Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai manga
Bastian
https://mangalife...ge-10.html
Nem akartam elhinni, de tényleg volt utalás erre a fúzióra. B-)


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
Jon
És tényleg. Akkor nem semmi.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Szemi1992
Egy ostoba kérdés ha jól tudom a Purgatórium a Démon világ és az Istennők világa különböző helyek ezzel azt akarom kérdezni hogy a Démon klán nem lett kiirtva se az Istennők klánja mert elvannak zárva
 
Gather
http://www.manga9...ins/293/1/
Ban most komolyan nem halhatatlan már? :O
Ez valami durva húzás volt.
 
DieHardy
Gather írta:

http://www.manga9...ins/293/1/
Ban most komolyan nem halhatatlan már? :O
Ez valami durva húzás volt.


Ja érdekes.. csak így igazából a giftet nem tudom mennyire fogja tudni felhasználni. Elég jó támogató karakter lehetett volna a csatákban (bár most nem tudjuk milyen erős lett), viszont így nem biztos, hogy megéri-e neki, mivel ha legyengül, akkor könnyű célponttá válik..és már nincs meg a halhatatlansága ami egyensúlyozza azt. De ha ez tényleg beigazolódik, akkor megint valami semmiből előszedt technikákat fog tudni használni, vagy a régieket amiket eddig láttunk, csak jóval erősebben.


"Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."
 
Szemi1992
Hát nálam ez a széria a Number One csak remélem hogy nem cseszik el valami olyasmivel hogy a végére mindenki elveszti az erejét mert embernek leni mókás mint más sorozatoknál
 
Jon
Kétlem :D Az lehet, hogy egy-két ember, de abban sem vagyok biztos.

Aranyos fejezet volt. Érdekes, hogy be merte vállalni ezt a mangaka, de így legalább ezen a Ban-Elaine szálon túl tudunk jutni. Nem mintha rossz lett volna, sőt, de mondjuk Ban szenvedésén jobb lesz, hogy túl jutunk :D Azért remélem hamarosan visszatér a régi Ban, folyamatos lazasága :D
Szerintem olyan regenerációt szerzett a purgatóriumban, hogy majdnem hallhatatlan így is :D Vicc nélkül, szerintem így is bőven hasznos tud lenni, de tény, hogy átalakul most majd a harcstílusa, legalább át kéne.

Lassan összeérnek a szálak, és mindenki Meliodaséknál lesz. Márcsak Meliodasnak kell visszatérnie végre :D Na akkor kíváncsi leszek, hogy hogyan alakulnak a dolgok, megy ki az egész jelenleg fennálló helyzet a kukába? Esetleg megjelenik a Démonkirály?


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Binda
Én azért kételkedem benne, hogy elvesztette halhatatlanságát... a többiek nem tudják, hogy hol járt kb. 1000 évig. A fiatalság forrása életben tartotta, de nem attól lett erős. Ő saját maga fejlődött, és tett szert emberfeletti állóképességre, plusz a démon királyt is megpróbálta megajándékozni halhatatlanságával... elméletben (mivel az Inverz miatt extrán kapta vissza) lehet hogy eddig kétszeresen volt halhatatlan... De viccet félre téve, szerintem Elaine megmentése nem volt rá (túl nagy) maradanadó hatással.

http://www.manga9...ins/284/4/

De nagyon várom a folytatást. És az, hogy egy sereg démont, köztük egy albiont lazán bedarált egy pillanat alatt.. komoly lesz!
 
Giovanna
Nagyon epic csata előtt vagyunk, mivel az új Démon-szörnyeteg ereje MINIMUM 400 000 :D
Szerkesztette: Giovanna - 2018.12.17. 20:02
 
Szemi1992
Nem akarok hülyeséget írni de ha jól tudom az eheti rész elmarad ?
 
Binda
Én is így láttam, most nincs rész. 26-ára írják a következőt, és gondolom 29-31 között majd jön az angol verzió is. Talán most az ünnepek alatt a fordítók ráérnek és nem kell több napot várni a fordításra, mint általában.
 
zsero
Kinn az új rész MS-en. Olyan rövid volt hogy kb 2 perc alatt elolvastam de jó volt. :D Kíváncsi vagyok törperős mikor tér vissza végre. De nyilván majd a legkilátástalanabb helyzetben. Egyébként Mael és Escanor találkozására kíváncsi leszek mert elvileg ugye Escanor kapta Mael erejét.
 
Szemi1992
Én Ludoshel arcára amikor megtudja hogy Mael kicsinálta Tarmiel-t és Sariel-t
 
Giovanna
Én Ban erejére vagyok nagyon kíváncsi... Remélem, hogy új -és kreatív képességeket mutat majd, de legalábbis gondolom, hogy nagyon erős lett.
Az ereje el kell, hogy érje mondjuk a 170 000-t. :D
 
Jon
Azért azt kétlem, hogy annyira erős lenne. King viszont egy állat lett :D És én nagyon bírom ezt az alakját, meg a személyiségét is, ha megmarad azért a bohókás oldala is (de nyilván nem ennek van itt jelenleg a helye). Jelenleg Diane tűnik gyengébbnek, de ő elvileg táncolhat ameddig akarhat, szóval nem biztos.
Akkor most jön egy nagy csata az Original demon ellen, gondolom győzelemmel, de aztán? Meliodas az apja ellen?
Mindenesetre várom, remélem látunk pár király új erőt, meg egy menő csatát :D


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Ugrás a fórumra: