Hozzászólások
One Piece Teóriák
Severum
Igen ez a köves dolog miatt gondolom hogy akár gyümölcs is lehetett. De ha ugyanaz mint Luffy hallása akkor lehet fejlettebb vagy erősebb.
Talán amikor elérnek oda ahol megtudják a világ titkait, ott fény derül erre is.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
spero
Momo is rendelkezik ezzel a képességgel, illetve jobbal, vagy nem is tudom hogy mondjam. :D Zunisát csak Luffy és Momo hallotta. Egyedül pedig Momo volt képes neki parancsot adni.

Ezek a képességek szerintem is Raftelnél lesznek jobban megvilágítva.
 
Gokudera
Remélem fény derül mert hallotta a Tengeri császárokat viszont azok is furcsálták, és zou-t is hallotta viszont neki nem válaszolt vagy beszélni nem tudott vele.

De lehet igazad van fejlettebb volt Roger-é
 
burn3000
Rogernek nem volt gyümije ez fix. A hangokat azért hallja amiért Luffy is . Ugyan úgy hallotta Luffy is és erről már volt szó.
 
spero
Érdekes, hogy Posszeidon, az Ősi fegyver valójában egy személy aki azzal a képeséggel rendelkezik, hogy a gigantikus tenger császárait irányítani tudja. Itt van még Roger , Luffy és Momo akik szintén rendelkeznek egy olyan képeséggel, amivel olyan dolgokat hallanak, amiket más nem.
Momo pedig szintén tud egy gigászi elefántnak parancsolni. Vajon olyan képessége van mint Shirahoshinak, illetve ha parancsolni nem is, de hallaná a tenger császárait?

Luffy eddig csak az élőlények hangját hallotta. Roger viszont a dolgok hangját is. :P Persze, ha figyelmen kívül hagyjuk Going Merry búcsúzását. ^^
 
Paidion
https://orojackso...nlin.3818/

Na ez aztán nem semmi teória! Brook szerepe különösen tetszik.
 
Severum
Érdekes elmélet, már amit megértettem az oldal lefordításával.
De ha így is van és esetleg szétválik a lelkük attól miért manifesztálódna Carmel anya? és miért tűnne el a képessége? Meg lett emésztve és már rég távozott. :)
Szóval szerintem megmaradna a képessége. A lelke meg menne a pokolba.
De lehet az is a helyzet hogy Linlin akit élete korai szakaszán mindenki elhagyott, ráadásul az is aki egyedül igazi szeretetet mutatott felé élete legboldogabb napján "lelépett" aztán jött Streusen és felnevelte mint egy fegyvert kb aki azt csinál amit akar és amikor akarja.
Szóval megváltozhat a kedvességtől is amit kapott.
De kíváncsi leszek.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Hiei
Én két jég hideg sört kérek. Köszönöm!
 
Severum
Ez nem elmélet ez a valóság ilyen melegben. :D


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Paidion
Valaki a One Piece végéről kérdezett Redditen, gondolatébresztőként idézem az egyik hozzászólást (a lényeg minimális angollal is érthető):

There is some sort of "to do list" of things to happen in OP before the end, at least in my mind. The more of these to do's we have, the closer we are to the end.

They include:

- finding all Road Poneglyphs

- reaching Raftel

- finding out the truth about the void century / ancient kingdom

- bringing down the World Government

- fight vs Blackbeard and/or Akainu

- finding/using the missing ancient weapon?

And then there is the thing of fulfilling every single character's dream. That's going to be a big one, Sanji finding All Blue and Zoro fighting and winning against Mihawk for example.

I can't imagine OP ending in a "happily ever after" kind of way, but I would like a "cut" after the last fight - whichever it may be - and then a skip to a "30 years later" scene like Harry Potter, with some of the crew having children or something like that and coming together one last time to revel their deeds and adventures.


Nos, szerintetek még milyen események várhatóak a vége előtt? A hozzászóló nagyjából az összes fontosat felsorolta, de azért bőven akad még, főleg kisebb történések. Luffy és Shanks, Luffy és az anyja stb., de ott van például Smoker, akivel szerintem fog történni valami.
 
Lacika
Pl Dragon és a forradalmár sereg
 
Hiei
A gyojineket fel kell hozni a felszínre. A minkeknél meg kell tudni Neko és Inu miért nem halhat meg.
Joyboy bár ez valszeg az elveszett évszázadhoz kapcsolódik majd.
Vegapunk kiléte. Franky és Nami valódiszármazása. Zoro származása a mesterének a kiléte. Usopp és az apjának a találkozása.
Dr. Kureha rejtélye. És ha minden össze akarnék szedni, akkor egész este itt tanakodnék.
 
Rikiya
Én úgy érzem, hogy a végső események előtt még a Rocks kalózokkal kapcsolatban is lesz egy történetív. Azt ugye már tudjuk, hogy ott van Kaidou és Big Mom, ha őket legyőzik, akkor már ez is egy kiindulópont. Ráadásul több mint valószínű, hogy olyan karakterek is beletartoztak a Rocks-ba, akiket mi már jól ismerünk. ( Dr.Kureha, Shakky, Moria stb...)
Szerkesztette: Rikiya - 2019.07.22. 19:40


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Gather
Ha útközben nem szabadítják ki BM-et és Kaidohhoz viszik akkor van esély egy Rocks vissza emlékezésre. Meg talán meg tudjuk azt a bizonyos szívességet is.
 
Paidion
Oda szavaiból azt vettem ki, hogy a Rocks szál a Wano arcon belül lesz, vagy legalábbis jelentősen összefonódik azzal. Mama és Kaidou leverése után már mi értelme lenne?
 
Ugrás a fórumra: