Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai manga
Szemi1992
Na végre Margaret megszabadult attól a kukactól fogadjuk hogy Meliodas pont most fog visszatérni
Szerkesztette: Szemi1992 - 2019.01.17. 13:24
 
zsero
Eléggé nyilvánvaló hogy most jön vagy 2-3 fejezeten belül Meli. Nem hinném hogy a felé száguldó bűnöket bárki le tudja állítani. A nagy kérdés hogy milyen formában tér majd vissza. Meg a lelke a pokolból mikor tér vissza végre.
 
bszebi
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a "régi" fejezeteket olvasva (176) tudunk valamit a 2 tízparancsolatról akit állítólag megölt Meliodas? Akik helyett Gloxinia és Drole beléptek? Vagy ez majd később fog kiderülni? vagy még nem válasz adva rá? Előre is köszönöm a válaszokat.
 
Binda
Amikor King és Diane kiképzésen van, akkor az egyikükről van egy rövid visszatekintés, de többre nem emlékszem. Nem hiszem, hogy lesz róluk bármilyen további infó, mivel eddig semmilyen más formában nem történt utalás rájuk.
 
Bastian
Névre meg vannak említve: Aranak és Zeno. Látni azonban nem látjuk őket.
Egy Calmadios nevezetű volt tagról viszont megtudjuk, hogy ő volt Zeldris elődje a parancsolatából kiindulva.


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
zsero
Na mi történt? A héten két fejezet lesz? Most jelent meg MS-en a 296 is. Bár az is lehet hogy a 295 jött később nem tudom most de a 296 nagyon ott volt. A végére már nagyon vártam. :D
 
Lacika
A 295 jött ki később
 
Mextil General
Ideje hogy Escanor kapjon még egy kis powerupot Mael-től :D. Vagy talán Mael átveszi a helyét egy kis időre :D.


 
Jon
https://naruto-ku...zai/288/16
Most nézem, hogy itt Ludoshel azt a barátját tartja a karjaiban, nem?... hm, így nekem még jobban átjön a keserűsége.

Jó fejezet volt ez is, ahogy az elmúlt pár is. Kíváncsian várom, mi lesz. King nagyon menő, Escanor-Mael epic lesz (meg már most is az), és Escanor sorsa és egyúttal jellemfejlődése, a karakter kifutása is nagyon érdekel most. És még Bannek is kéne jönnie, és csinálnia nagy dolgokat :D
És így most ahogy ezt felsoroltam, Diane eléggé háttérbeszorult, szinte nem is láttuk még igazán harcolni. Gowthernek még elég jelentős szerepe volt az utóbbi időben, de neki sem harci téren.

Azért nagyon remélem, hogy Meliodast látjuk majd démonkirályként, még ha csak ideiglenesen is :D Meg aztán, a személyisége is vissza kéne már térjen lassan.
És amúgy ahhoz kapcsolódóan egy Zeldoris-Meliodas beszélgetést nagyon-nagyon várok, hogy Meliodas rendezni tudja a dolgokat, tesókként. Nagyon várom tényleg, a testvéri kötelékek engem nagyon érintenek :)

Szóval tényleg jók ezek most nagyon, várom a továbbiakat.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Skebb
Üdv. Egy jóideje már tagja vagyok a fórumnak, viszont eddig csak olvastam a hozzászólásokat. Viszont most felmerült bennem 1 kérdés. Ugye volt a vámpíros fejezet ami nem teljes fejezet volt, ott Meliodas elintézi a csajt akit Zeldris meg akar menteni (nem tudom a nevét és őszintén lusta vagyok utána nézni). A kérdés az lenne hogy szerintetek ennek ellenére vissza lesz hozva valami módon vagy csak visszaemlékezésbe láhatjuk már?
 
Szemi1992
Ha Gelda-ra gondolsz Meliodas nem ölte meg hanem vissza lepecsételte azért hogy ha Zeldris egy nap vissza tér újra együtt lehessenek
 
Zuki
Nagyon jó fejezet volt.(296)

Egy dologra lennék nagyon kiváncsi,hogy ha a 4 kegy egyesül egy valakiben akkor az az Legfőbb Istenség erejét fogja birtokolni mint a 10 parancsolat=Démonkirály esetében?

Illetve a Kegyek hova tüntek,gondolom ugyanugy viselkednek mint a Parancsolatok tehát ha nincs tároló akkor valahol "vár" egyre.

A másik nagy logikai bukfenc az Ősdémonnal kapcsolatban szerintem,hogy ha ő ennyire erős akkor miért nem vett részt az I. világháborúban akarom mondani szentháborúban? Az erejét tehetjük vagy 400 ezerre ilyen erővel valószinüleg a másik oldalon csak a Legfőbb Istenség bírt vagy talán most Mael, ha visszakapja Escanortól a Nap kegyét.

( A manga kaphatna a fórumon már egy külön nagy topicot , mondjuk a Bleach vagy az a 12 éves pucér lányokat imádó pedofil manga helyett )
 
Durzo
A másik nagy logikai bukfenc az Ősdémonnal kapcsolatban szerintem,hogy ha ő ennyire erős akkor miért nem vett részt az I. világháborúban akarom mondani szentháborúban?

Mert túl veszélyes volt az ereje a Démonkirályra nézve, ezért lett helyette a 10 Parancsolat, akik részt is vettek a háborúban.

( A manga kaphatna a fórumon már egy külön nagy topicot , mondjuk a Bleach vagy az a 12 éves pucér lányokat imádó pedofil manga helyett )

Egyfelől jogos, másfelől viszont ez most úgy hangzott, mintha a UQ Holder másról nem is szólna. :D


"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
 
Binda
Ez a fejezet is gyorsan elmúlt... nekem sem tetszik hogy megpróbálják Ludot is kimosdatni, hogy hát annyira ő sem...

Kíváncsi vagyok lesz-e valamilyen csavar Escanor és Mael esetében, pl: "eddig csak a fele erőmet birtokoltad, de most átadom a másik felét is"

Amúgy szerintem elég gyengus ezaz első démon, Escanor réég túlvan a delelőn (még Zeldoris ellen harcolt úgy), az Egy már rég kifújt, sosem harcolt az Első ellen abban a formájában. Bár a mostani ereje is nagy, kb úgy tűnik mintha az Első démon nem túl sokkal lenne csak erősebb. Gyorsabb, jobb a védekezése, de nem annyival amit vártam. Egy démon királyra veszélyes erőnek, szerintem, fel kéne mosnia a padlót még Escanor-ral is. Közben meg King támadása is komoly védekezésre késztette... De ha ez mind igaz, akkor ebben az esetben a Démon Király ereje sem végtelen, kb. 600k körül lehet, max 800k.

Az én tippem: Zeldoris-on valahogy felülkerekednek, és Ludo eljut odáig hogy bevigye a végső csapást és megölje. Ban ekkor fog feltűnni, és Ludo legerősebb csapását egy legyintéssel intézi el, mondván: "Ő a legjobb barátom testvére, senki sem nyúlhat hozzá egy újjal sem." Aztán elveszi Zeldoris erejét és a sz_rt is kiveri az első démonból.
 
Tapion-sama
Amúgy... imádok kötekedni, úgyhogy megkérdezem: miért hívja mindenki Zeldorisnak szerencsétlen Zeldrist? Meliodast se Meriodasu-nak, Elizabeth-et se Erizabesu-nek írjátok. Miért pont Zeldris? Utáljátok szegényt, mi? Tudtam...


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
Ugrás a fórumra: