Hozzászólások
One Piece Teóriák
Rikiya
Istenem,de vártam már azt a pillanatot,mikor meglátom dungeon dislike-ját :D


Mit szóltok ahhoz a teóriához,hogy Law lesz a kulcsfigura Kaidou megöléséhez?Ugye Kaidou kívülről szinte már sebezhetetlen,de nem biztos,hogy a belsőjét nem lehet megsebezni,legalábbis biztos vagyok ebben.Mivel Law Doflamingo szerveit képes volt megsebezni a Gamma Knife-al,egy ehhez hasonló akár erősebb és hatékonyabb technikát használna Kaidou-n és halálos sebet ejtene a belső szervein.Viszont azt a teóriát elhagyom,hogy a Műtétgyümölcs miatt lett halhatatlan.
Szerkesztette: Rikiya - 2019.01.11. 19:28
 
burn3000
Én nem szeretném ha Mihawk erősebb lenne Shanks-nál. Sőtt még azt sem szeretném ha vele egy szinten lenne. Mihawk azért mondta ,hogy nem harcol vele mert ők a kardforgatásban párbajoztak. És nem akar egy egy kezét elvesztett kardforgatóval harcolni . Szerintem ez lehet a háttérben.
 
Rikiya
Igazából Shanks is csak kardforgató (legalábbis többnyire).Nem hiszem,hogy lenne gyümije,de ha lenne is az sem változtat a tényen,hogy valószínüleg kardforgató harci stílusa van.Ha azt veszük Mihawk sem sima kardforgató,sőt a megfigyelés színe hakija a fegyverzeti színe hakija simán lehet egy yonko szintjén.Legendás csatákat vívott Shanks-el,aki egy yonko.Az is megvolt említve,hogy ő csak egy shanks-től erősebb ellenfélel akar megküzdeni.De maradjunk annyinál,hogy ő egy olyan rejtélyes személy aki simán megközelíti egy yonko erejét.Jelenleg 2 személyt tudok mondani akik egykor és jelenleg megközelítenek egy yonko erejét.Mégpedig Mihawk és Garp.Garp egykor simán volt yonko szintjén,sőt még a kalózkirályt is kihívta párbajozni.Roger sem véletlenül bízta rá Ace-t,tudta,hogy Garp nagyon erős és ő megtudja védeni őt.De most nem akármiért vonult vissza.Már öreg.Szerintem most már nincs yonko szinten és csak kicsit közelít meg egy yonko-t.Tehát nyomna rajtuk egyet,de legyőzni már nem tudná őket.Mihawk pedig lehet yonko szinten is,lehet erősebb mint Shanks és lehet,hogy csak megközelíti egy yonko erejét.Az biztos,hogy a yonko-k után őket tudom felsorolni mint erősebb személyek.
Szerkesztette: Rikiya - 2019.01.11. 18:53
 
Szemi1992
Én csak most csatlakoztam be de valakinek van valami ötlete hogy Luffy hogy fogja elintézni Kaido-t merte eddig sehogy nem látok rá esélyt
 
Rikiya
Szemi,szinte még csak most kezdődött el a Wano arc.Még bőven,de nagy bőven lesz ezen gondolkodnunk.Szerintem a Tűzfesztivál lesz az egyik hely,ahol megint megfognak ütközni,legalábbis szerintem.Addigra már kiszabadúl Kid és Luffy is a börtönből.Ahogy írtam is fent,szerintem Law lesz egy bizonyos szemszögből a kulcsfigura Kaidou legyőzésére.Valamit összefognak kombinálni,mert jelenleg arra sem látok esélyt,hogy együtt,a legrosszabb generáció lefogja tudni őt győzni.De kitudja,bármi kisülhet még ebből.

De ezt a Ki nyerne harcban topicban folytatnám.
 
AFR
Rikiya írta:

Istenem,de vártam már azt a pillanatot,mikor meglátom dungeon dislike-ját :D


Mit szóltok ahhoz a teóriához,hogy Law lesz a kulcsfigura Kaidou megöléséhez?Ugye Kaidou kívülről sebezhetetlen,de nem biztos,hogy a belsőjét nem lehet megsebezni,legalábbis biztos vagyok ebben.Mivel Law Doflamingo szerveit képes volt megsebezni a Gamma Knife-al,egy ehhez hasonló akár erősebb és hatékonyabb technikát használna Kaidou-n és halálos sebet ejtene a belső szervein.Viszont azt a teóriát elhagyom,hogy a Műtétgyümölcs miatt lett halhatatlan.


Ehhez csak annyit tennék hozzá hogy Kaidou-ról senki se mondott olyat hogy nem lehet megsebezni.
Őt megölni nem lehet.
Sebezhetőnek sebezhető attól még.
 
Rikiya
Ha valakit meglehet sebezni azt meg is lehet ölni.Most lehet,hogy félreértek valamit,de te azt gondolod,hogy Kaidou halhatatlan?Szerintem meg nem halhatatlan,csak egy nála erősebb fizikai erőnek kell megütnie,hogy az ellenfele megtudja őt sebezni.Tehát nem halhatatlan,nem is sebezhetetlen.Viszont ritka olyan embert találni aki képes őt megsebezni.Tehát nem lehetetlen dolog ez.Szerintem a rengésgyümölcs ereje teljében simán képes sebet ejteni rajta.Ott van a testén egy heg,ami talán az egyetlen seb amit látok rajta.Tehát régen valaki megsebezte őt.
 
Gerigo
Visszatérve a Mihawk Shanks párbajra, sokan azt hiszik hogy Mihawk csak a kardforgatásban jobb mint Shanks de az összes többi képessége jobb Shanksnak. Tudjuk jól hogy Mihawk a világ legerősebb kardforgatója. Na most a kardforgatásban több dolog is közrejátszik pl: erő, sebesség, kitartás, állóképesség, megfigyelés haki, fegyverzet haki stb. Mihawk nem lenne a legerősebb ha az előbb felsoroltak közül nem lenne valamelyikben jobb mint Shanks. Most hogy Shanks elvesztette a karját így Mihawknak már nincs érdemleges kihívója akivel összemérhetné az erejét. A jelenlegi Yonkok közül senkinek sincsen kardja leszámítva Shanksot és Big Mom-ot. Úgy vélem hogy Mihawk azért nem küzd/küzdött meg Big Mommal mert általában a párbajoknál nem használnak gyümi erőt így szerintem Mihawk, gyümi nélkül Big Mom-ot sem tartja nagy ellenfélnek. Tehát Mihawk rivális nélkül maradt, és szerintem éppen e-miatt képezte ki Zorot. Nem ő miatta hanem saját maga miatt, hogy legyen végre valaki aki felveszi vele a kesztyűt. Szerintem Mihawknak sosem az volt a célja hogy ő legyen a legjobb hanem csupán erős ellenfelekkel akart megküzdeni mert őt csak a párbajozás és a küzdelem éltette, csak ugye egyre jobb lett míg nem ő lett a legjobb, de végül egyedül maradt a csúcson és ezt nem élvezi.

Luffynak szerintem még egy ébredés sem lenne elég (Gear 5 el együtt határ esett) egy friss Kaido ellen, így tartom továbbra is azt az álláspontomat hogy Luffy előtt Kadio fog még valakivel harcolni, (gondolok itt pl Big Momra) csak ugye a harc után nem lesz friss állapotban így Luffynak lenne esélye legyőznie őt.
 
AFR
Rikiya
Igen van rajta seb tehát nem sebezhetetlen.

Attól hogy halhatatlan még lehet sebezhető pl.: Naruto Hidan

Oda annyit közölt eddig le róla hogy senki se tudta megölni. Nem megsebezni hanem megölni.
BM-ot nehéz megsebezni. Uncsi lenne ha Kaidou is ugyanolyan lenne.

Miért tartják sokan azt jobb lehetőségnek hogy Kaidou BM legyőzése után fáradtan kap ki Luffytól mint azt hogy egy Luffy, Law duo vagy egy Luffy, Kid, Law trió veri el a friss Kaidou-t?
 
Rikiya
Igazából nekem mind1,hogy fog kikapni Kaidou.És arra mennyien látnak sok esélyt,hogy Luffy teljesen egyedül fogja legyőzni a friss Kaido-t?

Jut eszembe:Ez már nem a teóriákhoz tartozik,ezért inkább folytassuk egy másik topicban,
 
burn3000
Amúgy ti szemrebbenés nélkül azt hiszitek ,hogy az az ősrégi jelenet amikor Mihawk azt mondta nem akar félkarúval harcolni és a Marinefordi jelenet között nincs különbség? Atyavilág. Plána ,hogy még azóta megint eltelt idő. Mihawk ül a fenekén és nincs erős ellenfél mivel nem kell harcolnia. Shanks 2 kézzel ért fel Mihawkhoz amikor ismétlem AMIKOR LUFFY GYEREK VOLT . Aztán Luffy megvédése közben 1 karú lett és utánna mondta ezt neki Mihawk . Azóta Shanks a ranglétrán feljebb küzdötte magát . Nyilván nem harc nélkül. Sok erős emberrel harcolt közben és képezte magát ,hogy megtalálja az One piecet. Szerintem Shanks erősebb jelenleg mint Mihawk. :)
 
Gerigo
Hát akkor Shanks igazán későn érő tipus lehet ha csak 30 után kezd el igazán erősödni + Mihawk és Shanks beszélgetés és Marineford között is csupán néhány hónap telhetett el.
Mihawk NEM ül a fenekén az viszont igaz hogy nincs erős ellenfél. Lehet hogy nem veszitek komolyan de azok a páviánok akikkel Mihawk edz szerintem közel lehet egy Aladmirális szinthez + ott van az a pávián aki konkrétan Mihawk technikáit másolta le, nyilván azért mert vele edz állandóan és az a pávián szerintem egy Aladmirális és egy Admirális szint között mozoghat. + Shanksnak amennyi dolga van, nem tudom mennyi ideje van komolyabban edzegetni mint egy Yonko kalózcsapat kapitánya.
Nem tudjuk hogy Shanks milyen komolyabb ellenfelekkel küzdött hogy feljebb kerüljön a ranglétrán (30 felett), azt tudjuk hogy Mihawk-kal voltak legendás csatái, egy ismeretlen történetben Gyümölcs nélküli Teach-el volt egy ügye. Innentől már láttuk a többit mikor már 39 évesen végre a "csúcson" volt, volt egy csetepatéja Newgate-el és megállította Kaidot ami nem hinném hogy nagy csata lehetett ha sérülés nélkül érkezett Marinefordba. Ja, és elbánt Kid-ékkel.
Ne értsetek félre nagyon is erősnek tartom Shanks-ot, talán még erősebb is mint Mihawk legalábbis a király akarata de ez nem egyértelmű, irdatlanul közelinek érzem a kettőt.
 
Rikiya
Szerintem teljesen felesleges ezen még vitatkozni...
Nem elég az,hogy felveszi vele a versenyt?Lehet,hogy ugyanolyan erősek,lehet csak egy kicsivel van tőle lemaradva.Az már mellékes,hogy melyik az erősebb,de az már biztos,hogy közel ugyanolyan erősek.A lényeg végülis az,hogy ő egy olyan semleges személy,tehát sem kalóz, sem tengerész, sem forradalmár,aki a világ legjobb kardforgatójaként elérte a yonko szintet.(És igen,szerintem már ő azon a szinten lehet).

Egyesítve 2019.01.26 13:54:16:
Sziasztok!Lenne egy teóriám Kaidou-val és Dr.Vegapunkal kapcsolatban.

Kaidou-t rengetekszer elkapta a tengerészet és folyamatosan kivégzésre ítélték,bár sosem voltak képesek megölni őt.Kaidou-nak az öngyilkossági kísérletek a "hobbija".Ugye Kaidou meg a tengerészet által a saját magán kísérletezett(gondolom próbált olyan eszközt találni amivel képes magát megölni).Mivan akkor,ha Kaidou felkeltette Vegapunk figyelmét és évek óta próbált rájönni arra,hogy Kaidou mitől ilyen erős és miért nem lehet őt megölni.Tehát,azt már tudjuk,hogy Vegapunk valami nagyot alkotott.Mivan akkor,ha egy Kaidou féle Pacifistát vagy csak egy Kaidou-hoz hasonló szörnyeteget talált fel?

Nincs sok esély erre,de szerintem van valamennyi alapja.
Szerkesztette: Rikiya - 2019.01.26. 13:56


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Gerigo
Nem rossz teória de én szerintem Vegapunk inkább a Pacifistákat fejleszti tovább mivel az egy viszonylag új project. Inkább az az érdekes hogy Vegapunknak hogyan sikerült felhasználnia Kizaru lézerét a Pacifistákon? Mivel az nem egy olyan lézer amit mechanikailag állít elő a Pacifista, hanem ez egy ördög gyümölcs adta képesség. Tehát valahogy a Pacifista képes elraktározni egy démongyümölcs képességet. Ha Vegapunk képes volt ezt megcsinálni Kizaru lézerével akkor talán több képességet is fel tudna használni a Pacifistába mivel ez csak egy gép. Tehát ennek az új találmánynak gyakorlatilag akkora ereje van amivel képesek pótolni a Shicibukait.
 
AFR
Franky is rendelkezik azzal a lézerrel.
Szóval nem Kizaru lézere van beleültetve a Pacifista-ba.
Sokkal inkább Vegapunk lemásolta Kizaru lézerét.
Gondolom valahogy megfigyelte és elemezte és ennek hála sikerült reprodukálnia a lézerét gépek segítségével.
Majd pedig ezen terveket Franky felhasználta maga átépítéséhez.
 
Ugrás a fórumra: