Hozzászólások
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
goku5
Az a baj, hogy mostanában elég sokszor bíztunk már benne hogy majd jön Vegita és csak ő győzi már le az aktuális ellenséget, de soha nem így lett! A DB-nak lényegében Goku a főszereplője, szóval csak ő fog győzni, vagy megint egy Goku Vegita közös csatával fognak győzni.
Pedig én is megnézném már mi van akkor amikor Vegita kerülne előnybe. Legalább az jobban motiválná Gokut is.
 
Rotcsa
Szerintem Vegita többre fog jutni a Yardraton tanult technikáival a Moro elleni harcban, mint Goku a Meerus által vezetett tréninggel. Szerény véleményem szerint már csak azért is, mert a büszkeségét kicsit leljebb tekerte, hogy fejlődhessen!
Már Whis előtt is letérdelt, de az kicsit más, elmagyarázom, hogy (szerintem ) miért: Nagyon nagy dolog az tőle, hogy belátja; -a saját tehetéségvel és erejével nem elég a harchoz! Nála kvázi gyengébbektől tanul, mert másképp nem megy....Whis nem ez a kategória volt. Ő a U7 legnagyobb mestere, azaz jobb edzőtől nem is tanulhatna, egy ilyen ígéretű fejlődés lehetőségét pedig meg kellett ragadnia! Ez viszont egy teljesen más eset és számomra előrevetít egyfajta személyiségbeli változást is a jövőjét tekintve! (Whissel egyébként is megyezett, hogy Destroyer lesz és csak így tanítja.)

Remélem, hogy a harcok alatt Bulma kap majd vagy 2 pofont és teljes valójában láthatjuk, hogy mekkorát fejlődött! :D:]Ikszdé
Szerkesztette: Rotcsa - 2020.03.22. 11:09
 
ChrisSixty
A dragon ball super manga 4. kötetét hibásnak jelzi ami fel van töltve, valaki el tudná küldeni?
 
Tapion-sama
Ha elküldeni nem is, de javítani tudjuk :) máris újratöltöm, látom mi a hiba ^^ köszönjük a jelzést :)


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Ugrás a fórumra: