Hozzászólások
One piece. Ki nyerne harcban ?
dungeonlord
Figyelmen kívül hagyjátok a mochi valódi erejét, ami nem más, mint a ragadós támadások .

Nehéz megmondani, hogy ki a jobb, mert Katakuri ébredő+megfigyelés contra Magellan Venom Demonja.
Kint vagy épületben, ezt a csatát gyorsaság dönti el. Katakuri időben kapcsol,mint Luffy Gear 4-kor,akkor ő nyer, de ha nem, akkor Magellan, de csak Venom Demon képességével .
Venom Demont még a hakival se tudsz védezkeni, kivéve a mostani Wano pajzsos haki, de az se lenne elég .
Mert Magellan ellen olyan embereknek lenne esélye, aki képes repülni ,mert ezzel kerülni tudja a Venom Demon mérgezett talaját.

Magellan Harc stílussa egyezik BB-vel,akiknek csak a ütéseket kell kibírni .


Magellan kapcsán csak egyetlen dolgot szeretnék megtudni, hogy mérge mennyire képes külső támadásoktól védeni .
Ha képes védeni, akkor van ideje kapcsolni Venom demonra, hanem akkor Katakuri képes megfojtani, mint azt Luffy ellen láttuk .

Katakurinak csak addig van esélye, ameddig Magellan nem használja Venom .

Mert Magellan azonnal képes aktiválni Venomot.
Szerkesztette: dungeonlord - 2019.04.25. 21:39
 
Germa66
Feltéve ha eljutnak Magellan testéig amit szintén nagy réteg méreg borít. Plusz még Venom Demonon is át kell hatolnia ha azzal harcol.

Az meg mindegy hogy Katakuri támadásai erősebbek ugyanis Magellan ereje nem az hogy megüt vmit és az kidől, hanem hogy megmérgezi azt. Ebből a szempontból a gyengébb fajta méreg is halálos, nem beszélve a Venom Demonról.

Miért célozna a Chikara Mochira? Nyilván Katakuri eredeti testét támadná. Plusz a harc kezdetén szétfújhatna egy adag mérgező ködöt mint ahogy Luffy ellen tette, úgyhogy Katakurinak még arra is figyelnie kéne, ami könnyen lehet kibillentené a nyugalmi állapotából.

Az egész harc attól függ mennyit ér a haki. Mivel ezt nem tudjuk így belőni ezért én Magellanra szavazok.
 
dungeonlord
Germa66 írta:
Az meg mindegy hogy Katakuri támadásai erősebbek ugyanis Magellan ereje nem az hogy megüt vmit és az kidől, hanem hogy megmérgezi azt. Ebből a szempontból a gyengébb fajta méreg is halálos, nem beszélve a Venom Demonról.


Itt jön képben az ébredés, amivel könnyedén tud védekezni az alap mérgek ellen .Azt még letudja mosni, kivéve levegőn keresztül ..
Ha valóban van réteg, amit hakival páncélként feltud erősíteni, akkor egyértelmű Magellan .
Ezért is írtam, ha Katakuri időben kapcsol, mint Luffy Gear 4-kor,akkor ő nyer, de ha nem, akkor Magellan, de csak Venom Demon képességével .

Ébredő mochi se gyenge. Katakuri ébredés olyan lenne, mint Mr 3 képessége.
Szerkesztette: dungeonlord - 2019.04.25. 21:47
 
Rikiya
Nem hiszem,hogy a ragadós képessége bármit is érne Magellan mérge ellen.Legalábbis szerintem.

Igen,szerintem is gyorsaság dönti el.Ezért is írtam,hogy a Chikara Mochi elég gyors ahhoz,hogy jó pár ütést adjon be neki,mivel még a Venom Demon mérge is elég lassan terjed Katakuri gyorsaságához képest.Ha Katakuri felépít magának egy vastag,sokrétegű Mochi pajzsot/falat,akkor meg még tovább tart a méreg terjedése.Szóval mire elérné Katakurit a méreg,addigra jó párszor elkaphatja Magellant a Chikara Mochival,vagy egy ehhez hasonló technikával.

A mérgező köd sem lenne annyira nagy probléma,Mochiból szinte bármit képes formázni,akár egy maszkot is csinálhat belőle magának.

Nekem BM esete érdekes.Mivel csak úgy hatna rá a méreg,ha testileg le van gyengülve,ez pedig általában csak akkor történhet meg,ha valami baja esik Carmel anya képének.Bár most, hogy össze lett törve,nem tudom hogy mi lesz így vele.Gondolom megragasztják,vagy valami.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
dungeonlord
Rikiya írta:

Nem hiszem,hogy a ragadós képessége bármit is érne Magellan mérge ellen.Legalábbis szerintem.Erre céloztam :
https://naruto-ku...iece/883/4

Mint ébredő, mint ragadó mochi .
Minden azon múlik, hogy Megllan mérgének van e rétege ,ha igen, akkor tud kapcsolni .
 
Rikiya
Mivel Mr.3 viaszára is terjedt a méreg,ezért valszeg Katakuri mochijára is.Tehát,ha még sikerülne is beborítani Magellant mochival,ő ettől függetlenül még képes lesz mérget használni,ami beboríthatja az ébredő mochiját,így az vagy bomlani kezd,avagy használhatatlanná válik.Viszont itt az a kérdés,hogy képes lesz-e levakarni magáról a mochit addigra,mielőtt még megfulladna.De azért még azt is megjegyzném,hogy Luffy Gear 3th-gyével bevitt egy találatot, míg terjedt Mr3 viaszában a méreg, és a Gear 3th sokkal lasabb, mint a Geart 4th,Katakuri pedig gyorsabb volt még annál is,tehát megint csak neki látok előnyt.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Germa66
De miért hiszitek hogy Magellan csak úgy hagyná hogy elkapja a mochi? Az ő mérge is ugyanolyan gyorsan mozog mint Kata mochija. Alapjában véve a két képesség hasonló természetű annyi a különbség hogy Katakuri azzá is tud válni. A chikara mochi leutánozza Katakuri ütéseit, de a Venom Demon is Magellan mozgását. Tehát értem hogy szerinted simán megsorozza ütésekkel de azt nem tudjuk egyrészt milyen tömör a méreg, milyen gyorsan rothad a mochi tőle és hogy elég erősek e az ütések hogy áthatoljanak a mérgen, valamint hogy a haki gyengít e a méreg hatásán.

A méreg gázos dologban igazad van, teljesen elfelejtettem.

Nekem nem úgy tűnt hogy Katának a chikara mochi mellett van még szuflája mochi falakat is felhúzni. Doflamingo is váltogatta az ébredéses támadásait. Amikor szarban volt akkor húzott falat, utána támadt. Szerintem ti úgy veszítek hogy az ébredés korlátlan de nem hinném hogy így van. De ha korlátlan is se ilyen gyors mert akkor Luffyt Katakuri nem annyi mochival fojtogatta volna hanem konkrétan az egész tükörvilágot ráborította volna

Szerintem a hakin van a lényeg. Hogy a hakis mochi elég hogy elérje Magellant. Mivel akkoriban nem láttuk Magellant hakis ember ellen harcolni nem tudjuk hogy egyáltalán véd-e valamit rajta
 
Rikiya
Szerintem még offoljuk ezt a párosítást.Igazad van abban,hogy nem láttuk hakit használó személy ellen harcolni,na de azt valamiért nem vagyok képes elhinni,hogy egy Kata szintű harcos ütései/támadásai nem tudnák áttörni a mérget.De mind1,hagyjuk annyiban a témát.

Mint említettem is,Big Mom esetére kíváncsi vagyok,merthogy lényegében nem kellene,hogy hasson rá a méreg.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Germa66
Nekem igaziból csak annyi a bajom Katakurival hogy a történet alapján szerintem se ő se Cracker nem harcoltak hasonló kaliberű harcossal.

Így meg úgy mondják hogy győzelmi széria, sose feküdt a hátára stb, Crackerről a tengerészet pedig a páncélját nem bírta
levakarni eddig.

Na most ez alapján még egy Shutenmaru kaliberű emberrel se találkoztak még mert ő simán megsebesítette Jacket.

Az admirálisok szintén Fehérbajusszal harcoltak és parancsnokokat győztek le (pl Aokiji Jozut).

De a sztori alapján ennek elvileg lehetetlennek kéne lennie mert elvileg a Yonkok folyamatosan "civakodnak" és a tengerészet is bökdösi őket.

Szóval szimplán szerintem Katakuriék nincsenek hozzászokva admirális és parancsnok kaliberű ellenfelekhez, márpedig Magellan szerintem bőven ide sorolható.
 
dungeonlord
Na igen, ébredésnek nem ismerjük a hattárát, de ha figyelem veszem Doffyt, aki belsőségeit darabokra vagdosták,de még ígyis képes volt egy várost fonalra alakítani, akkor nincs határa .Fonalra ellentétben a mochi olyan,mint a mocsár,amivel könnyedén eltudja mosni Magellan alap mérgét.

Általában elsőre megmondom a győztes, de itt pl nehéz megmondani.
Mindenképp Magellan az erősebb, de azért a jövőben látás és az ébredés elég op képessége.
Minimális esélyt adok Katakurinak .
Mai napig figyelem hagyom Luffy győzelmét,mert az első ébredés után Katakuri erős nerf alatt volt Xd.(Bocs,túl sok league of legends)
 
Severum
Nagyon sok harci párosítás győztese a körülményektől is függene. Pl rajta ütés, ki ki harc.
Magellán simán lezúzta az egész feketeszakáll bandát egy pillanat alatt, na de mi lett volna ha Feketeszakáll is azonnal harcba kezd? Akkor szerintem Teach ellen esélye se lenne Magellánnak.

Katakuri vs Luffyra visszatérve. Egy példa a való életből, Julio Pablo Chacont végig verte Kovács István, aztán Chacon ki is ütötte Istvánt. Vagyis hiába vezetsz végig a pontozó bíróknál, ha a végén kiüt az ellenfeled.

Magellánnal kapcsolatban én arra vagyok kíváncsi hogy lesz e még szerepe?
Esetleg neki állt edzeni a nagy kudarca után, hogy ne legyen több ehhez hasonló eset? Mert az animében kb öngyilkos akart lenni, csak Sengoku mondta ne hagyjátok neki szükség van még rá. (mangában még sajnos nem tudtam elolvasni)
 
Rikiya
Nem hiszem,hogy neki állt edzeni,de utána biztosan még éberebb lett.

Ha a teóriám beigazolódik,és King tényleg Impel Down egykori vezetője,akkor még valószínűleg látni fogjuk.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Germa66
Nem bántásból mondom, de erre az ötletre már nagyon sokan gondoltak, már azon a héten is amikor King-et először láttuk.

Attól viszont hogy ha tényleg beigazolódik nem feltétlen fogjuk látni őket egymással szemben. Magellan még mindig az Impel Down aligazgatója, mi a retket művelne Wanon? max ha Doflamingo csinál vmi kiszabadulós akciót.
 
Rikiya
Egy szóval se írtam,hogy Wanon fogjuk őket látni,itt konkrétan egy visszaemlékezésre gondoltam.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Germa66
Akkor viszont a múltját látjuk, nem a jelenlegi ráhatását a sztoriban. Severum pedig szerintem úgy gondolta.
 
Ugrás a fórumra: