Hozzászólások
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
vanNyommel
hát majin buu ha el nyelte volna az ellenfeleit nem járna neki kizárás mivel még életben vannak így tovább mehetett volna. Cell-el alkut kellett volna kötni és úgy berakni a csapatba. c18-al pedig az a helyzet hogy a kezére kellett volna egy olyan átalakítás mint amilyen dr zsirún vagy kin is volt hogy elnyeli a támadást és erősebbé válik tőle. de igazából magában is erős volt nem kellett volna neki az átalakítás...
 
http://-
oozaru
10.-ik fejezet angolul :

http://readms.com...010/3309/1

Super manga vol 1 boritója :
http://www.kanzen...jpg?23cab1
 
http://-
vanNyommel
nem rossz... bár az animében nem így van a történet...
 
http://-
Shadow_Threat
most olvastam a 10-es részt - úgy látom Piccolo se lett rossz, és így Vegeta is elakarja verni a port Frost-on (Frieza). :D
 
Szittyka
Az a baj a superrel, hogy annyira ránk akarják erőltetni, hogy ez a hivatalos folytatás, hogy az már valami borzasztó...
Még a kötet is olyan mint a régiek voltak.
De szerintem a super nincs olyan jó mint az eredeti sztori. Én nem tekintem folytatásnak.
 
goku5
Hát az biztos, hogy nem igen tekinthető folytatásnak, mert van pár eltérés az úgymond későbbi történésekkel kapcsolatban, de amúgy tényleg folytatásnak szánják. Én akkor is nagyon hiányolom Brat!
 
Szittyka
Én azt szerettem az eredetibe, hogy volt egy ellenfél aki piszok erős volt, és szinte mindenki megküzdött vele. Meg edzegettek közben.
De ez? Pikk pakk megvan egy harc. Nem telik bele 3-4 résznél többe.
 
goku5
az tény hogy tényleg túl gyorsan és kiszámíthatóan alakulnak az események benne. Amúgy miért van így lemaradva a manga? Pláne ha azt kezdték előbb?
 
Szittyka
Teljesen mindegy, mert a sztori már megvan. A manga csak promóciós termék.
 
goku5
Értem köszi az infót róla.
De akkor valahogy úgy érzem ennek akkor semmi jellege, meg miért van akkor benne eltérés?
 
vanNyommel
én a mangára nem úgy tekintek mint fő sztori... igaz ebben gyorsabbean pörögnek az események... az animében kicsit elhúzzák hogy legyen benne izgalom... de egy rajzolt kamehama nem ér fel egy "igazival" :D
 
http://-
Goku77
Van egy jó hírem Figyelem mindenki!!!
Nagyjából pontos a forditásom ez nem kamu

Google Translate

INTERJÚ AKIRA ÉS TOYOTARO OF'DRAGON BALL SUPER ': GOKU FEHÉR SSJ KIDERÜLT ÉS AZ ÚJ Akira beszél az elkövetkező átalakulás Goku, ami lehet fehér


Miután a nyitás az első kötet a manga Dragon Ball Super Nemrég Akira Toriyama, és Toyotaro, aki a jelenlegi illusztrátor manga, röviden és érdekes interjú a magazin V ugrás, ahol hihetetlenül, arról számoltak be, néhány jövőbeli telek fenyegető Super Dragon Ball, továbbá az átalakulás saiyayin szuper kék isten és szövetségese igaz a jövőben.

Először is kommentálta a rajz stílusa minden, és a grafikát az Akira a 30. évfordulóját Dragon Ball, azaz a szuper történelem könyvet, hogy egy bizonyos ponton eljutottunk megjegyzést.

Megemlítik, hogy Akira volt egy rövid beavatkozás kijavítani része a manga illusztrált Toyotaro, mint már kiderült, hogy mindent Toyotaro felhívja kell mennie után felügyelete mester Akira Toriyama, és az utóbbi a képességét, hogy néhány gyors változások .

Ez az a terület, ahol az interjú, hogy Toyotaro hozzáférés és Akira egy rövid párbeszédet. Toyotaro nézd meg néhány a legfontosabb pontokat az interjú
és a hozzáférést ehhez a nagy kérdés.
Toyotaro szól: Kérdésem annyira triviális, hogy szégyellem mondani. Miért az átalakulás saiyayin szuper kék istennek kék haj?.

Akira Toriyama, mosolyogva válaszol:. A csatában az istenek, a haja vörös, ezért úgy döntöttem, hogy a feltámadás Dermesztő kék. Nos, valójában arra gondoltam, hogy így fehér haj, de a színét a haj végül belép egy szörnyű konfliktus a következő ellenség, mivel ez az új gazember lesz, fehér haj, akkor azt hittem, hogy használja azt semmilyen legközelebb. Ez nem lehet fehér, de inkább ezüst.

Toyotaro kérdést újra: tudtuk beszélni egy kicsit a jövő Dragon Ball Super?.

Akira válasz: Természetesen. Nagyon boldog vagyok, hogy mondjuk a következő. Örülök, hogy egy karaktert kapcsolódó a jövőben be kell vonni. Én vagyok a nagy rajongója. Ez egy nagyon népszerű karakter!.

Az interjú itt véget ér, így több gondolatok a levegőben. Akira említi az új gazember , amit lehet következtetni, hogy a fehér haja, és talán eléri Goku ha lehetséges, hogy egy új átalakulás, és a legjobb hír. Future Trunks visszatérhet. :)

Egyesítve 2016.04.04 21:46:40:
Vagyis goku kovetkezo szintje is lesz es ezüst szinu lesz...... ja es hit győzni fog monaka ellen es goku vs hit fog harcolni :)

Egyesítve 2016.04.04 21:48:28:
Jöhetnek a kommentek :)


Egyesítve 2016.04.04 22:12:52:
Es ha jol értelmeztem akor nem vár Akira az uj átalakulással mert akor valami zavar...lenne mert feher lenne goku haja valami ilyesmi es az ujelenseg is lesz nagyon eros lesz vagyis par resz es goku átalakul es ezüst szinu haja lesz.... egyebkent jóban ilik hozzá mint a kek haj :)
Szerkesztette: Cartnecker - 2016.04.04. 22:19
 
vanNyommel
még hogy pontos... ilyeneket inkább írj le úgy hogy a google fordító segítségével viszonylag nem tökéletes hülyeség a fordítás...

am egyértelmű a dolog hogy lesz ezüst haj... SSJG2
sőőőőt lesz valószínüleg SSJG3 is de az majd csak a sorozat vége felé...
 
http://-
Coelho
http://www.gamefa...l/73537809

http://en.yibada....onfirm.htm

Itt van egy-két infó angolul.


Q: Why is SSB blue?
Toriyama: "First I was going to have it be white, but that would clash with the 'next enemy', so I saved it for later."

Toriyama: "Currently I have no plans for Goku and Vegeta surpassing Beerus and Whis."

Toyotaro: "Having read the new plot, I'm glad a certain character related to the future is getting involved. I'm a big fan!"


Röviden összefoglalva:
- a kék SSJ eredetileg fehér lett volna, de az "ütközne" a következő ellenséggel
- egyelőre nem tervezi Toriyama, hogy Goku és Vegeta utolérje és meghaladja Whis erejét
- egy bizonyos népszerű Dragon Ball-szereplő, akinek valamilyen köze lesz a jövőhöz, fontos szerepet kap majd (Trunks?)
 
vanNyommel
na ez valamivel hasznosabb és érthetőbb infó volt:D

Egyesítve 2016.04.12 07:39:58:
kár hogy a manga le van maradva az animétől... pedig pont forditva kéne lennie
Szerkesztette: vanNyommel - 2016.04.12. 07:39
 
http://-
Ugrás a fórumra: