Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai manga
Szemi1992
Igen én is kíváncsi vagyok hogy milyen személyisége lesz mert elviekben az érzései vissza tértek mondjuk az a mosoly a végen nem valami bizalomgerjesztő de ez lehet hogy csak egy csel az író részéről én ara leszek kíváncsi hogy ezek után mi lesz mert amikor elhagyta a Purgatóriumot azt mondta hogy nem maradhat tovább az emberek világában

Szerintetek Zeldris 1v1 ben elkenné Mael száját ?

Hajrá Zeldris
Szerkesztette: Szemi1992 - 2019.02.05. 22:18
 
DieHardy
Ez egy nagyon fogós kérdés, mert ha azt vesszük, most nemvolt Zeldrisben a parancsolata és úgy harcolt. Nagyon sokmindentől függne ez, kinek épp melyik állapotában harcolnának, bár szerintem Mael jönne ki győztesül, főleg ha a csata dél körül lenne. Escanor is délben simán áttörte a védelmét és úgymondd le is győzte, de azt viszont nemtudjuk, hogy a parancsolat mennyit dobott volna Zeldrisen..

Amúgy mekkora lenne már, Meliodas épp készülne valakit megölni a kövi fejezet végén, aztán egyszercsak egy kéz megfogná a kezét, majd megjelenne a buborék, hogy "naaaaaaaaaaaa Kapi, nem erről volt szó odalent" és mutatnák, hogy Ban az, azután meg jönne a Ban vs Meliodas :D


"Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."
 
Szemi1992
Ban vs Meliodas erre kíváncsi vagyok én is de kétlem hogy Ban letudná győzni Kapi-t oké hogy a purgatóriumban baromi erős lett de akkor is ember ráadásul elvesztette a halhatatlanságát a többiek pedig kivannak merülve a harcoktól ha csak hirtelen fel bukkan Arthur az Excalibur-al mert egy ideje furdalja az oldalamat hogy olyan nagy hűhóval vezeték fel aztán hirtelen kiírták lehet hogy lesz még szerepe vagy még az is lehet hogy valahogy a Démon Király feltöri a pecsétet és kiszabadul
Szerkesztette: Szemi1992 - 2019.02.06. 12:19
 
Binda
Lehet nem kapott jó kritikát Arthur, vagy utólag döntött úgy az író, hogy nem ebbe az irányba fog menni... nekem annó mikor debütált, az volt az érzésem hogy kapcsolatban áll Meliodas-al. Reainkarnáció, vagy a "másik fele" amit elvett a DK. És az is ezt erősítette, hogy nem volt meg a varázs ereje. Amikor először találkoztak, az is olyan fura volt... mintha lenne valamilyen láthatatlan kapcsolat. De nem hinném hogy ilyen irányba fognak menni a dolgok.

Meliodas jó kérdés merre jár. Mivel a purgatóriumban pörgött gyorsabban az idő, abban a tizedmásodpercben fel kellett volna tűnnie amikor Ban is előjött.

De most hogy ezen gondolkodom van egy lehetőség: a 2 Mel "küzdöttek" és Merlin a másikat ejtette fogjul az időben, mivel visszatért, de DKMel valahogy ráérzett a turpisságra és lelépett korábban minthogy hatott volna a varázslat.

Én nagyon azt várom, hogy Ban és Mel között fog most egy epic fight lemenni. 2-3 fejezeten belül. A kövi részben sztem sok lesz a szöveg, esetleg 1-2 arkangyal fűbe harap. Anno Mel a purgatóriumban elismerte Ban fejlődését, és amikor arról beszéltek hogy Ban reméli hogy legalább 1-2 parancsolatot odaverhessen, Mel nevetett. (270-es rész). Szerintem lesz még meglepetés Ban-al kapcsolatban. 1000 év, a fiatalság forrása percenként rakta újra össze a testét vagy 200 évig. Mintha valamikor korábban beszéltek volna arról, hogy még maguk a 10 parancsolat sem lett volna képes a purgatóriumban létezni, ehhez képest ő ott "edzett"... remélem lesz lehetősége megmutatni a teljes új erejét.
 
Szemi1992
Sejtetem hogy a DK visszatér de pont így a következő fejezetben elfog szabadulni a pokol Ban és a DK közt meg van egy olyan érzésem hogy az Ős Démon is befog szállni a buliba de nem a DK oldalán hanem Zeldris és Meliodas-t akarja majd megvédeni hisz ha bele gondolunk akkor ők ketten olyanok mintha a fiai lenének lényegében Chandler és Cusack nevelték őket fel akik ugye a részei a személyiségének sajnos úgy érzem hogy nem fogja az ereje miatt sokáig hozni úgy hogy remélem valami Epic befejezést adnak az öreg démonnak :(
 
Giovanna
Nagyon jó fejezet volt!
Démonkirály
Biztos, hogy nagyon megfognak killódni a Démon-királlyal, iszonyatos ereje lett.
 
Szemi1992
Mondjuk szerintem Mel érzelmei vissza jutottak a testébe de a DK elnyomja őket lehet hogy majd Gowther képességével fognak kezdeni valamit
 
Binda
Na erre nem számítottam... de nagyon tetszik a csavar. Adja is magát...

Következő részben remélem Elizabeth felgyógyítja Zeldrist
 
DieHardy
Binda írta:

Na erre nem számítottam... de nagyon tetszik a csavar. Adja is magát...

Következő részben remélem Elizabeth felgyógyítja Zeldrist


Lehetséges, hogy Ban fog mindenkit felgyógyítani, aztán látjuk majd milyen OP lett, mert még a felgyógyítás után is maradt ereje :)


"Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."
 
Blader
Szerintem amúgy a Démonkirálynak is hajdanán volt egy szerelme (Meliodas és Zeldris édesanyja) akit elveszített , és még érzéketlenebbé vált.
 
Jon
https://readms.ne...301/5687/1

Ki gondolta volna, hogy ennyire hiányzott Meliodas baba arca? :D
Ban menő volt, kíváncsi vagyok, milyen fizikai ereje lehet most :D

Örülnék, ha most szépen kitakarítanák a DK-t Meliodas testéből (a parancsolatokkal együtt), és akkor mehetne a csapat ellene egy utolsó nagy csatát. Vagy csak külön Meliodas, azzal a titokzatos, eredeti képességével.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Giovanna
Fúha, Ban rohadt erős lett :D Remélem még mutat valami különleges képességet. Szerintem neki nem csak a fizikai ereje lett drasztikusan nagyobb, hanem a halhatatlanságá-ért ,,cserébe" valami új, egyedi képességet kapott.

Összességében egy jó fejezetet láthattunk.:)
 
Szemi1992
A következő héten nem lesz új fejezet ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
komolyan én 7-6 napot dolgozok ezeknek a Japánoknak túl sok szabad idejük van Ikszdé
 
Jon
Hát szerintem szorgalomban, munkamániában inkább ne hasonlítsuk magunkat a japánokhoz :DD Mert nem mi fogunk valószínűleg jól kijönni belőle :D
(És ezzel így lehet a világ többsége :D )


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Szemi1992
Tudom Pont ezért írtam:D
 
Ugrás a fórumra: