Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai manga
Gubek
Szerintem a lovasok a következőek lesznek:
Háború: King és Dianne gyereke mivel Dianne elég harc kerülő, King meg lusta.
Éhínség: Rá nincsen ötletem, hogy kinek a gyereke, de lehet, hogy valakinek lesz testvére így akkor ő lesz a negyedik. Lehetséges, hogy Arthur-tól érkezik a Zűrzavar miatt.
Betegség: Meliodas és Elizabeth gyereke (Tristan) mivel Elizabeth rendelkezik gyógyító erővel így ő is örökölni fogja azt.
Halál: Ban és Eleins gyereke (Lancelot) mivel Ban korábban halhatatlan volt, Eleins pedig halott.
 
Tapion-sama
Szegény Elaine-t miért hívjátok már többen is Eleins-nek? O.o


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Szemi1992
Köszönöm a kemény és kitartó munkátokat:)
 
Chakra
Gubek írta:

Szerintem a lovagok/lovasok a következőek lesznek:
Háború: King és Dianne gyereke mivel Dianne elég harc kerülő, King meg lusta.
Éhínség: Rá nincsen ötletem, hogy kinek a gyereke, de lehet, hogy valakinek lesz testvére így akkor ő lesz a negyedik. Lehetséges, hogy Arthur-tól érkezik a Zűrzavar miatt.
Betegség: Meliodas és Elizabeth gyereke (Tristan) mivel Elizabeth rendelkezik gyógyító erővel így ő is örökölni fogja azt.
Halál: Ban és Eleins gyereke (Lancelot) mivel Ban korábban halhatatlan volt, Eleins pedig halott.


Az én tippem:
- Háború: Ebben egyetértek Gubekkel. Bár az óriások alapból harcszeretők, de Diane nem, a tündérek pedig békés népség.
- Éhínség: Lancelot, Ban és Elaine gyereke. Aki elvileg egy félig ember, félig tündér egyed (már amennyire Ban még embernek nevezhető azok után, amiken keresztül ment). A tündérek mindannyian növényeket irányítanak, vagy azokhoz valamilyen módon kapcsolódó képességeik vannak. És az Éhínség enni ad az éhezőknek alapján...
- Betegség: No igen, ide kellene még egy szereplő. Tudtunkkal csak az istennők klánja és a druidák tudnak gyógyítani. Vagy lehet, hogy a gyógyítást nem is szó szerint gyógyításként kellene felfognunk. Hanem valami olyanként, mint a Bleach-ben Hanatarou shikai-ját. Akit megvágott a zanpakutojával, annak gyógyultak a sebei, viszont ezáltal a zanpakuto feltöltődött, majd egy csapással kilőtte az elnyelt "sérüléseket". Vagyis a Betegség el tudná nyelni mások sérüléseit és attól nőne a (pillanatnyi) ereje. Éééééés, mivel Geldától láttunk olyat, hogy miután egy kicsit megcsapolta a démonkirály vérét, az felfokozta az erejét... ;)
- Halál: Picit belegondolva a Négy Lovag/Lovas közül a legszörnyűbb a Halál. A másik három esetében még elkerülhető a vég, de a Halál az halál. Ezt jól megaszontam. ^^" Arra tippelek, hogy mivel a két legnagyobb erejű lény gyermekeként született Tristan fogja birtokolni a legszörnyűbb erőt. Hiszen végül nem tudtuk meg, hogy mi volt Meliodas eredeti mágikus ereje. Csak annyit, hogy simán lekapta vele a démonkirály fél karját és hogy még ő is félt használni. Ha azt Tristan megörökli... és történik valami, ami miatt meghasonlik ezzel az erővel...
Szerkesztette: Chakra - 2020.03.28. 18:41


naruto-kun.hu/images/avatars/csoportkep_220fejezet_6-7oldal_-_retegek_egyesitve.png
 
https://naruto-kun.hu/
kazekagesama
Ez az utolsó fejezet??? Egyedit alkotott a mester az biztos... ekkorát még soha nem csalódtam...
 
Hadron
Mindenkinek köszönöm szépen a munkáját , le a kalappal srácok:bow

Nekem nagyon tetszett az ahogyan megemlékezett a sensei Escanorról:jaja
Csak nekem volt furcsa olvasni a Ban felség-et?:nugget
Értem a szitut , de ezt akkor is megmosolyogtam:D
Arra én is kiváncsi vagyok , hogy milyen mágiafajtákat fog kiosztani a sensei a gyerkőcöknek:hmm , elvégre a szülők is érdekes párokat alkotnak faji szempontból:P:)
 
Chakra
Egyvalami viszont még felmerült bennem (Exkirion kolléga adta az ötletet).

Sajna nem tudjuk, hogy a 346. fejezethez képest mennyi idő múlva fog játszódni az Apokalipszis Négy Lovagja. Lehet, hogy a történet szerint nem telik el csak pár hónap, max. 1-2 év. Ebben az esetben viszont Tristan és Lancelot még jócskán gyerekek lesznek (10-12 évesek). Így valszeg egy egész más hangvételű történetet kapunk, mint a Hét Halálos Bűn esetében, ahol a szereplők mind felnőttel (Ban, Elizabeth, Escanor) voltak, illetve néhányan több száz (Diane, King) vagy ezer évesek is (Meliodas, Merlin, Gowther).

Nem azt mondom, hogy ez egy rossz dolog lenne. De szokatlan, az biztos. A Bűnösöknek még a könnyedre vett figura ellenére is elég komoly és megrázó múltjuk volt. Tristannál és Lancelotnál ez ebben az esetben kimaradna és tényleg két tapasztalatlan kölyköt kapnánk, akik csak most ismerkednek a világgal (és annak esetleges árnyoldalával). Persze ezen lehetne segíteni mondjuk egy kis időugrással a történetben (mint a Narutóban a Végzet Völgye csata után, vagy a Dragon Ball-ban az öreg Piccolo legyőzése után).

De az is lehet, hogy 10 vagy 15 évvel a 346. fejezet után fog játszódni időben, és akkor ezek nem lesznek "gondok".

Mondjuk a nyilvánosságra hozott vázlat montázs inkább az első verziót támasztja alá: https://i.imgur.c...CqA1my.png
A szövegek fordításával nem foglalkoztam, de jobb lent az ott Tristannak tűnik. Lent középen pedig, aki nyújtja a kezét, az Mael lenne...?


naruto-kun.hu/images/avatars/csoportkep_220fejezet_6-7oldal_-_retegek_egyesitve.png
 
https://naruto-kun.hu/
Melonchan
Köszönöm a fordítást!
Én nagyon nem örültem a folytatásnak, mindig az nálam a hunyó ha látom az eredeti főkaraktereket megöregedni. Teljesen romba tudja dönteni az érzelmeim meg a kialakított képet arról a világról bennem, és már semmire sem tudok ugyanúgy visszatekinteni ahogy addig.
Pozitív csalódásként éltem meg, hogy látszatra nem öregedtek meg:)
Kíváncsi leszek hogy fog folytatódni. Remélem nem egy never ending sh*t lesz mint pár shounen anime, hanem normális cselekményszállal fog kezdődni és végződni, fillerek és felesleges húzás nélkül. Olyan két éveadot el tudnék nézni belőle:)
 
Witcher
Köszi a sok éves munkátokat!!!

Véget ért ez a történet is (már kb. egy éve kellett volna, de ez már lényegtelen). Azért utolsó fejezetnek illett volna egy kicsit hosszabbnak lennie. Hiányoltam belőle Hawk-ot (remélem még viszontlátjuk).

Szerintem az Apokalipszis Négy Lovasa "csak" egy lovagrend lesz. Főellenségnek meg jöhet az Istennők klánja (lényegében nem maradt semmi olyan lény, ami kihívást jelentene a Bűnösöknek).
 
Gokudera
Köszönöm a sók éves munkát.

Hawk-ot én is hiányoltam én Merlint, Arthurt is hiányoltam.
Végére Zeldrist is berakhaták volna,hogy ő is apuka lesz :D
 
Bastian
Pozitív érzésekkel fejeztem be a művet. :)
Számomra a legjobb részek az elején voltak, még amikor Hendy tűnt a rosszfiúnak, de az Ősdémonig-Démonkirályig nem panaszkodtam sokat. Ott Suzuki-sensei nagyon elvesztette a fonalat, de hála a jó égnek, a Zűrzavaros részek sokkalta jobbra sikeredtek.

Tristan szimpatikusnak tűnik, de azt már most le merem fogadni, hogy bármelyik szülőjének képességével, erejével kezdje, a másik is fel fog ébredni benne, talán pont egy szorult helyzetben.

És végül Escanor tiszteletére, még egyszer utoljára: PRAISE THE SUN! B-)


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
Rezso
Köszi a teljes manga forditását. Élmény volt ez a történet. A vége (vagyis úgy az egész utolsó történetszál) már annyira nem jött be. De ettől függetlenül egy remek is manga volt.

Az előttem szólókkal egyetértek. Lehetett volna ez a fejezet kicsit hosszabb, hogy minden fontosabb karakter szerepeljen a végén, de hát ez van.

Engem ez a gyerekekkel való folytatás nem hoz lázba. A cim érdekes, de sokkal jobban érdekelne hogy mik történtek a múltban. De azért majd belenézek.
 
psziho1115
Köszi a teljes fordítást!
Escanor halála volt az eddigi legjobb és legméltóságteljesebb amit láttam!
 
Durzo
Nekem annyira nem jött be ez a Zűrzavaros rész. Olyan tudjuk le gyorsan ami még kimaradt hangulata volt. Ha úgyis ebben a világban fog játszódni a folytatás, meg lehetett volna hagyni arra. Ban Szent Kincsét se értem, hogy került elő hirtelen a Démonkirály elleni harcban, amikor azt mondta, hogy simán csak elvették tőle amikor lecsukták. Escanort leszámítva nekem is az eleje teszik a legjobban, amikor még Hendy-ék voltak a rosszfiúk és még relatív erősnek is számítottak. De összességében jó volt, az nem kérdés. :)

The Four Knights of the Apocalypse
Nekem bejönne, ha nem Britanniában játszódna a történet, hanem valahol máshol a világban teljesen új karakterekkel és a Bűnök gyerekei csak később kapcsolódnának be a történetbe, a Bűnök meg csak olyan beköszönés jelleggel jelennének meg. A Borutora is kb azért nem tudtam még rávenni magam, mert amilyen félisten lett Narutoból és Sasukeből a Shippuuden végére, nem tudom mennyire kötne le a történet, miközben tudom, hogy Naruto egy klónja egy finggal elintézne minden rosszfiút. Ha meg arról szól a történet, hogy hirtelen előkerülnek az eddigieknél sokkal erősebb ellenfelek, a gyerekek meg túlszárnyalnák a szüleiket, akkor az meg már a hülyeség kategóriába menne át. (Mondom ezt úgy, hogy a 100 éves küldetés meg olvasom a FT vége után. :D)

Amúgy erről tud valaki valamit? Az alapján, hogy az egyikük Merlin és Escanor gyereke nem hinném, hogy (az egész) igaz. Plusz az első komment 2018 közepéről van.

Viszont ha mindenképpen a gyerekekről fog szólni, akkor mi lenne, ha követnék a Bűnök példáját és "elárulnák" a királyságot annyi kivétellel, hogy ők tényleg rosszfiúk lennének? Érdekes csavar lenne.


"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
 
Avaren
346,5. Fejezet

https://mangadex....r/982242/1

Lancelot kap egy kis "játékidőt". :D A vége érdekes lett. :D
 
Ugrás a fórumra: