Réges-régen, egy...
...Ilyesfajta topik leledzett Fórumon, ahol a telefonokkal, gépekkel, laptopokkal és egyéb, ehhez hasonló eszközökkel foglalkozott mindenki, aki betévedt oda. Ahova az emberek azért jártak, hogy a szuper intelligens kütyüikkel villogjanak, vagy hogy a profikkal trécseljenek, miféle eszközöket és hogyan tudnának beszerezni ahhoz -hogy ezek segítségével világuralomra törjenek.
A lehetőség kapuja újra megnyílt.
[img]http://kephost.com/images/2016/04/07/193c3f.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Valamivel kezdeni is kéne, igaz?
Nos, én a héten vagy jövőhéten kapom meg a laptopom, egész pontosan - ASUS X555UA-XO140D -ről lenne szó.
A Procival kapcsolatban érdeklődnék ( Intel Core i5-6200U 2.30GHz ), hogy mégis mennyire életképes. Én úgy tudom, hogy egy átlagos halandó i3-at használ (laptop), az viszonylag megfizethető. Az i3 4 mag (amiből 2 virtual). Magonként 1.7-2.2GHz. i5 4mag (mind a 4 fizikai) magonként 2-2.3GHz (a 6200U 2.3GHz). E felett már csak az i7 van, de az architektúrában másabb lehet picit.
Nos, elvileg ez az i5 + SSD + több RAM-mal sokkal jobb lesz, mint az i7es. Ez mennyire lehet igaz?
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.