Hozzászólások
Dragon Ball duma topic (Az aktuális spoilert rejtsd el!)
goku5
Hát én azért azt mondom igaz az 1 legendás harcos. (nem szuper hanem legendás) Mivel az idő múlásával pláne ha szó által terjed változnak kissé a történetek.
Szuper harcos elérhető forma de lehet sokan mivel senki nem érte le ezt tartották legendás formának.
Na de viszont most megismerhettük Brolyt és Kale. Ők nyugodtan mondhatni hogy különlegesek. Eleve zöld haj és micsoda erő. Említette még Vegita is mikor látta Kale átváltozását és erejét, hogy lehet ő a legendás harcos. Nálunk meg Broly. Az már más hogy mennyi edzéssel és hogyan jutottak oda el. De már születésüktől fogva kivételesek.
Végül is ők is idővel kihívásokkal erősödnek mint a többiek. Ebben viszont egyeznek a többi harcossal.
 
sulyvahn
Abszolút egyetértek veled.
 
laszlo222
shrek11 írta:laszlo222.:Nem hinném,hogy feltétlen az érzelmek a fő okok az átalakuláshoz,kikell tolni a hataraikat,hogy képesek legyenek rá,a Namekon Goku már nagyon erős Vegetához képest is,Kuririn halála csak a végső lökés lehetett,lásd Vegeta Ssj,Gohan sima Ssj,kis Trunk,kis Goten,Goku Ssj2,3, egyikhez sem kellett érzelem,most meg már az U6 is megmutatta,van más módja átalakulni.


Olvasd el megint figyelmesen amit írtam. Nonszensz említeni Gotenéket, Gohant vagy az U6-ot, mert ők már Gokut másolták.
Ha kivesszük Gokut a képletből, akkor az addigi sayain kultúrában sosem változott volna át ssj-be se Vegita, se Gohan, se senki. Ott elnyomták az érzelmeket és csúcsragadozónak képzelték magukat. Egy barát halála sosem hozott volna elő belőlük mély érzelmeket.
 
KingBradley
Vegeta bőven esélyes lehetett.... Könnyedén elfogul az agya. :)
 
Shiro
Illetve Gohan is. Ha nagyobb erővel rendelkezett volna, akkor lehet ő változott volna át a Namekon. Bár ki tudja.

Csak annak aki már megnézte az új Broly-s movie-t. A többieknek SPOILER!
Az új movie-ban megjelent Broly-nál a Wrathful forma/állapot
ami annyit tesz, hogy az alap formában átváltozás nélkül képes használni az Oozaru erejét. (plusz ugyan úgy be is akttan.) Az ő esetében a Legendary Super Saiyan formát felfoghatjuk a Whratful és az SSJ együttesének.
(Működési elvét tekintve a Legendary Super Saiyan mondhatni a GT-s Super Saiyan 4 alternatív verziója)


Kale, ugye nem képes alap formában semmiféle berserk állapotra, ugyanakkor ő is Legendary Super Saiyan. Valószínűleg nála az érzelmi állapota miatt, mikor SSJ-be próbál változni, azzal egyidőben előjön a Whratful is.

Gohan. Miután láttam az új movie-t, arra gondoltam, hogy Broly tulajdonképpen eléggé hasonló alap személyiséggel rendelkezik, mint Gohan. Belegondolva, lehet ha Gohan előtt tényleg csak a harc létezett volna, mint választási lehetőség, és nincs a Chichi általi tudósi pálya akkor ő is olyan lett volna, mint Broly, a ki szintén nem igazán kedvel harcolni. S ezt talán elmondhatjuk Kale esetében is, aki esetleg csupán csak Caulifla iránti kötödése miatt "választotta" a harcosi életet.

Gohan mikor gyerek volt párszor bedurran t az agya, és rövid időre hirtelen nagyon erős lett. Főként Raditz és Dermesztő elleni csatáiban láthattuk ezeket az eseményeket. Nevezhetjük ezt Wharatfulnak? Mármint, hogy az Oozaru erejét hozta elő?
Egy rituáléval az öreg Kaioushin előhozta Gohan rejtett erejét, amit most Ultimate formának nevezünk. De nem lehetséges, hogy Gohan Ultimate formája tulajdonképpen a Wharatful-nak egyfajta nyugodt változata?

Ugyanitt, de egy kicsit másfelé kanyarodva. az SSJ állapotok szín és erő sorrendben:
Super Saiyan = Sárga
Legendary Supőer Saiyan = Zöld
Super Saiyan Blue (SSJGSSJ) = Türkiz
Super Saiyan Blue Evolved = Kék

A zöldről, mint színről tudjuk a sárga és a kék keveréke, és ugyan ez elmondható a türkizről is, csak itt a kék szín aránya nagyobb.

A legendary-t egyrészt felfoghatjuk úgy, mint SSJ+Whratful, vagy úgy is, hogy a sárga KI a kék KI-vel van felerősítve.

Másikoldalrol viszont úgy is felfogható, hogy a Legendary (Zöld) és a Blue (Türkiz) az Evolved Blue (Kék) SSJ-vel (Sárga) gyengített változata.

Vegeta Evolved Blue formája tulajdonképpen mennyire hozható össze a Whartful formával.
Egyrészt végigmehetünk úgy a dolgon, hogy.
SSJ(Sárga)+Wharatful(Fehér) = Legendary (Zöld)
(Tudom, a sárga és fehér keveréke a világos sárga, vagy a vajszín, de gondoljunk rá úgy mint valami kémiai reakcióra. )

Ahogy elkezd kiveszni belőle az SSJ, a sárga marad a tiszta kék, vagyis az Evolved Blue.

Az Evolved Blue is egy alternatív Whratful lenne?
Vegeta az egyetlen ismert Saiyan aki képes önkontrollra Oozaru formában. Illetve hát érzelmileg és mentálisan eléggé stabilnak mondható. Készült is róla paródia. "I am the Pride" és "I am the Ego". A Z-ben simán lenyomta Babidi elme kontrollját.

A Superben előjött a "tsundere" Vegeta, aki a hatalmas büszkesége mellett elkezdett másfajta érzelmeket is mutatni.

Ti hova sorolnátok Vegeta Evolved Blue formáját?

Az alap formák közé (Base, Whratful, Ultimate? SSJ God, UI) vagy a Super Saiyan formák közé (SSJ, Legendary, Blue, Rose).

S végezetül Future Trunks, akinél előjött a Super Saiyan Rage forma, ami vizuálisan egy SSJ a SSJ Blue aurájával. Miért nem lett zöld? Vagyis Legendary? Netán ez is visszavezethető Future Trunks személyiségére és érzelmi állapotára.
Azok után amin keresztülment mélyen belül már rohadtul elege van a harcokból, de ugyanakkor, mint egyetlen megmaradt harcosként kötelességének érzi, hogy helytálljon?

Összességében talán elmondható, hogy az erős érzelmek hatására (főként harag) előjöhet az SSJ vagy Whartful, illetve ezeknek valamiféle keveréke, köztes változata annak függvényében, hogy az adott csillagharcos milyen személyiséggel,m érzelmekkel rendelkezik.img00.deviantart.net/1e09/i/2018/003/7/f/zero_no_naku_koro_ni___grail_killer_chapter_by_shirohun-d53yyil.jpg

When Zero Cry: Grail Killer Chapter
 
dark shid
Elnézést kérek hogy ide írom ezt, de nem találtam neki megfelelő helyet. Azt szeretném megtudni hogy honnan tudnám megszerezni a naruto-kun-os feliratot és a videót Az Istenek Csatjához? Mert az oldalon sehol sem találtam. Bárki aki tud segíteni azt nagyon megköszönöm! Még egyszer elnézést kérek hogyha rossz helyre írtam a gondomat.
 
Tapion-sama
Minden Dragon Ball animéhez készített feliratunk itt található:
https://www.narut...cat_id=141

A Battle of Gods felirata "Dragon Ball Z Mozifilm #14. felirat" néven fut.
A felirat az [AHSH] verzióhoz készült még kb. ezer évvel ezelőtt. Azóta sajnos nem volt időnk arra, hogy elkészítsük a saját videós kiadásunkat ehhez, valamint a Fukkatsu no F-hez. Mert hogy mindkét mozifilmnek van bővített változata természetesen ^^
Úgyhogy egyelőre sajnos nem tudok többet-jobbat mondani.


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
dark shid
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! :D Holnap ezzel indítom a napot! :D
 
Kzo
Nem rossz szerintem...

https://www.boxof...zbroly.htm
 
Jaeger
Mihez képest? Nem tudom az USA-ban vagy más országokban bemutatták-e már. Ahhoz képest nem olyan sok.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
goku5
Szerintem ez is nagyon jó! Sőt még sok is ha azt vesszük mekkora lehetett a költségvetése és hogy ez nem egy nagy világ szerte marketinggel felerősített nagy Hollywoodi film.
Nem egy nagy családi hanem rajongói film. Szóval szerintem igenis jó.
 
Shiro
A 8,5 millió dolláros költségvetéshez viszonyítva jó

De ha aszt nézzük, hogy a japán lakosok alig 1%-a látta a filmet. A célkorosztály tekintetében ez is legfeljebb 3-4% lehet.
Eladtak kb 1 millió mozijegyet ami a 130 millió lakoshoz viszonyítva elég kis arány.

Ha nálunk is ugyan ilyen arányban néznék meg (hozzátéve, hogy nálunk kb fele annyi a mozijegy, mint japánban), kb hozna fél millió dollárnyi bevételt.

Ugyanakkor, ha abból indulunk ki, hogy hányan nézik meg, töltik le nálunk az egyes epizódokat, és hogy azok közül hányan mennének el moziba, a bevételt erősen lehetne tizedelni. A szinkron költségvetéséhez képest, még így is bevételt termelne, de csak papíron. Mert ugye más esetleg nagyobb nézettségű filmektől venné el a vetítési időt, úgy meg már valószínűbb, hogy nálunk veszteséget termelne.

Ui a különféle adókkal járulékokkal nem számoltam, de azok legfeljebb egy 1,5x-ös szorzót adhatnak a nézők számához. (Plusz nálunk esetleg ilyen arányban csökkentené a bevételt).

+Kb hasonló bevétele és költségvetése volt az előző kettő filmnek is

Még mindig azt mondom, hogy Miyazakit kéne ráküldeni, lehet jobb bevételt hozna. XD Plusz az is érdekes lehet, hogy milyen koncepciót hozna ki belőle.


img00.deviantart.net/1e09/i/2018/003/7/f/zero_no_naku_koro_ni___grail_killer_chapter_by_shirohun-d53yyil.jpg

When Zero Cry: Grail Killer Chapter
 
lencse
Amerikában az új DB movie egyetlen hétvége alatt átlépte a 10 M dolláros bevételt
Erre eddig csak egyedül az első Pokemon film volt képes
Azért nem rossz
 
Kzo
Ha a magyar mozikba bekerul, inkabb ne is szinkronizaljak... jo az feliratosan....
En amugy tuti megneznem a moziban.
 
goku5
Na hát így kell teljesíteni ahogy amerikában! Nem egy nagy Hollywoodi film mégis 3. lett harmadannyi mozis vetítéssel! Ha ezt hozná mindenütt akkor megütne 1-2 rekordot is akár.
https://www.mafab...YF6SefEldM
 
Ugrás a fórumra: