46


Broly is meg lett említve
https://naruto-ku...per/042/33


img00.deviantart.net/1e09/i/2018/003/7/f/zero_no_naku_koro_ni___grail_killer_chapter_by_shirohun-d53yyil.jpg

When Zero Cry: Grail Killer Chapter
 
Jaeger
Azt tudom, hogy meg lett említve Broly szóval remélem Gohan is a torna után a mangában legalább elkezd keményen edzeni.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
BLAZER627
Egy pár kép az új fejezetből: https://dragonbal...es-images/
 
Ugrás a fórumra: