Ez a Manga a legnagyobb TROLL a világon FUCK Nakaba
.
Külföldi oldalon írták most elképzelem az Elizabet rajongok arcát

Szerkesztette: Szemi1992 - 2019.05.13. 16:11
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai & Mokushiroku no Yonkishi manga
Azért na... ne keverjük a dolgokat. Amit láttunk, Meliodas és Ban, az a Purgatórium volt. Nem a Démon Világ. Az két külön dolog.
Igazából a Démon Világról és ugyanúgy a Mennyekről sem volt még soha "kép". Mert ugye a portál amit annó 3000 éve meg akartak nyitni, csak Gowther megpuccsolta, a Mennyekből kellett volna erősítést "lehoznia" a földre.
Nekem az nem tetszik hogy rohadt sokat késik a fordítás. Elvileg múlt héten kellett volna jönnie a 310-nek, de 2 hete jött a 309 és múlt héten a 309 fordítása...
Szerintem az lenne a valódi bűn, ha így zárná le, még 1-2 fejezettel... egy ilyen storyhoz nem méltó. Legalább részben, de elvárom hogy rendezze a szálakat. Escanor ereje + Merlin kapcsolata, mi lesz velük? Zeldris? és még sorolhatnám.
Én még 5, de inkább 10 fejezetet látni akarok!
Új fejezet...
https://www.manga...taizai-310
Ez eléggé WTF volt....Akkor mégsincs vége? (nem mintha szomorú lennék, ha folytatnák, csak na )
Remélem nem valami olyan lesz, hogy akkor most Meliodas inkább öngyilkos lesz és így fejeződik be az egész..
Hát végülis ha úgy vesszük, sehol sem írták a boritón vagy máshol konkrétan hogy az egésznek vége, lehet Nakaba-sensei arra gondolt, hogy epilógus a jelenlegi történetívnek és majd most kezd egy új
(trolololo
)
MIIIIIIIIIIII?
Hogy beettük mindannyian (legalábbis szerintem mindannyian
) Akkor valószínűleg Meliodas átka tényleg megtört, de Elizabethé nem, elvégre a Supreme deity még életben van, vele tényleg nem kezdtek semmit.
Én végig majdnem végig azt vártam, hogy megjelenik Zeldris, hogy átvegye Meliodas helyét, aztán mikor elfogadtam, hogy oké, tényleg vége lesz... PUFF.
Aztamindenit
Hmm, csináltam egy szép epilógust, mindenki megkapta a boldog befejezést, végre Elizabeth és Meliodas is boldogan és békében élhetnek majd a démon világban...jaj mintha elfelejtettem volna valamit... a legfelsőbb Istenség...Ban szent kincse...huhh valamit kikéne még találni...
Ugrás a fórumra: |