Hozzászólások
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
laszlo222
Hűű elég érdekesnek ígérkezik a mostani rész. Furcsa, hogy a Z-s karrakterek mennyivel erősebbek a mangában, mint az animében.


(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Egyrészt Rosi vs Jiren lesz benne. (Ez nagyon wtf kategória nekem), továbbá Gohan elvégezte a feladatát és egyszerre esnek ki Keflával. Goku pedig a rész legvégén megy át Ultra Ösztönbe Jiren ellen.
)
 
shrek11
39
De nem ez a legdurvább,hanem hogy Roshi használja/képes az ultra instinctre,és ő mutatja meg Gokunak. :D Itt pedig nem viszik túlzásba Keflat mint az animében,itt a potara atlagolja az erejüket szoval hiába kegyetlenül erős Kale az összes erejük olyan Ultimate Gohan szint lesz,úgy hogy itt sem kapunk Gohan szintlépést. :D

Szerkesztette: shrek11 - 2018.08.18. 17:33
 
Jaeger
Azért linkelhetettek volna valamit mert a legtöbb oldalon még nincs fent.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Balage3000
Japánul:

chapter 39
https://m.youtube.com/watch?v=3fwr-M5rirM
 
http://-
Jaeger
Nah igy tényleg érdekes, hogy bedobták az öreget meg Gohan akkor most végig alap formában volt vagy átváltozott? Kicsit gyorsan lerendezték.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
goku5
Jó kis fejezet volt ez megint.
Csak sokkal reálisabb és jobb mint az animében volt. Ott nagyon elhúzták és eltúlozták. Bár tegyük hozzá Roshi mester jó meg minden de ez kicsit csak sok volt tőle. De legalább ez mutatja hogy az UI nem függ az erőtől ez csak egy forma és nem szint. Kicsit csak másképp jött le az animében. És mutatta lehet ő UI ha az ellenfele sokkal erősebb (szintekkel) akkor sincs esélye.
Gohan viszont nagyon jó volt, bár tényleg gyorsan lezavarták sz ő küzdelmüket is. Ez már reális neki és Keflának.
Biztos is a saját végső formájában volt. Max erővel. Másképp nem is bírt volna Keflával és akkor nem esett volna ki ha van még feljebb is neki.
 
laszlo222
Sokkal reálisabbnak érzem ezt az ssj2 Caulifla miatt visszafojtott Keflát, aki nem jobb egy erős SSJ3 nál, vagy Mystic Gohan szintnél. Sajnálom, mert az animében sokkal sokkal jobb lett volna Gohan szempontjából is egy ilyen küzdelem. Ahogy látom, így a kék simán kiütné 2-3 ütésből Keflát, ami reálisabb is lett volna. Sebaj, így is jó volt azért.
 
Balage3000
Várom, hogy kijöjjön angolul, mert biztos, hogy teljesen el van benne magyarázva az Ultra Ösztönös dolog. Nem tartom azt se kizártnak, hogy bizonyos változatai mindenki számára elérhetőek, de annak hatása nagyban függ a használója erejétől.
 
http://-
Jaeger
Jah csak Goku is pont akkor esett szét amikor nem kellett volna :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
laszlo222
Elvileg ezek hangzanak el:

(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: - Goku próbálja KI növeléssel elérni az Ultra Ösztönt. Aztán Rosi mondja neki, hogy nem minden a hatalom, amit bizonyít az, hogy az öreg kitért néhány Jiren ütés elől.

- Whis és Beerus is megjegyezte ezt, aki bár nem UI-zett, de hasonló alapelven csinálta.

- Az u11 tábornoka mondja Rosinak, hogy gyenge vagy, aki bizonyítja ismét, hogy nem minden a hatalom.

- Vegita ismerte az Ultra Ösztön kifejezést, amit azzal magyaráznak, hogy Whis mondta neki az edzéseken. Tehát itt rögtön rájött, hogy mi ez és nem lepődött meg mint az animében.

- Jiren pedig leszólja Keflát és Gokut, hogy nincsenek tekintettel a testük határaira és így akarják növelni az erejüket.
)
 
naruto165
A manga mikor lesz folytatva magyarul?????????
Szerkesztette: naruto165 - 2018.08.20. 18:53
 
Tapion-sama
Amint elkészülnek a fejezetek. Annál hamarabb egész biztosan nem ^^
Effect
Diplomácia LVL9000A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Jaeger
Azért mondjuk:

(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Roshi vs Jiren elég rossz volt szerintem. Oké, hogy az öreg jól mozgott, de Jirenhez képest annyira lassabbnak kellett volna lennie, hogy hiába megtudta jósolni Jiren mozgását annak sokat nem kellett volna érnie.)

Szerk: Kijött angolul is a manga. Azért kemény benne Gohan mondata, hogy (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Ő nem akar többet Saiyan vérére támaszkodni hanem emberként akar fejlődni. Tisztára olyan mint Goku a Z elején. )
Szerkesztette: Jaeger - 2018.08.26. 10:56


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
laszlo222
Jaeger, erre a Gohan mondatra simán lehetne egy fejezetet szentelni ha újraindul a sorozat. Aztán konklúzióként megkapjuk, hogy (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: a sayain vért nem lehet megtagadni. Csak ehhez kezdeni kéne valamit Gokuval és Vegitával, hogy ne legyenek faktorok az esetleges végjátékban. )
 
Jaeger
Pontosan mit értesz az alatt, hogy újraindul a sorozat?:D

Kint van a legújabb fejezet:

https://www.manga...l-super-40

Sok mindenben hasonlóan alakult mint az animében. Bár lehet itt még akármi akár Vegito is. Az jobban mozgat ezután hogyan halad tovább a story.
Szerkesztette: Jaeger - 2018.09.22. 12:42


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Ugrás a fórumra: