Hozzászólások
Naruto - Ki nyerne harcban ?
goku5
Realitás miatt én is Sakurát hoznám ki győztesnek, de én is csak a byakugou-ja miatt. Amúgy ebben jobb, meg hogy az ereje és gyors gyógyulása miatt közel tudna kerülni hozzá és így be is végezné, mert közelharcban sokkal jobb.
De és sem igen szeretem Sakurát meg hogy milyen erős vagyok harcmodorát, hogy felérek a fiúkhoz.

De akkor egy jobbat én is Sakurát állítanám ki (byakugouval háború vége) Narutó ellen (Paines szinten van, azaz csak senin forma megy neki)
 
Mextil General
Szerintem a senin formás Naruto legyőzné Sakurát! Sakura lehet hogy erős közelharcban, de Naruto sokkal agilitisebb, + jobbak az érzékei ezért könnyen elkerülheti a ütéseket, és neki is elég ereje van + senin módban jobban gyógyul is! Byakugo ide vagy oda, de ha eltalálja egy RasenShuriken akkor kétlem hogy tudna gyógyulni utána! Igaz Sakura legerősebb ütése talán padlóra küldené, de kétlem hogy véglegesen!


 
goku5
Hát én szért bban kételkednék hogy nem küldené padlóra Narutót Sakura egy teljes erejű ütése. Csak mint ez is a kérdés el kéne találnia, ás ő tud sziklákat földet porrá ütni eldobni elterelésnek, De Narutónak ott az érzékelése. Na meg a Rasen shuriken ha azt bekepná tényleg annyi lenne neki. Viszont Narutó csak korlátozott ideig tudja ekkor még fenntartani a senin módot.
 
Mextil General
Igaz, a meccs elégé kétesélyes, de Narutonak magasabb az esélye a győzelemre! Naruto már elég sok súlyos sérülést bírt már ki, a sorozatban, ezért nem lehet kiszámítani hogy mit bír ki! Amúgy a Pain elleni csatában 1v5 vagy 6 volt, idézések meg mindkét oldalon voltak, és Naruto így is elvert legalább 5-öt belőle, taktikázva, meg trükközve, ráadásul megállítót egy óriási több tonnás bivalyt, igaz Sakurának is menne simán! + szerintem ami még számít az hogy Narutonak jobbak a közelharci ismeretei, mint Sakurának! De eddig Naruto mindig kikapott Sakurától bármilyen erős is volt :D:D!


 
itachi01
Mindig kikapott... :D Naruto komolyan venné, Sakura menne a pörköltbe.

És pontosan így van. Ki állt Nagato 6 Peinje ellen. Mindnek Rin'negánja és erős képességei voltak. Mégis túl járt az eszén. Taktikával. Az érzékelés, mint már láthattuk sokat számít. Ha füstbombákkal korlátozza a látásviszonyokat, akkor Sakuranak gémover van. (Pein-Jigokudou)
Viszont nem árt nem megfeledkezni a gyorsaságáról sem.

A szél elem, a Rasengánt, chakra pengékké vagy tűkké változtatta, ami sejtszinten vágta-roncsolta szét a chakraereket. Ha Naruto, aki puskacső másik oldalán állt - szenvedett el nem gyenge sérüléseket -, akkor az áldozat nem hiszem, hogy képes lenne chakrát használnia a támadás után. Feltéve, ha túléli. Lehet, hogy a Byakugou ezt is megoldaná, de idő kellene hozzá, ami egy éles helyzetben nem nyerő, hiszen könnyen leválaszthatják a fejet a nyakról.

Szóval bizony. Sakura feje az abalébe köt ki. *-)

(Felőlem part 1-es Konohamaruval is összerakhatjátok a Shippuu végi Sakurát, akkor is Konohamaru fog nyerni. :D )
Szerkesztette: itachi01 - 2016.07.13. 22:48
 
https://jobbik.hu/
goku5
Nem Sakura védelmében de tényleg, de:
Narutó is csak azért tudta legyőzni a 6 paint mert tudott róluk mindent. Emellett lehet 6 pain volt viszont mindegyiknek csak 1 képessége. Tegyük hozzá hogy pont a legerősebb 6 paint nem is tudott harcolni a végéig, ha elejétől tudott volna harcolni szerintem kikapott volna Narutó. Na meg 6 pain, de nem igen mentek sokra a rinnegannal, mert az csak arra volt jó hogy Nagató azzal irányította és látott egyszerre mindent, de nekik külön semmi erejük nem volt, csak az irányító Nagatónak.
Emellet Narutó a szél elemet is gyakorlatban egyedül a rasen shurikennél használta. Az emlegetett szélpengét, chakra tűket sem használt soha.
Szóval ehez azért ne viszonyítsuk hogy mennyivel jobb volt.

Amúgy én is Narutót tartom jobbnak esélyesebbnek.
De akkor tényleg feltenném az is hogy mi lett volna a kimenetel, ha a konohaval való harc helyett azonnal Narutó állt volna ki a 6 teljes erejű pain ellen!? Vajon ki győzött volna. Pláne ha Narutó még nem is kap Infót a 6 painről!?
 
Hunter
Ez a kérdés szerintem nem vitás, Naruto.
A chakra szintje 9 farkú nélkül is min. a hússzorosa Sakuráénak.Ráadásul Sakurának ereje van a gyógyító képessége harc közben hasztalan.Narutónak ott vannak a klónok, rasengan, és a bölcs forma.

A korábbira viszont visszatérnék. Temari vs Sakura.
Sakura képességeit ismerjük, de Temariéről csak annyit tudunk, hogy távolsági, illetve nagyon gyors!(Ten Ten nem látta a legyező használatát,amúgy egy akkora legyezőt mekkora erőkifejtéssel lehet így használni?)
Szóval infók hiányában én úgy vélem, hogy Temari úgy tépné szét Sakurát, hogy az észre sem venné.

Shino vs. Neji?
 
Jon
Temari nem tud akkor támadást véghez vinni, hogy széttépje Sakurát :D Ne legyünk már irreálisak.
Sakura erősebb lett, mint a nagy sanninok. Nem lehet kérdés, hogy ki nyerne, ha összekerül egy nagyon erős jounin szinten lévő Temarival.

A Pein elleni Naruto ellen érdekesebb lenne a harc, de szerintem is Naruto nyerne. Változatosabb, erősebb technikái vannak, és sokkal-sokkal több tartaléka. Ha azt vesszük, hogy Naruto már akkor elérte Jiraiya szintjét...

Shino-Neji- Neji. És nem vagyok hajlandó elfogadni más választ. Lehet itt jönni észérvekkel, taktikákkal - nem, nem érdekel :D Neji korszakos zseni volt, a Hyugák legjobbja.
Shino is baromi erős volt, de Neji szerintem csak a Kakashi csapat tagjaitól kapna ki 1v1-ben a 12 konohai srác (és lány) közül.

Pain-Naruto- infók nélkül, fullos Painekkel-
Pain. Ha infókkal is leverte Narutot, akkor nem kérdés. Legalábbis ha nincs Kyubi. Ha van, akkor Pain veszít, csinálhat bármit, de ugye az nem is igazán Naruto győzelme, hanem a Kyubié.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
itachi01
Én is Nejire fogadnék.

Nagy orrba vágás volt Nagatonak, hogy Tendou átmenetileg nem használhatta gravitációs képességeit, hisz ez alatt gyalulta le Naruto 4 irányított testét.
Amint visszatért az erő, már a Rasen-Shuriken se működött, nem ám a Taijutsu.
Meg is volt a hatása, hiszen szinte azonnal sün cosplayt kapott Tendoutól. (Pedig tudta mi volt a képessége.)
 
https://jobbik.hu/
Mextil General
goku5 írta:

Amúgy én is Narutót tartom jobbnak esélyesebbnek.
De akkor tényleg feltenném az is hogy mi lett volna a kimenetel, ha a konohaval való harc helyett azonnal Narutó állt volna ki a 6 teljes erejű pain ellen!? Vajon ki győzött volna. Pláne ha Narutó még nem is kap Infót a 6 painről!?


Hát mivel Naruto senin módban kikapott 6. Pain ellen, ezért nem sok esélye lenne, vagy inkább semmi szerintem mind a hat fullos pain ellen! Igaz azt elfelejtettem hogy a Tendou Pain nem volt full erőben a Konohai harcban, de attól még ötöt elintézett belőle! Na de most felejtsük el Paint!
Én szívesen megnéznék egy Sakuke vs Pain csatát, az a Sasuke aki már birtokában volt a Amaterasunak, és a Sussanonak!

Sennin Naruto vs Hidan, Kakuzu, Sasori, Deidara

És még amit én megnéznék az a full Akatsuki vs Kaguya elleni Naruto!
Esetleg Naruto helyett Sasuke is jöhet!
Szerkesztette: Mextil General - 2016.07.14. 09:36


 
itachi01
Látom szereted cifrázni a dolgokat...
Nincs értelme ennyi harcot egyszerre kiírni, mert a válaszok ilyenek lesznek...
Sennin Naruto vs Hidan, Kakuzu, Sasori, Deidara = Naruto
Akatsuki vs Kaguya elleni Naruto = Naruto


Ez pedig lutri a 2 soros szabályt és az eddigi tendenciát figyelembe véve.

Kezdjük a Sasuke vs Pein harccal. Ha kiveséztük, jöhet a többi.

Mint az már kiderült a Susano'ot bizony ellehet nyelni Rin'negánnal és az Amaterasut is. Józan következtetések mentén arra jutunk, hogy egy MS, nem képes Genjutsuba ejteni egy Rin'negán használót.
Ez már most sakk helyzet. Pein fan vagyok, szal igen, elfogult vagyok.
De ez a kimenetel elfogadható lenne egy objektíven mérlegelő szem előtt is, nem?

Peinre fogadnék.
 
https://jobbik.hu/
Mextil General
Hát nem nagyon tudtam dönteni ezeknél a csatáknál mert mind olyan kérdésesek lettek volna :D:D, de egy kicsit tényleg sok volt! A hat Pain-t én is esélyesebbnek látom, igaz az is számít hogy mennyire ismeri a képességeiket Sasuke, mert képes lenne talán valamit kitalálni ellenük! Ami még Sasuke hátránya lenne az hogy nem képes olyan sokáig használni a MS, ezt láthattuk a Kage találkozzon is, ott is csak a társai segítségével tudott harcolni + A Danzo elleni harc után már teljesen ki is merült!


 
Jon
Hát. Jó kérdés. Én is inkább Narutot hoznám ki győztesnek. Ott van neki a tökéletes sennin forma, Minato teleportálásával szemben. Sok jutsujuk megegyezik, mint a rasengan, vagy az idézések, viszont én nem hiszem, hogy Minatonak lenne olyan fegyvere, amivel kárt tehet Narutoban. Míg Narutonak nyilvánvalóan van, ott van a rasenshuriken, és a bijuu bomba is, amit nem láttunk soha Minatótól...
Persze Minatonak meg ott van a rengeteg egyéb technikája, a pecsételő jutsukkal jól csapdába csalhatja Narutot...de akár hogy is, nem tudom, mivel tudna végső soron ártani neki. Nyugodtan feltételezhetjük azt is, hogy Narutonak sokkal több chakrája van, mint Minatonak, ha a két Kuramát nem is számítjuk.

Borzasztó szoros, de szerintem a puszta chakra-izom-erő miatt Naruto nyerne, szorosan.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Jon
Nem igazán értem, hogy melyik Narutora gondolsz. Ha az, aki már haver Kuramával, de még nem kapta meg Rikudou erejét, akkor...szoros.
Ugye Naruto is ugyanolyan jól tudja használni a természeti energiákat a bijuu módban, mint Hashirama. Chakrája is egészen biztosan van annyi, főleg ha Kuramát is vesszük. (Vagyis akkor van annyi, az biztos.)
Innentől már csak a képzettségen múlik...valóban Hashirama több technikát ismert, de azért Narutot sem kell félteni, vannak olyan technikái, amik megszorongatták volna Hashiramát. Mindenesetre Madarát nem nagyon tudta bántani. Szóval valószínűleg Hashirama lenyomta volna, legalábbis minden logika alapján.


Szerk.: Ja, hogy EDO? Akkor Hashirama, egyértelmű.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Kai-san
Volt is szó róla hogy ha valaki használja az EDO-t akkor az aki újraéled kicsit gyengébb lesz, nemhogy még erősebb xdd

Amúgy igen arra gondoltam mikor csak simán megbarátkozot kuramával 330-331. résznél .
Sasuke vs Pein

Ezt nemrég írták, és ugyan úgy én is ezt írtam hamarébb :S Na mindegy én pein-re tippelnék merthát rinnegan, 6 van belőle + még Sage mode/6 farku kyuubi naruto-val is simán megküzdött amivel sasuke-nek kicsit problemaja lenne ...


Do what is right not what is easy!
 
Ugrás a fórumra: