Borderlands a kedvenc játékaim közé sorolom világa sok küldetés sok fegyver 4 karakter (3mal játszottam eddig brickel még nem játszottam 5 év allatt) gyilkolni a Boss amik néha nem vártan erősek.
Most meg szereztem steames verziót és 1 hét alatt 20órát tettem bele
4 kiegészítőről kicsit írnék az áraikat steamen nem éri meg leárazáskor igen.(saját sórend)
1.Claptrap's New Robot Revolution :
Ez a dlc nagyon tetszett darálni viccesen beöltözött kis robotocskákat meg néhány elég érdekes boss végén főbassal meg szenvedtem a öngyilkos robotok miatt
2.Mad Moxxi's Underdome Riot : egyedül borzasztóan nehéz látszik ehhez minimum 2-3 ember kell
3.The Zombie Island of Dr. Ned : Még nem játszottam ki de már tetszik tele van elég durva ellenfelekkel és tetszik ez is olyan mint robotos csak más köntösbe de lehet hogy még nehezebb is
4.The Secret Armory of General Knoxx Még nem játszottam vele de ha kijátszottam meg mondom a véleményemet de ez tűnik 4 közül legizgalmasabbnak
Borderlands 2 PS3-on volt meg réggeben előrendelésem mellé kaptam Borderlandses polót és posztert és +karaktert Gaige the Mechromancer ez robotot idéző csaj 1. karakterem 2.Axton 3.Maya
Borderlands 2 nagyon élveztem többször is végig játszani -volt egy fegyver tipus az aminél az volt a újra töltés hogy eldobta- itt is volt boss amivel meg szenvedtem,változatos pályák fegyverek és új jármű mind tetszett .
borderlands pre sequel: hét még nem tudtam játszani vele, ez ami nem igazán érdekel meg nem láttom hogy mitől jó ez viszont egyszer biztos ki viszem ha meg szereztem.
Borderlands , és kiegészítőihez keresnék valakiket akik hasonló képen szeretik mint én.
Szerkesztette: vincentlll - 2016.04.13. 20:20