Androidra van ez a játékocska,szórakoztató és van benne mit elérni nyitogatni karaktereket van bőven
este szoktam vele játszani fél órákat és annyi ideig bőven leköt.
Ti kipróbáltátok már?
És mi a tapasztalatotok vele/vélemény ?
(elnézést ha off téma lehet egy hozzászólás se lesz)
Helló a játékot én is ismerem és szerettem de pár napja nekem elromlott szó szerint egyik napról a másikra nem tudta végig futtatni a telefonom a játékot. Mindig el jutottam a pálya végi boss-ig és aztán kidobott a játék.
Én nagyon szeretem ezt a játékot (amikor épp nem szivat halálra), zanzásítva végigköveti a sztorit, a Bounto évadot kivéve a fillereket is feldolgozták, de manga-only részleteket is lehet benne találni. Néha ők is kitalálnak különböző trollkodós au-kat, meg feldolgozták a Can't Fear Your Own World című spinoffot.
Megkaphatsz karaktereket a sorozatból és ugyanúgy püfölhetsz hollowokat, shinigamikat, arrancarokat, mintha te lennél Ichigo. A játék tele van tök jó karakterekkel, minden fontosabb karakternek van több verziója, és megcsinálták a most következő évad és a CFYOW fontosabb szereplőit is.
Viszont hiába szeretnél nagyon egy-egy karaktert, baromi nehéz megkapni. Még ha van is elég spirit orbod (az a virtuális fizetőeszköz), akkor is lutri, hogy egy-egy csomagból kit fogsz megkapni. És vannak olyanok is, akiket jó, ha három havonta idézhetsz (pl. Tokinada, aki CFYOW szereplő, és a játék egyik legjobb karaktere).
Sajnos ennél a játéknál is megvan az a tendencia, hogy egy idő után nem nagyon tudsz fejlődni és egyre nehezebb lesz spiritorbokat termelni, és így új karaktereket kapni (ez a 22-es csapdája, mert spiritorbod a questekből és az először kimaxolt karaktereid után lesz). A multiplayer questek elég unfairek és szivatósak tudnak lenni, és persze vannak bónusz karakterek is, hogy az emberek az új csomagból idézzenek és fizessenek.
Amúgy viszont maga a játék nagyon jó, de szomorú, hogy a cég, amelyik fejleszti, ennyire kihasználja a playerek Bleach iránti rajongását és a játék iránti lelkesedését.
Gondolom már jó pár éve játszasz vele, ha már alig kapsz spiritorbot.
Másfél éve tolom kisebb nagyobb kihagyásokkal és saccperkábé összefarolhattam vagy 80 ezret, és legalább ennyit még tuti össze tudok.
Belegondolni is durva, hogy ezeket úgy veszem, akkor az 4 milla lett volna.
Egyébiránt meg az alig néhány mobilos játék egyike amit jónak találok. (S a mobilos játékot tágabb értelemben kell venni)
Körülbelül megjelenés óta játszom vele hosszabb-rövidebb kihagyásokkal, de nem érzem azt, hogy nehezebb lenne orbokal farmolni, inkább más. Multival elég szépen lehet farmolni, karakterekből is jön be bőven és általában mindig vannak olyan questek, amiket még nem csináltam meg és akkor azok is hozzák. Igazából az a vicces, hogy nulla anyagi ráfordítással sem olyan nehéz komolyabb karakteralbumot összedobni, tény, voltak karakterek, akikkel megszenvedtem, amíg megszereztem, mert az istennek nem akarta odaadni és a világ összes orbját elvertem rá, de na, legyen az övé.
Valamit akkor nagyon rosszul csinálok az igaz, hogy a limited-time-ból és különböző kampányokból meg a daily orderekből mindig van utánpótlás, meg a substorykat is frissítik. De a normál storyquestek egy idő után elfogynak. A másik módja meg az orbszerzésnek a karakterfejlesztés, ami a 22-es csapdája. Hacsak nem ticketből idézel (ami szintén lutri), elversz rá 150/200/250 orbot, és teljesen bizonytalan, hogy legalább részben megtérül-e vagy sem. Most már igyekszem felhalmozni és tényleg csak akkor idézni, amikor olyan karakter van, de idő kellett ahhoz, hogy megtanuljak gazdálkodni velük, és a legrégebbi accountom látta ennek kárát. Az viszont tényleg a csessze meg a játék kategória, hogy egyébként azon az accounton elég sok spiritorbot felhalmoztam a Tokinadás csomagra, és egy-két kivételtől eltekintve az összes idézésem sárga volt. És az bosszant leginkább, hogy a legutóbb, fél éve is pont ugyanez volt ugyanennél a csomagnál. Nem lenne bajom ezzel igazából, ha csak a 10. lépésig mentem volna el és nem idéztem volna MÉG, hátha őnagysága lesz szíves megidéződni (wtf, nem a karakterre haragszom, hanem erre az elcseszett lottery systemre). Most nem az, megvan a másik accountomnál és oda már csak egy kell belőle, hogy lila lehessen, csak jó lenne a legrégebbi accountomra is megkapni. Bocsi a ventért, de igazából tényleg az volt ott, hogy hónapok óta gyűjtögettem a spiritorbot, mint a hörcsög, úgy emlékszem, hogy csak az évfordulós csomagból idéztem. A Tokinadás accountot is bőven szivatta a játék, elég sok próbálkozás után állok úgy vele, ahogy most, de az még így is kevésbé bánt, mert jóval kiegyensúlyozottabbak voltak az arányok, és nagyobb arányban kaptam ötcsillagost, mint a másiknál. Egyébként lehet, hogy azt mondjátok, hogy konteó, meg hogy nevetséges vagyok, de biztos vagyok abban, hogy ezt az úgynevezett "lotteryt" ők nagyon is tudatosan befolyásolják. A Tokinadás account jó példa erre. Márciusban a második lépésben megkaptam őt. Az All Asiából idéztem, akkor megkaptam Fierce Battle Ichigót, örültem is neki, új karakter volt amúgy is, igazából miatta meg hollow Ichigo miatt idéztem. Augusztusban szintén a második lépében megkaptam Tokit, de utána már nem volt valami könnyű dolgom vele, kb. 10 lépés volt legalább, mire újra megkaptam, aztán hagytam is a francba az egészet. FB Ichigóból meg addigra kaptam legalább ötöt. Szerintem van egy olyan algoritmus beépítve, hogy minél gyakrabban használod a karaktert, annál kisebb eséllyel kapod meg, hogy még többet idézz/még több spirit orbot szerezz/még több spirit orbra költs pénzt.
Körülbelül megjelenés óta játszom vele hosszabb-rövidebb kihagyásokkal, de nem érzem azt, hogy nehezebb lenne orbokal farmolni, inkább más. Multival elég szépen lehet farmolni, karakterekből is jön be bőven és általában mindig vannak olyan questek, amiket még nem csináltam meg és akkor azok is hozzák. Igazából az a vicces, hogy nulla anyagi ráfordítással sem olyan nehéz komolyabb karakteralbumot összedobni, tény, voltak karakterek, akikkel megszenvedtem, amíg megszereztem, mert az istennek nem akarta odaadni és a világ összes orbját elvertem rá, de na, legyen az övé.
De én nem tudok beletörődni abba, hogy a legrégebbi accountomnál nincs meg Toki mondjuk most van ott vagy 1500 orb, szerintem leghamarabb úgyis Karácsony környékén lesz az a csomag, addig meg még gyűlik.
Én kicsit kevesebb, mint egy éve játszom a játékkal, szóval nem tudom, milyen volt az indulás. Megmondom őszintén, kicsit irigykedem, úgy tudom, régebben minden limited-time végén lehetett szerezni többmillió pontért special move source-ot, most csak az évforduló miatt lehetett, meg még az év elején ahogy frissítették a co-opokat és megoldhatóvá tették az ötticketezést, adtak egyet.
Nyilván bennem van, hogy idealizálom a kezdeteket, de pl. a brave battle-nél kezdem azt érezni, hogy régebben inkább a stratégián volt a hangsúly, most viszont már baromira nem az a lényeg, hogy te milyen jó stratéga vagy és hogyan fejeszted a karaktereidet, hanem az, hogy megszerezd azokat a karaktereket, akik különféle előnyöket adnak (= idézz, szükséged legyen spirit orbra és adott esetben költs rá pénzt). Ezzel alapból nem is lenne baj, de nálam Jugram temporar invincibilityje eléggé kiverte a biztosítékot. Hollow Ichigónál a prevent healing meg az új Ishidánál az ailment reversal szerintem jó és ötletes skill, ami olyan, hogy tényleg előnyt ad, de nem teljes sérthetetlenséget. Jugramnál viszont ez a temporary ugyanazt a 20 másodpercet jelenti, mint pl. amíg a boost tart.
Normál esetben egy brave battle 15-20 másodperc, így viszont hosszabb. Nekem annyira nem buli nézni, ahogy autón összecsap két játékos csapata. Egy online tutorialnak köszönhetően jó csapatot raktam össze, és szerencsére sok olyan csapat van, ahol a Jugram melletti másik két karakter elég hamar kiesik, de akkor is zavar, hogy ők csak azért járnak akár előrébb is nálam, mert megvan nekik az az egy karakter, akinek ez a skillje. Pont ezért nem is akarom megkapni Jugramot. A saját erőmből és ügyességemből akarok nyerni és előrébb jutni, nem csak szimplán azért, mert megvan egy varázskarakter, aki sérthetetlen 20 másodpercig.
Szerkesztette: BAKUGO KATSUKI - 2020.10.14. 01:44