Hozzászólások
One Piece Teóriák
Rikiya
Egyébként nem rég még nagyon felkapott teória volt az,hogy Wano után Elbaph arc fog következni,ahol Shanks lesz a főboss,és Usopp "éve" lesz.Konkrét magyarázatot nem találtam erről,de ha ti tudtok erről valamit és úgy gondoljátok,hogy van alapja,akkor légyszíves írja le nekem valaki,hogy ezt az elméletet honnan szalajtották :D

Ja,és bocs Paidion,nem értem teljesen a szöveget,hülyeséget pedig nem akarok írni.Tehát,ha lesz időm,akkor később bővebben megvizsgálom a teóriát :)


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
AFR
Elbaf és Usopp rész okés mert van alapja de hogy Shanks főboss
Ugyan már
Ahhoz Luffy-val ellentétes oldalra kéne állnia és gonoszkodnia
 
Severum
Ezen már gondolkodok egy ideje, szerintetek Luffy miért nem tanulja meg a geppout?
Értem hogy g4ben repül, de az sokba is kerül neki.
 
Rikiya
Szerintem nem fontos neki az a Geppou,eddig se volt rá szüksége,de azért az sem lenne rossz,ha tudná használni.

Nekem lenne egy teóriám Kingel és Impel Downal kapcsolatban.
A teória lényege,hogy King Impel Down korábbi vezetője/igazgatója.
Ugye az öltözéke is nagyon hasonlít Shilliewére és Magellanéra.Például koponya szimbólumok találhatóak Shilliew vállain,mint Kingnek.Ebben pedig az az érdekes,hogy timeskip előtt (tehát mikor még be volt zárva a 6.szintre) Impel Down embereinek jele volt a vállán,de timeskip után megváltoztatta azokat koponyákra,mint a "Jolly Roger",ezzel pedig véglegesen elárulta a Tengerészetet.Ugye tudjuk,hogy Shilliew mennyire kegyetlen volt,és hogyan bánt az emberekkel.Queen a 925.fejezetben perverz,szadista állatnak hívta,ez pedig szerintem valamilyen jelzés is akart lenni,hiszen Shilliew is egy őrült szadista ember volt.

22 évvel ezelőtt,mikor Shiki megszökött,akkor Magellan még nem volt Impel Down vezetője.Legalábbis az akkori igazgató "asszisztenseként" nevezték.Én nem tartom lehetetlennek,hogy King volt Magellan feletese,és ő vezette Impel Downt.Aztán valamilyen oknál fogva ott hagyta a Tengerészetet,és csatlakozott Kaidohoz.

Ti mit gondoltok erről a teóriáról?
Szerkesztette: Rikiya - 2019.04.25. 22:28


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Severum
Ebben van fantázia.

Azon gondolkodom mit jelenthet a "D"? Talán Domináns vérvonalat?
Szerintetek?
 
Gokudera
Nekem lenne egy teóriám Kaido sebhelyével.

Ryuma-ról az terjedt el hogy megölt egy sárkányt mi van akkor ha nem ölte meg a sárkányt csak megsebezte szóval ő okozta Kaido sebét.
 
AFR
Ryuuma-ról elvileg Oda megerősítette hogy ő egy korábbi manga-jának főszereplője (a címe nem jut eszembe) amiben benne van ez a bizonyos sárkányölés. Konkrétan lecsapta a fejét ha jól emlékszem (kb mint Zoro a Punk Hazard-i sárkánynak).
Ha tévedek akkor elnézést :bow
 
spero
Nem tévedsz! ^^
A címe a oneshotnak Monsters, abban van Ryuma. Itt el lehet angolul olvasni:
https://mangadog....18308.html

Amúgy magyarul is megtalálható a neten.
 
vegel2014
Most, hogy ezt említettétek elolvastam és tényleg ő az. :)
Amúgy érdekes, hogy a világ ebben is hasonló az One Piece-hez. Még a legjobb kardforgatóra is van benne utalás. :) Meg a fordulatosság itt is megvan. :)
 
Rikiya
Nekem Kaidou ereje mögötti igazsággal kapcsolatosan lenne egy teóriám.

Ugye a kaland kezdete óta tudjuk, hogy Luffy folyamatosan a legerősebb kalózokkal vívott csatát. Az első ilyen személy Crocodile volt, aki egyáltalán nem volt vicc, hiszen Logia használó, Luffy is csak a nevetséges gyengessége miatt (víz) tudta legyőzni. Ha ez nem így lett volna, akkor egyhamar piritós lehetett volna belőle. (azt se felejtsük el, hogy 2x veszített ellene)

Ez a Katakuri elleni harcban is megnyílvánult, ahol el is hangzott, hogy csak akkor tudsz igazán fejlődni, ha állandóan erős ellenfelekkel harcolsz. Tehát mondhatnánk úgy is, hogy a brutális erejét a a harcokban szerzett tapasztalataival kombinálja. Azonban ez nem mindig volt így. Például Aokiji ellen elég hamar veszített, aztán Magellant sem tudta legyőzni, de ellenük igazából még csak lehetősége sem volt arra, hogy majd egy idő múlva újra harcoljanak. Na igen, és megütközött a világ legerősebb teremtményével, aki egyetlen ütéssel elintézte.

Szóval a lényegre rátérve, Kaidou mindig erősebb ellenfelekkel harcolt, eközben volt olyan eset is, mikor legyőzték, ahogy Luffyt is,de újra és újra megpróbálta, és pont emiatt tudott fejlődni. Olyan hatalmas az akarata és az állóképessége, hogy ő lett a világ legerősebb élőlénye. Összegezve: Annyira erős lett a sok harctól Kaido, hogy Luffyt, aki még csak azon az úton van, mint Kaido, one hitelni tudta.

Mindig látom azokat az őrült elméleteket, hogy "Kaidou ilyen hiper-szuper rejtélyes, titokzatos erőket képvisel stb...". Viszont eme elmélet szerint ez ilyen egyszerű lesz.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Severum
Szerintem is így van, és pont ezért kell a nagyoknak nagy esélytelennek gondolt dolgokat véghez vinni.

Rikiya csak tetsziket akartam nyomni de mellé ment véletlen. Bocsi


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Teach16
Mi a véleményetek arról hogy roger-nek hullámgyümölcse volt?
 
Excalibure
EZ jól hangzik de miért pont hullámgyümölcs?
 
Severum
Szerintem neki nem volt gyümölcse, abból gondolom hogy Shanks példaképként gondol rá és neki sincs gyümölcse és úgy lett Yonkou, bár ez nem zárja ki hogy volt. De mintha azt mondták hogy hallotta mindennek a hangját. Mondjuk az nem biztos hogy gyümölcs miatt van.
Luffyt is nagyon összehozta Rogerrel (bár tudjuk hogy ő csak áldozata a mindent megeszek ami elém kerül stílusának) és csak ezért lett gumiember.

Mert ha lett volna gyümölcse feltételezem hogy Shanks már megszerezte volna, és van annyi hatalma hogy képes lenne rá, bár akkor sem biztos hogy megenné.
Pont ezért is ő a kedvenc Yonkoum, mert gyümi nélkül ér annyit mint a többi.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
Gokudera
hallotta mindennek a hangját ez igaz viszont Luffy is hallja a hangokat, és az nem gyümölcs képesség elvileg. De viszont a köveket nem hallja és elvileg Roger Hallotta
 
Ugrás a fórumra: