Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai manga
Nester
Halli. Valaki elmondanánekem azt hogy..... ugye én most még a korabbi részeknel járok de olvasom a frisseket is így nrm minden világos számomra. A most kijott régebbi részek kötetmen Melidias mondta hogy eddig 107 Elisabethel találkozott és 106ot látott meghalni. Az előző Liz.... nála kiderült az hogy visszanyerte e régi emlékeit vagy anélkül halt meg? Nem rémlik semmi korábbról. :( Ez kiderül a maradék 2 kötet lemaradásban? Mert akkor varok. Ha nem akkor csak nekem kerülte el vm a figyelmem?
Elöre is köszi a válaszokat.
 
Durzo
Nem emlékszem, hogy ki lett volna mondva, de elég fiatal volt, szóval lehet, hogy az átok miatt alakultak úgy az események ahogy. Ha jól emlékszem nem lett megmagyarázva, hogy hogyan hal meg, csak úgy egyik pillanatról a másikra, vagy úgy alakulnak az események. Szóval bármi lehet. Erről jut eszembe. Elizabethnek mennyi ideje van még hátra?

Ban Szent Kincsére szerintetek érdemes még várni, hogy felbukkan? Ha nincs elfelejtve, hanem tartogatva van, akkor valami nagyon op cucc lehet.


"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
 
Binda
Ezt annyira de annyira nem értem... nem figyeltek :hmm Tucatszor láttuk már, az ő szent kincse egy nunjaku , mikor Elain-el volt akkor mutatta meg igazán hogy mire való. Illetve mikor Meliodas ellen is harcolt, ott is ott volt. Ez még anime-ben is lement.
Érdekes fegyver, elsősorban az ő képességére épít, kvázi kiterjeszti azt. De jelenlegi szintjén inkább hátráltatná szerintem. Kétlem, hogy fizikailag kibírná a mostani ütéseket... szerintem a Gideon is eltörne ha a DK most azt támadná.

Nehéz felmérni, mivel mindenki már kimerült és fáradt volt, mikor DK Mel megjelent. Így nehéz összehasonlítani. A The One csak max 10-15%-al volt erősebb Zeldris-nél. Meliodas alapból erősebb volt Zeldrisnél, 10 parancsolat nélkül!! És mindezek ellenére DK Mel-t sebességben Ban felülmúlja, bár erőben nem. Viszont gondoljatok bele, csak 3(4?) ujját tudta belemélyeszteni 2-3 centire. Szerintetek ha tudta volna, nem tépte volna ketté?
Még Escanor is nagyobb sebzést okozott Zeldrisnek. Persze ha Ban-t komolyan megsebesíti akkor vége a harcnak, de így viszont egyértelmű: Ban brutál kemény lett. Olyan robbantást kibír, ami Ludo törhetetlen péncélját is kikezdi. Állja DK ütéseit, és viszont is képes támadni... Ha Zeldris is rátámad a DK-ra akkor fogunk szerintem okosabbak lenni, hogy mekkora a különbség.

Tippjeim:
Zel: 300k
The One: 350k
Első Démon: 400k
Ban: 700k
DK Mel: 900k-1M
 
Gokudera
Az a nunjaku elvileg nem Ban szent kincse. Egyszer lehet látni amikor a hét halálos bűnt mutatják be páncélja és mellettük ott van a Szent kincse az is nunjaku.

De lehet megváltoztatták a szent kincsét mer máshogy nézett ki amikor bemutatták
 
Durzo
Ban Szent Kincse egy four section staff aminek a neve Holy Staff Courechouse, és a királytól kapta, ahogy a többi bűn is. Amit most használ, az egy three section staff, ami már csak azért se lehet a Szent Kincse, mert már akkor is meg volt neki, amikor Elain-el találkozott, ami még az előtt volt, hogy szent lovag lett volna. A wiki is azt írja, hogy ez az egyetlen ami még nincs meg.


"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
 
Szemi1992
Nagy baj van
Zeldris
Zeldris élete veszélyben van csúnya sebet kapott Ludi most legyen vér a pucádban áldozd fel magad érte
 
Binda
És tényleg... ennyire mélyen nem foglalkoztam ezzel a kérdéssel, alig villanásnyi látszódik abból a fegyverből amit hivatalos lovagként használt... Érdekes, hogy annó régen is azt használta mikor találkozott Elain-el, a 3 részre osztottat, majd újra az került elő, a jelenben.

Egyesítve 2019.03.18 17:10:52:
Szemi1992 írta:

Nagy baj van
Zeldris
Zeldris élete veszélyben van csúnya sebet kapott Ludi most legyen vér a pucádban áldozd fel magad érte


Van már angol fordítás valamerre? :D
Szerkesztette: Binda - 2019.03.18. 17:10
 
Szemi1992
Nem bírtam ki és RAW verziót néztem meg de megbántam mert Zeldris miatt most egy hétig gyomor görcsöm lesz komolyan most már tényleg rugdossák vissza a DK képét(visszafogtam magam) a Purgatóriumba de nagyon gyorsan:!

Angol
Egyesítve 2019.03.18 23:17:18:
https://ww2.read7...apter-304/
Szerkesztette: Szemi1992 - 2019.03.18. 23:17
 
Mextil General
Szerintetek így a vége fele még Arthur fog kapni, valami szerepet :D, vagy csak úgy véletlen vágta be az író, egy kemény fightba :D.


 
Nester
Aztán Elisabeth valahonnan előrántja az Excaliburt átadja Arthurnak. Ő meg egy vágással elintézi a DKt. Mindenki boldog xd
 
Szemi1992
Arthur már megkapta az Excaliburt vagy inkább bele kapta :D
 
Blader
http://media1.ten.../tenor.gif

Moderátor: Hozzádobhattál volna néhány szót, még ha a kép kifejező is. És bár nem aláíráskép, a 400 Kbyte-os szabály beágyazott gifeknél különösen él.
Szerkesztette: Bastian - 2019.03.23. 14:43
 
Nester
Igen most már sejtem. Csak a magyart követem így a heti adagban láttam hogy jól sejtettem a dolgokat. Xd
 
Szemi1992
Na megint nem bírtam magammal és át nyálaztam a RAW verziót miért érzem hogy túl korai még örülni
 
Nester
Mert akkor túl egyszerű lenne. Elizabeth átka még vissza van akárcsak a kedves istennők klánvezére. Talán csak említés szinten szerepelt eddig
 
Ugrás a fórumra: