Hozzászólások
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
goku5
Az a baj, hogy mostanában elég sokszor bíztunk már benne hogy majd jön Vegita és csak ő győzi már le az aktuális ellenséget, de soha nem így lett! A DB-nak lényegében Goku a főszereplője, szóval csak ő fog győzni, vagy megint egy Goku Vegita közös csatával fognak győzni.
Pedig én is megnézném már mi van akkor amikor Vegita kerülne előnybe. Legalább az jobban motiválná Gokut is.
 
Rotcsa
Szerintem Vegita többre fog jutni a Yardraton tanult technikáival a Moro elleni harcban, mint Goku a Meerus által vezetett tréninggel. Szerény véleményem szerint már csak azért is, mert a büszkeségét kicsit leljebb tekerte, hogy fejlődhessen!
Már Whis előtt is letérdelt, de az kicsit más, elmagyarázom, hogy (szerintem ) miért: Nagyon nagy dolog az tőle, hogy belátja; -a saját tehetéségvel és erejével nem elég a harchoz! Nála kvázi gyengébbektől tanul, mert másképp nem megy....Whis nem ez a kategória volt. Ő a U7 legnagyobb mestere, azaz jobb edzőtől nem is tanulhatna, egy ilyen ígéretű fejlődés lehetőségét pedig meg kellett ragadnia! Ez viszont egy teljesen más eset és számomra előrevetít egyfajta személyiségbeli változást is a jövőjét tekintve! (Whissel egyébként is megyezett, hogy Destroyer lesz és csak így tanítja.)

Remélem, hogy a harcok alatt Bulma kap majd vagy 2 pofont és teljes valójában láthatjuk, hogy mekkorát fejlődött! :D:]Ikszdé
Szerkesztette: Rotcsa - 2020.03.22. 11:09
 
ChrisSixty
A dragon ball super manga 4. kötetét hibásnak jelzi ami fel van töltve, valaki el tudná küldeni?
 
Tapion-sama
Ha elküldeni nem is, de javítani tudjuk :) máris újratöltöm, látom mi a hiba ^^ köszönjük a jelzést :)


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Zangetsu199898
Hello nagyon köszi a részt hany honap lesz mig eliritek az 58 fejezetet?
 
Tapion-sama
Bátran lehet jelentkezni fordítónak, lektornak, mangaszerkesztőnek. Az elsőhöz csupán angol és némi japán nyelvtudás kell (ez bizonyára pipa... hisz azért olvasod magyarul), a másodikhoz betéve kéne tudni a MHSZ-t (elolvasom még egyszer a hozzászólásodat... nyilván ez is megvan, oké, mehetünk tovább), a harmadikhoz Photoshop profi használata szükséges csak (saját készítésű avatar képednek és aláírásodnak nincs párja széles e földön) meg némi magyar nyelvtan tudás.

Mmm... mi is volt a kicsit sem pikirt kérdés? Ja, igen. Megvan. A válasz: legfeljebb 58 hónap.


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Brian_l
Végre jó lenne, ha Vegita is kapna egy kis szerepet, amikor ő ment meg vmit. De erre kevés esélyt látok. Viszont kíváncsi vagyok, hogy Goku mire jutott.
 
Jaeger
Vegitanak is lesz most egy nagy jelenete valamikor. Nem tudni, milyen hosszú ideig de meglesz a király pillanata.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Rotcsa
Holnap (Ha jól tudom, 3 órakor) jön az új fejezet! :D Én már nagyon várom, hát ti? :DIkszdé
 
Jaeger
A spoilerek szerint ha pontosak voltak most az jön amikor a gonosz felülkerekedik a jó fiúkon :D És majd szerintem Vegita menti meg a napot.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
R
Remelem ezuttal valoban kilepunk a megszokott forgatokonyvbol, es igazad lesz, Jaeger. Itt lenne az ideje, hogy Vegita tegyen pontot a harc vegere (mint ahogy lennie kellett volna a Frieza movieban).
 
Jaeger
Jó itt látni újra R.

Most Moro elfogja verni UI Sign Gokut, utána jön majd Vegita és nem tudjuk, hogy ő meddig fog jutni. De Vegita pont olyan erőket próbál elsajátítani ami hatásos Moro ellen szóval minimum azt várom, hogy Full UI Goku + Vegita együtt győzik le majd.

Vegitanak is kinézz egy új forma csak remélem nem csak simán az animés SSJ Blue Evolved lesz az.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
goku5
Hát az szerintem nem meglepő ha Goku még veszíteni fog. Általában így szokott az lenni. Csak egyedül általában nem tud győzni. NA meg az UI sem tökéletes szóval meddig húzza abban. És persze Vegita meg az ő új technikája sincs még sehol. Jó hogy még veszítenie kell.
De azért tényleg jó lenne ha végre tényleg Vegita is villantana valamit nem csak Goku után menne.
De sajnos lássuk be ez a DB főleg Gokuról szól és hogy ő győz végül más segítségével. Szóval megint az lesz hogy Jön Vegita és ketten Gokuval majd közösen legyőzik esetleg még fuzionálnak is ha nagy baj. De gondolom ezt most nem lépik meg.
 
R
Koszonom Jaeger! :)
A fuziot szerintem abszolut kizarhatjuk. Moro abbol is elonyt kovacsolna (na meg nem fognak minden ellensegre nyomni egy tancot, abban semmi fantazia nem lenne).
Es Vegita sem koveti mar Songokut. Emlekeim szerint az egyik fejezetben ki is mondta, hogy ha mindig az o nyomdokaiban jar, sosem fog ele kerulni. Ezert is ment kulon uton edzeni.
Az szerintem is boritekolhato, hogy a jelenlegi UI nem lesz versenykepes Moroval, de oszinten szolva en varok valami kis csavart a pofonosztason tul, ami sarokba szorithatja a csapatot.
 
Rotcsa
Ez a rengeteg spoiler kimondott posztmodern jelenség. Régen ez nem volt divat és jobb is volt nélküle. Manapság ki sem jön már úgy film sem, hogy ne lenne 7-8 előzetese. Régen volt 1-2.....
 
Ugrás a fórumra: