Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai manga (spoilerveszély!)
Avaren
https://readms.ne...288/5462/1

Adta a fejezet, de az igazi móka jövőhéten kezdődik. :D Bár én akkor is Zeldris párti vagyok. :D
 
Bastian
https://naruto-ku...zai/273/16
Ez a jelenet Zeldrisékkel a jövőben játszódik a mostani fejezethez képest, igaz? Tehát a The One-nak jó eséllyel nem kellene, hogy bármiféle hatása legyen, hacsak nem Chandlert csapja le vele Escanor, akit nem látunk. Illetve az is egy eshetőség, hogy pont a The One közben változnak vissza az emlékeik. Mondjuk Gilthunder is ott áll, aki elég nagyot kapott a mostani fejezetben...


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
Gather
Nagy valószínűségel elmenekültek mert a The One befucsolt. Az után lehetet mikor jöttek az emlékek és Merin kihasználta az esélyt hogy vissza vonuljanak.
 
Durzo
Azon a képen Escanor is jól van, szóval veszíteni se vesztett. A padló alapján meg nem lehetnek túl messze, még ha vissza is vonultak. És természetesen Escanor ftw.


"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
 
Mextil General
Hát ez aztán kemény volt, Escanor még mindig hozza a formáját, kár hogy elrontották a bulit, kíváncsi leszek a folytatásra :D.


 
Jon
Váó, hát, arra számítani lehetett, hogy Chandler állítja majd meg Escanort, de menő fejezet volt, Escanor és Zeldoris is odatette magát rendesen :D
Nem tudom, hogy az a linkelt oldal, ami elvileg még csak történni fog, hogy fog kinézni... Escanor ott olyan közepes állapotúnak néz ki, szóval én azt tippelem, hogy Chandlert majd valahogy le fogják verni, szóval az éjszaka eltűnik, de nyilvánvalóan már elmúlik dél, azért néz ki úgy a képen, ahogy. Látszólag komoly sérülése nincs a mostani fejezet végéből, szóval az nem gond.
Ami itt kérdés, az az, hogy Zeldoris-szal mi lesz. De remélem lesz még szerepe, bírom a srácot :D És valószínűnek tartom, hogy meg fogja ismerni a bátyjának az érzelmes oldalát :)
Meg most Rudoshellel (vagy akárhogy is írjuk a nevét) erőfölénybe kerültek, ha Zeldoris tényleg kidől (legalább egy időre). Nem tudom a két öreg tartani tudja-e őket (lehet így tűnik el majd Chandler a képből).

Azért Escanor szépen leverte a három tesót :D És Zeldoris tanúsította a legnagyobb ellenállást végül. Persze lehet (sőt, én simán elfogadom), hogy Meliodas tényleg meggondolatlan volt, és azért one shotolta Escanor a The One formájában.

Na mindegy, akárhogy is, király volt! :D


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
DieHardy
Azért azt is tegyük hozzá, hogy Zeldrisben ugye már nem volt ott a parancsolat és így is milyen erős volt.. :D Igazából így visszagondolva eléggé gáz lenne, hogyha Meliodas csak a látottakra képes Escanor ellen, miután ilyen szép bemutatót láttunk Zeldristől :D Szóval valószínű, hogy tényleg csak "játszadozott" akkor.


"Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."
 
Jon
Az a helyzet, hogy ebben a fejezetben már tényleg a Zeldriséknek drukkoltam. Merlin nevetséges szinte. MS kommentjeiben eléggé szétszedik, és teljesen jogosan- Galantól rettegett, Chandlerékkel meg azt csinál, amit akar, csak úgy... random?
Rudeicel meg szimplán idegesítő volt most.


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
Bastian
Sajnos, Merlinnél kiütközött, hogy ő olyan erős, amilyennek a történet adott fázisa megkívánja. Ellentétben vele, Escanor eladható, mert a Napsütésnek van gyenge pontja, és a karaktere egyszerűen zseniális, de Merlin az az "előrántós" típus, akiről tudod, hogy úgyis lesz valami a tarsolyában, ami a hőseink oldalára billenti a mérleg nyelvét, és amikor ez megtörténik, akkor nem feltétlenül fogjuk maradéktalanul elfogadni, hogy mit rántott elő...

Azért különösen szomorú vagyok, hogy ezek az elemi gyengeségek emlékeztettek arra, hogy Gilthundernek és Howzernek mennyire nincs keresnivalója már hosszú ideje, mégis az ő elemükkel szívnak a mesterek.


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
DieHardy
Hát mióta kitört Galan parancsolata alól azóta eléggé hasonlít a karaktere Uraharára meg Mayurira... mindig tud a semmiből valamit előhúzni, amivel természetesen az ellenfele föle kerekedik... Am akkor most igazából ha nincs teljes immunitása valakinek a varázslatok ellen (Zeldris démonkirálytól kapott ereje), akkor Merlin ellen kb esélytelen(?!).. sőt akkoris ha teljes immunitás van is valószinűleg csak fizikai erővel lehet felvenni vele a versenyt, mert az összes varázslat ellen tud használni egy erősebbet...

Meg amúgy most ami nála van parancsolatok, az magába van olvasztva vagy csak félre van téve, hogy netudják begyüjteni?
Mert ez valamilyen szinten magyarázná, hogy miért lett hirtelen ilyen erős.


"Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."
 
Mextil General
Nincs nála, az Melasculában van még, kétlem hogy Merlin képes lenne elnyelni, Estarossának se volt könnyű.


 
Gather
Szóval a két fő démon egy szémély volt érdekes. De legalább Ban vissza tért :D . Amúgy milyen tervet eszelhetet ki Mael és Gowther?
Szerkesztette: Gather - 2018.12.03. 17:40
 
Mextil General
Akkor ezek szerint Meloidas is mindjárt visszatér, elég kemény harcnak lehetünk majd része :D.


 
Jon
Jaja, igaz, az lesz az érdekes, ha Meliodas is visszatér :D Hát mit mondjak, ez az Original démon epicül néz ki, és bár kicsit a semmiből jött ez a fordulat, de nem rossz. (Mondjuk az, hogy Merlin most elkezdett rettegni :D Hát én már nehezen veszem komolyan ezeket a mondatokat :D Pláne tőle.)
Ban erejére kíváncsi vagyok :D Meg King sem lesz semmi gondolom.

Lassan összeérnek a szálak, tényleg jöhet a nagy (végső?) csata.


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
Szemi1992
Én pl Escanor tekintetére is felfigyeltem úgy hogy ez az új démon biztos hogy nem lesz piskóta :]
 
Ugrás a fórumra: