Hozzászólások
One Piece Teóriák
Gerigo
Hát én nem hinném hogy gonosz lenne söt még a Gorosei sem az csak egyszerűen az a dolguk hogy rend legyen a világban, de a kalózok ennek pont az ellentétjei. Szerintem Shanks megtette az elsö lépést a Gorisei felé hogy megszabaduljanak egy nagy haltól, márha akkor valóban Teach-röl akart beszélni. Gorosei sem hülye, tudják hogy Shanks az egyetlen kalóz akivel lehet tárgyalni. El tudom képzelni hogy egy titkos paktumot kötöttek hogy a Vöröshajú kalózok, és egy két admirális néhány emberével végre leszámoljon Teachel.
Nekem van egy olyan elméletem hogy Im-sama az ancient weapon-öket keresi, lehet azért szúrta át Shirahosi fényképét egy kardal hogy ö vagy a markában van, vagy pedig meg kell még szereznie, és azért van nála Vivi fényképe mert lehet van valami köze Uranushoz vagy ami még jobb talán ö maga Uranus. Ugyan is az elég érdekes, de talán nem jelent semmit hogy Alabastában is, és a Gyojin szigeten is volt egy Ponegliph és mind két országnak a hercegnöje egy ancient weapon.
Visszatérve Im-hez, talán azért volt szétvágva Luffy és Teach plakátja mert talán a D.-nek van valami köze az ancient weaponok-hoz, talán csak egy D. képes aktiválni vagy valami hasonló.
 
Sasuke010
Igen,ez egy dolog amit én is tudtam.Viszont én nem erre gondoltam.Nem kérdés,hogy az "Üres Trónt" elfoglalta Im-sama.Amit már megér egy feltételt arra,hogy bizony ő valamiben mesterkedik az ancient weaponok mellett.Ha csak azt keresné,miért foglalta el a trónt?Nem úgy volt,hogy ez a béke bizonyos szimbóluma,ami azt jelenti,hogy minden ország egyenlő vagy egy kalap alá van véve.
 
Gerigo
Az az üres trón már réges rég nem üres, egyedűl csak a Gorosei tudja hogy Im-sama irányít mindent. Ha úgy vesszük egész jól csinálja mert nem hinném hogy sokkal jobb lenne a helyzet ha valóban üres lenne.
"Az ancient weaponok mellet még mesterkedik valamiben"? Maga az Ancient Weapon nem elég? xD Ezekkel a fegyverekkel egész szigeteket, söt nemzeteket lehet elpusztítani.
 
Sasuke010
És szerinted ha ilyen fegyverek birtokába kerül nem fogja kihasználni a helyzetét,és félelembe tartani a világot? :S
 
Gerigo
Szerintem Im-sama nem érne el vele semmit ha félelemben tartaná a világot ugyan is az már alapból a markában van. Szerintem neki más tervei vannak az ancient weaponokkel.
 
Sasuke010
A Goroseikből azt kinézném,hogy csak a kalózok ellen vetné be a fegyvert.Viszont nekem Im egyáltalán nem szimpatikus...(képes ártatlan embereket is megölni)
Lehet,hogy egy új "világot" szeretne létrehozni?

Egyesítve 2018.11.19 15:14:12:
Egyébként sosem értettem,hogy ha Ace is Logia típusú gyümölcs fogyasztó,akkor akainu hogy tudta átlyukasztani a testét?(Hakit nem használhatott)
Szerkesztette: Sasuke010 - 2018.11.19. 15:14
 
Gerigo
Azt mondjuk nem tudom hogy honnan szűrted le hogy képes lenne ártatlan embereket megölni. Nem hinném hogy ez lenne a célja, max olyan embereket akik akadályoznák a terve megvalósításában. Itt most a D. - re gondolok.

Megmagyarázták azzal hogy a magma countereli a tüzet. Mint pl a gumi a villámot (Luffy vs Enel)
 
Sasuke010
Miért ne lenne képes rá?Már voltak a tengerészetnél olyan incidensek megemlítve,ahol sajnos haltak meg átlagos emberek is.

Mivel ezek csak teóriák,bármire képes lenne Im.Lehet,hogy csak azokat akarja eltüntetni,amiket te mondasz.Lehet tényleg a pusztítás lenne a célja.Lehet,hogy teljesen más dolgokra fogja felhasználni,nem tudjuk...
 
dungeonlord
Ha ez Wb ébredő képessége https://www.youtu...NZWCFXYpsU,akkor felér egy ősifegyverrel.
Én azon se lepődnék meg, ha Wb képessége lenne az utolsó ősifegyver. Mert 2 élő és 2 élettelen fegyver lenne.

Ha BB képes volt percek alatt az ébredő erejének egy részét használni
https://www.youtu...Njjx8kb_3o,akkor 2 és fél év alatt elérte minimum a Wb Marinefordi szintet. Talán ezért lépett Shanks ,mert gond van.
 
Sasuke010
A magma a tüzet?Azigen...Főleg,hogy a tűz néhány esetben 10x olyan magas hő fokon is képes pörögni, mint a magma(láva)...
 
Gerigo
De a földön ha jól tudom valóban a lávának magasabb a hömérséklete.
 
Hiei
Sasuke10 javaslom olvasd el a mangát újra és ne spamelj tele minden topicot az értelmetlen kérdezősködéssel. Ha elolvasod figyelmesen a kérdéseid 90%-át fel se kéne tenned. Fillerre pedig nem építenék teóriákat. Mert még mindig a manga a hivatalosan elfogadott verzió, ergo ami abban nincs benne az nem történt meg.
 
Rikiya
https://www.youtu...&t=92s

Lenne egy teóriám:A videóban,1:33-nál láthassuk,hogy jack flottájának a hajóin vagyis a legtöbben skorpió fejek láthatóak...
Igazából ez érdekes,hiszen jack egy mamut,akkor miért nem mamut fejek vannak a flotta hajóin, vagy mondjuk azt jelképező szimbólumok vagy ehhez hasonlók,stb...(Bár igazából nem szügsékes azoknak lennie,de valamiért a one pieceben ez egy jelző egy bizonyos karakter ismertetésére)

Na,de a lényeg:Lehetséges,hogy azok egy másik parancsnok hajói,amit jack magával hozott Zoura.Az is megfordult a fejembe,hogy talán az egyik csapás hajói (mondjuk Queené).Még hanem is az övé,akkor is sok arra az esély,hogy kaidou emberei közt van egy olyan aki skorpióvá tud változni.
(Igazából én örülnék egy ilyen embernek B-))
 
Hiei
Az ott egy koponya, aminek agyara van. Ergo Mamutra utal. Tipikus Oda féle Jolly roger.
Az egyértelműen Jack hajója. Nem mellesleg ez anime tök mindegy az anime készítők mit rajzolnak oda.
 
AFR
A vitorlán az Kaidou jele.
De szerintem ő a hajók orrdíszére gondolt.
Pont mint Germa66 kevesebb mint fél éve *-)
Germa66 írta:
... Queen következik akinek valószínűleg skorpió gyümölcse lesz. Hogy honnan szedtem elő ezt a skorpiót? Nézzétek meg azoknak a hajóknak az orrfiguráit amik Jack erősítése volt. Egy skorpió. Továbbá egyetértek azzal a sémával is hogy minden típúsú zoanból van a Csapások között. Jack ősi, ha a Queen tényleg skorpió akkor ő hagyományos vagy akár a "vérszomjas" kategóriának is elmegy, így az utolsó csapásnak egy mitikus zoannak kell lennie. ...

És ez a manga-ban is így van visszanéztem.
Ezeken az oldalakon látszik:
https://naruto-ku...iece/821/8 (utolsó előtti panel jobb széle)
https://naruto-ku...iece/821/9 (1. panel)
https://naruto-ku...ece/821/15 (2. panel jobb széle és 4. panel közepe)
 
Ugrás a fórumra: