Utazz vissza az időben és tedd próbára magad, Gokuék oldalán harcolva! Vagy éppen ellenük?
Második rész trailer frissen ropogósan: (Kivéve annak aki majd sokára olvassa. XD)
https://www.youtu...7B7ZvcrOXQ
www.DragonBallXEN...
12
|
Dragon Ball Xenoverse [PC, Xbox, PS]
Utazz vissza az időben és tedd próbára magad, Gokuék oldalán harcolva! Vagy éppen ellenük?
Második rész trailer frissen ropogósan: (Kivéve annak aki majd sokára olvassa. XD)
https://www.youtu...7B7ZvcrOXQ
www.DragonBallXEN...
Bromiosz írta:
PC-re nem adják ki véletlenül?
Amúgy nagyon jól meglesz csinálva, hisz bardock-nak mozog a haja
Nekem úgy tetszene ha lenne benne :
Saját haj amit te magad csinálhatsz, SSJ-ben normálisan átváltozik a haj, több karakter, küldetéseknél meg lehetne a Champa bajnoksága, oszt akkor a Patroller lenne az első vagy az utolsó Goku után +SSJ3, GOD, Blue, Blue kaioken.
Egyesítve 2016.05.25 12:49:40:
Felnéztem jó idő után én is a játékra, de azt kell mondanom, itt az emberek már nagyon várhatják a 2. részt. Alig találtam Paralel-hez embereket, szoba kb. sosem volt aktív egy sem, és igazából a DLC-kkel sem látok annyi contentet. A 2. rész viszont ígéretes lesz, azonban ameddig nincs magam mellé egy flótás, akivel lehetne hülyülni, félrerakom én is.
Az 1. rész a nagy várakozásokhoz képest elég unalmasra sikeredett szerintem, egyelőre nekem is a BT3 a nyerő, de igazából egyik DB játékkal sem büntetés nyomni. Kíváncsi vagyok, mennyit fog fejlődni az első részhez képest, jó lenne egy igazi, vérbeli nextgen DB játékkal kockulni.
Akit érdekel, most hétvégén akciósan vásárolható meg a Dragon Ball Xenoverse:
http://store.stea...pp/323470/
Xenoverse 2
Mintha a gazdag húslevesest felöntenéd egy hordó vízzel, hogy több legyen.
Vegitáig vittem a fő küldetést, de eddig valahogy több a negatívum, mint a pozitívum.
Kezdem a jó dolgokkal.
Bardockos átvezető, egész pofás
A palacsinta questeket csinálhatjuk csatlós nélkül is.
Viszonylag könnyebben jutunk képességekhez. Szinte egyből tudtam boxolni hármat Krilinnel, ki adott két spellt, meg valahogy összejött egy zseton amit szintén be tudtam váltani valami lövésre.
Ingyen renzoku
Jöjjön a keserűség.
Nincs intro. Nem kapunk Head Chala feldolgozást, mint az előző részben, sem We Gota Power-t vagy esetleg Dan Dan Kokoro-t
Koton City háttérzenéje valami iszonyat. Aszem azt nyomják, mint amivel Dermit kínozták a pokolban. Én nem is csodálkozom, hogy szegény bekattant.
(Szerencsére a Time Nest-ben már egy kellemesebb, az elöző részből ismert dallam fogad)
Ugyan azt a két küldetést vittem végig, mint anno az 1 részben.
Nincs "így lesz a gebasz, hát hozd rendbe" átvezető animáció.
Raditz
szimplán csak kevesebb
Vegita és Nappa.
Azzal kezdi, hogy 6 (HAT; VI) vs 1-ben küzdjünk meg Nappával.
Hát mondom ez valami vicc, tehát szimplán megvártam, amíg Yamcháékat kilapítja.
Majd egymagam nekimentem. Őö szimplán gyengébb, mint az elöző részben, és ezért adott mellém 5 csicskást.
Aztán megjelenik Turles, hogy lenyomná Gokut, de ketten megállítjuk.
Megj: a Trurleses movie egy olyan alternatíva, ahol Vegita és Nappa legyőzése után nem mennek el a Namekra. (ennek oka lehet, hogy Piccolo túléli a harcokat)
Goku a zenkai miatt, kb Vegita szintjét éri el. (itt ugye nincs 100G-s edzés) Turles, még a gyümi nélkül is erősebb, úgy kb Rikum szintjén lehet.
Szóval történetileg egy kicsit túlzás.
Megyünk vissza osztozni Nappán és Vegitán.
De mi történt ott, mert hát Piccolo nagy jelenete szintén kimaradt.
Csukott szemmel leverem a kopaszt, majd rácuppanok Podrackára.
Dupla sugár szaknder.
Azt amit Piccolo az élete árán hárított, most rám küldi. (Persze szimplán kirihögöm)
S akkor mind a kettőből King Kong lesz.
De kár az örömért, mert a játék AI-ját, szintén barack pálinkával probálták tovább fejleszteni.
Tehát még kezdő karakterrel is nevetséges volt.
Szóval leverjük Nappát, majd 2x Vegitát, mire az átesik a kasztráláson.
De itt nincs, hogy a maradék veséjét is leverjük, mert kemény gyerek, hanem egybőll ugrunk a facebookos tweeteléshez.
S végül, úgy néz ki, hogy Dai Kaioshin fogja adnia küldetéseket. Valami irritálóra sikeredett az öreg. Feltett szándékom, hogy kifarmoljam azt a spellt, amivel kinyírhatom.
Nem tudom miért nem tudtak Cronoanál maradni, mik ő az idő kaioshinje.
Magyarán eddig semmi hozzáadott érték nincs az elűző részhez képest. Ez esetben a több bizony kevesebb.
Ugrás a fórumra: |