Hozzászólások
Dragon Ball duma topic (Az aktuális spoilert rejtsd el!)
KingBradley
Igen kell! A diszkréció mindig is becsülendő. :)
Amúgy meg... AztaQva! :D
Különben nagyon kíváncsi leszek a
khmmmm
fúzió szakmai magyarázatára.. idő intervallum, erőszint, úgy maga az aránya a Potara hoz képest... stb
 
laszlo222
KingBradley írta:

Igen kell! A diszkréció mindig is becsülendő. :)
Amúgy meg... AztaQva! :D
Különben nagyon kíváncsi leszek a
khmmmm
fúzió szakmai magyarázatára.. idő intervallum, erőszint, úgy maga az aránya a Potara hoz képest... stb


khm2

Gogeta egyértelműen veszíteni fog, mert UI Goku biztosan meg fog jelenni a spoilerek alapján. Ez az egész fúzió nagyon kétségbeesett döntés lesz tőlük, amit nem gondolnám, hogy a film lendületében meg fognak magyarázni. A mangában Vegita fentről figyelte Gokuékat, amikor a táncot tanította Gotenéknek a Z-ben, tehát Vegita ténylegesen ismeri a technikát.

Számomra ez a legreálisabb forgatókönyv: Broly a sima sárga SSJ formában lesz partiban Vegita új formájával és Goku X20 kaiokenjével. Ezek után pedig egyre jobban erősödik, erősödik, mint az előzetesben mondják. Megjön a zöld legendary forma, válaszként kétségbeesett lépésként jön Gogeta. Őt is elveri Broly, majd a végén UI Goku egy nagyon domináns győzelmet arat.

1,5 órás lesz a film, nagyon sok minden nem fog beleférni. Kb egy special hosszúságú lesz a Broly harc, mert az elején úgyis elmegy egy 30-35 perc a bevezetéssel.
 
goku5
Hát másfél órától tényleg ne várjunk sok magyarázatot ha mindent bele akarnak zsúfolni. Pedig pár magyarázat pedig kellene.

kmmm..
Az egy dolog hogy láthatta hogy működik a túlvilágról. Az meg hogy pontosan együtt tudnak mozogni Gokuval bármi gyakorlás nélkül az már egy másik kérdés. Pláne mint ahogy írtam magától Vegitától látni a táncot amikor is ilyen a személyisége hogy nem közösködik meg a tánc is elég érő rá nézve. A közös szintről nem is beszélve. Pláne hogy az most tényleg alap ssj ssjg (veita esetében eddig animálva nem láttuk) vagy a ssjb. Hogy oldják meg.


De mindenki spillerbe ír ugyan arról. Tényleg aki olvassa az tudja is mire számítson, meg eleve nem lehet másról szó. Szóval aki nem érdekel az gondolom nem is olvassa. Ezért is írtam hogy kell-e a spoiller.
 
shrek11
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Szóval akkor tényleg bejön a régi mozik canonizálása a mostani filmben elmélet?:D
Nagyon jó hír,de remélem nem dolgozzák át nagyon a karaktert, elvégre más nem nagyon lehet,mint akit már ismerünk, Trunksék fúziós ruhájából adódóan pl, személyisége pedig bármilyen lehet,nem sokat láttunk belőle eddig.
De tuti nem győzhet,Vegitohoz hasonlóan,más lesz a győzelem nyitja.
)
 
Jaeger
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: De ezt már jópár hónapja megmondtam nektek :D Még tavaly készült egy Broly mozi valami Dragon Ball 4D valami címen. Amit csak mozikba adtak látványfilmként valami 10 perces és ott is megjelent már SSJBlue Gogeta meg Legendary god Broly.)


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
laszlo222
Én csak attól tartok, hogy hasonlítani fog a kinézete a 4D-s filmben látottra, ami konkrétan egy az egyben Goku.

Ez a kékes ruha tetszik, esélyesnek is tartom, de kicsit csalódnék ha őt kapnánk.

(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez:
i.imgur.com/LeeToCd.jpg
)
 
deadtom
Nekem mondjuk valamiért az rémlik, hogy a 4D-s filmben Goku a közönséggel fúzionált nem Vegitával.
 
shrek11
Igen ilyesmi volt, meg Broly is teljesen máshogy néz ki ott,mint a movie-ban fog, maximum az ötlet jött onnan mert ehette a nép azt a 4D-s cuccot. :D
 
laszlo222
Ki mit gondol, mikor derülhet ki legkésőbb, hogy
1. lesz-e a magyar mozikban egyáltalán a film?
2. ha nem, akkor mikor lesz a blu ray megjelenés? Tartani fogják a kb 4-5 hónapot mint egy nagyobb, népszerűbb film esetében, vagy 2-3 után (március fele) kijöhet?


(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Most is kijött ez takarásban, miszerint ő is az egyik "hős" Gokuék mellett a Broly filmből. Októberben NewYorkban lesz egy DragonBall esemény, ahol Goku japán hangja is feltűnik. Eléggé esélyesnek tartom, hogy lespoilerezik Gogetát.

Talán érdemes volna spoiler remeteségbe vonulni?
[url]
https://pbs.twimg...format=jpg [/url]

)
 
lencse
Ha Október második felében sem jelentik be a mozi magyar változatát,akkor valószínűleg el lehet felejteni az itthoni vetítést.Elvileg a stúdió dolgozik az ügyön,viszont még semmi hír róla. A Blu Ray megjelenés pedig valszeg úgy lesz mint eddig
 
deadtom
Ha lesz magyar szinkronos vetítés (ne legyen) akkor már bőven be kellett volna jelenteni szerintem. 3 hónap múlva lesz a premier japánban, rá egy hónapjára pedig amerikába. Én egy március-áprilisi vetítést meg teljesen feleslegesnek érzek már, főleg úgy, hogy pesten 1-2 mozin kívül gondolom nem is adnák. Azután pedig egy DVD/Blue-ray kiadás meg itthon teljesen esélytelen, sokszor nagy nézettségű filmekből se kapunk szinkronos BR-t.
Azt meg ugye Tapion-sama párszor kijelentette, hogy akármilyen formában lesz a magyar mozikba akkor nem készít hozzá feliratot. Persze lehetnem másnak is próbálkozni vele, de a superből kiindulna maradjunk inkább a narutósnál.
 
KingBradley
Nagyon valószínű, hogy a BD megjelenés a mozi premiert követve, 6 hónap múlva lesz esedékes.
Az eddig megszokott alapján. :)
 
laszlo222
Meglepett, hogy hirtelen szembetaláltam magam a Heroes 4.részével. Hát őő mit mondjak?


Eléggé fura, hogy szétesik Vegito, mert nincs energiájuk, majd pár percre rá Blue X20 kaiokent használ Goku Mai pedig rendesen betárazott a potarákkal, hogy van neki még 2 tartalékban.

A következő részben, meg SSJ4 Vegito :D Hűűűhaaa. Lehet most akarják kiélni a készítők a Vegitosok perverzióját, ha már a filmben elvileg (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Gogeta lesz ) Ezzel a lendülettel a 6.részben meg SSJ4 Blue Vegito lesz haha
Szerkesztette: laszlo222 - 2018.09.27. 18:45
 
lencse
Lol. Van itt olyan ember aki nézi a Heroest egyáltalán? Nem csodálom én is kb az első rész után dobtam. Az egy dolog,hogy ez egy promo anime,de attól még illene valami storyt hozzárakni. Ja,hogy az nem megy? Hát itt vannak a bajok
 
KingBradley
Megnéztem a 4. részt is. Bár fogalmam sincs miért...
Iszonyat kínos volt a "sztori", az animáció, a szöveg... úgy alle zusammen. Nem tudom mi a DBH célközönsége, de ez alapján 3-8 év közé tenném.
 
Ugrás a fórumra: