Hozzászólások
Naruto - Ki nyerne harcban ?
Kai-san
Egy kis kis nyerne harcban .

Kakashi vs Deidara?

Én megnézném és kakashi-ra szavaznék, mangekyo sharingan :DD Deidara jól kikapna szerintem:)
Szerkesztette: Kai-san - 2016.08.02. 08:55
 
reec94
Egyértelmű,hogy Kakashi nyerne :D Shippuuden-ben is "úgy mondva" ő nyert mert ha jól emlékszem Dei elmenekült :D ott a kamui és easy win kakashi :) (Na meg am is Kakashi párti vagyok ha már a narutorol van szó :D)


Kely
 
itachi01
+reec

Ugye, Shippuuden elején elég nehézkesen és lassan ment neki a dimenzió megnyitása, viszont a háború idejére már volt annyira jártas benne, hogy pillanatok alatt egy egész Bijuut el tudott nyelni. (Hachibi)

Deidara esetében mp alatt best utazási ügynök válna belőle.

Nem vagyok Kakashi párti, noha én is rá fogadnék. :D
 
https://jobbik.hu/
Demon Lillith
Szerintem is Kakashi nyerne.
Mondjuk ez attól is függ hogy mikor küzdenek. Ha a shippuden elején, akkor nehezebb dolga van, ott még azért Deidaranak is van némi esélye. De a későbbi Kakashi már könnyedén kiiktatná.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Hokage Kakashit nem tudom mennyire erősebb, mivel nincs sharingan, viszont lehet más stratégia, amivel túljárhat az eszén.
)
 
Drax16
Kakashi vs Deidara, hmm látványos küzdelem lenne. :jaja

Shippu eleje (Kakashi 3 tomoe és MS): Én Kakashi-t mondanám, bár kétesélyes küzdelem lenne. Kakashinak ott van a chakratermészeti előnye, mert ugyebár a ''villám'' erősebb a ''földnél''. (Deidara föld elemű) Ezt láthattuk a Sasuke vs Deidara harcban is. Amúgy meg Kakashi és Sasuke harci képessége csata közben nagyon hasonló, gyorsan mozognak mindketten, taktikusak, ez is nagy előnye lehet Kakashinak a bombákkal szemben.

(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Kakashi: 2 sharingan power up: Egyértelműen Kakashi.)

(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Hokage Kakashi: Deidara. a C4-es ''minibombákat'' nem érzékelné Sharingan nélkül, és tudjuk hogy annak mi lenne a vége. :D)

Azt azért ne felejtsük el, hogy Kakashi felvette a kesztyűt egy MS Sasuke ellen is, bár tudom hogy ki volt merűlve Sasuke, de ott is meglátszott hogy mekkora zseni Kakashi! :)
Szerkesztette: Drax16 - 2016.05.29. 22:23
 
goku5
Én is egyértelműen kakashit mondanám, de ahogy az elődök csakis a narutó végén lévő erőszintel. Az elejéhez képest ott sokkal erősebb. Na meg azért az is kérdés, hogy kakashi használhatna-e sharingant, mert az is kétségessé tenné a harcot. HA használhat sharingant Daidarát küldheti a másik világba és ott vége is a harcnak. (nem tudna visszajönni)

Akkor legyen egy jobb Kakashi vs. Danzu?
 
dungeonlord
Már vártam ezt a topicot. Ha nem gond Goku,akkor előtte a Kakashi vs Deidara válaszolok még.
2Szem Kakashi nem kéne beleszámolni,mert Obito átadta az összes erős erejét Kakashinak.
Maradjunk inkább az 1szem,vagy sharigan mentes Kakashinál.Sharigan mentes Kakashinak esélye sincs Deidara ellen.
Kakashi előnye a villám a föld ellen,azonban Deidara előnye a repülés és a c4.Szerintem Deidara sokkal erősebb,mint Kakashi.Még 1Sharingan ellen is.
Első sorban azért,mert Kakashinak nincs sok chakrája.Repülve pedig nehezen tudja elkapni a Kamui jutsuval.
Deidara szét tudja trollkodni Kakashi c3-c4 és ennyi volt a szép fiúból.
Deidara győzelmi esélye 80%,Kakashinak csak 20%.adok.
Szerk:
Akkor legyen egy jobb Kakashi vs. Danzu?

Szerkesztette: dungeonlord - 2016.05.30. 15:51
 
goku5
Na igen ebben is tényleg van igazság, de ha a villámával tudja hatástalanítani a robbanó elemeket akkor csak esélyesebb Kakashi. Sasuke is ennek köszönheti a győzelmét. Meg én eleve azon vagyok hogy kakashi amit akar átküld a másik világba legyen szó az bombáról vagy személyről. Onnan meg nincs annak visszaút szóval lényegében vesztett.

Azt meg úgy gondolom, hogy ki győzne párbajban:
Kakahi vs. Danzu?
 
itachi01
Jiraiya súlyos sérüléseket szenvedett a 4 farkúvá változott Narutotól, míg Orochimaru a svábbogár teste miatt jól bírta a gyötrelmeket.
Egy Sennin forma Jiraiya, azért könnyebben kézben tartotta volna a helyzetet.

Válaszolván a kérdésedre - csak a szimpátia miatt - én Jiraiyára fogadnék. :)
 
https://jobbik.hu/
goku5
Én is Jiraiyára rajongó lennék, de szerentem még akkor is Orocshimaru győzne. Igaz a senin módban a két varangyal már kiegyenlített lenne a helyzet. sőt akkor már tényleg Jiraiyára lenne a befutó. De azért orochimaru nem használhat külső edo tenseies segítséget. Na meg persze hogy orochimaru milyen formában van. Tudja-e használni a kezét (3. elzárta) Éppen a testcserében hol tart. (3 év)
 
Drax16
Hát ha úgy nézzük, hogy Orochimaru nem használhat Edo Tensei-t, akkor én is Jiraiyá-ra fogadnék. :D
Nem tudom hogy kellene-e a Senjutsu ellene...Orochimaru nem sokat mutatott, pedig ő minden jutsut megakart tanulni, mégis csak párat használt. Persze ez nem jelenti azt hogy gyenge lenne, sőt az életereje félelmetes, de mindig az Edo Tensei-re támaszkodik, Hiruzen ellen is csak úgy tudott nyerni. (Nagyon nehezen) Ha nem használná a feltámasztást, akkor Jiraiya szerintem könnyedén végezne vele, az eddigi látottak alapján.

Még a Deidara vs Kakashihoz hozzászólva, annyira kétesélyes küzdelem, hogy nem lehet összehasonlitani őket. A körülmények is számithatnak egy ilyen csatában, Kakashi-nak ha viz van a közelében akkor már erősebb a villám elem. Amúgy meg maga is tudja használni a viz elemet, és mondjuk ha egy viz sárkánnyal támadna kombinálva a Chidorival,akkor leszedhetné a C2-es sárkányát Dei-nek. A C3-mal nyerhetne Deidara, viszont Kakashinak még mindig lenne rá egy ütőkártya, a Kamui, viszont ha használná akkor nagyon kimerülne.
Szerkesztette: Drax16 - 2016.05.30. 20:47
 
dungeonlord
Kakashi vs Danzo
Rossz vicc,hogy Kakashi erősebb Danzonál.Mind2 copy shinobik,de Danzo táposabb. Nagyon erős boss volt a Naruto történetében. Gondoljuk csak végig!Első sorban Kakashi már ott bukott,hogy a szél erősebb mint a villám. Aztán ott van Shisui szeme.(A legerősebb Genjutso Uchiha).Tudott fa elemet és végül izanagi ellen szart se ér a Kamui.Nem is részletezem tovább.
DAnzo győzelmi esélye 95-100%,Kakashinak csak 0-5% adok.
 
dungeonlord
Sasuke (Mikor deidara ellen harcol) vs Naruto (Mikor kakuzu ellen harcol)
Tetszik a kérdés,de a válasz egyértelmű.Sasuke. Sasuke több jutsut ismert és itt sokkal erősebb volt Narutonál.
Naruto alap Jutsu árnyék,rasengan és Szél rasengan.Sasukénak pedig Genjutso,tűzelem,villám és fegyver idézések.
Naruto egyetlen lehetőség a 4farok,de ha Sasuke elkapja Genjutsoval Kuramát,akkor ennyi volt.
Rasen shuriken itt még nagyon hátrányos volt Narutonak.Nem is részletezem tovább.
Sasuke győzelmi esélye 85%,Naruto csak 15%.

Naruto csak a Senin módal sikerült utolérni Sasukét,addig hátrányban volt.

Most már tényleg jó lenne beindítani a topicot,mert a kövi kérdés nem lesz könnyű.
Uchiha Obito vs élő Uchiha Madara.(mind2 saját szeme van és jinchuuriki nélkül)
(Hivatalos infok alapján mind 2 ismerik az 5elemet)
 
itachi01
A realitás érdekében egy kis szemléltető, hogy érezzük a különbséget. :)

Naruto és Sasuke legyőzte a Juubi Jinchuuriki Obitót. Madara feltámasztva, egy szemmel padlóra küldött 9 Bijuut és megölte Sasukét és Narutót. :P:$

Hatalmas előnye lehet annak a Kamuinak, de sok mindentől függhet. Pl.: hogy ki ellen küzd. Azé egy Madara mégis csak egy Madara...

Én Madarára voksolnék.

Eme két remek karakter közti harcot, úgy tudnám leginkább elképzelni, hogy Madara folyamatos és brutális támadások, Obito pedig védekezés közben elvétve - ha van ideje - 1-1 támadás.

weefeq
(Obito vakbélvizsgáló jelenetét, ne kapcsoljuk a rendes harchoz. Hiszen ha Madara tudja, hogy támadó szándékkal közeledik, akkor esélye nem lett volna ilyen simán hozzáérnie.)
 
https://jobbik.hu/
goku5
Én is egyetértek Sasuke győzelmével! Eme feltételek mellet. Narutó nagy előrelépését a senin mód meg a biju mód hozta meg előtte nem volt olyan nagy szám mint Sasuke. Addig mindig előtte járt. Aztán kezdett csak felzárkózni a biku móddal meg túllépni Sasukén. Őszintén ha nem a háború végén csaták után csaptak volna össze akkor nem egy kiegyenlített döntetlen csata lett volna a vége hanem Narutó győzött volna. De senin mód előtt biztos kikapott volna.
 
Ugrás a fórumra: