Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai manga (spoilerveszély!)
Avaren
https://readms.ne...288/5462/1

Adta a fejezet, de az igazi móka jövőhéten kezdődik. :D Bár én akkor is Zeldris párti vagyok. :D
 
Bastian
https://naruto-ku...zai/273/16
Ez a jelenet Zeldrisékkel a jövőben játszódik a mostani fejezethez képest, igaz? Tehát a The One-nak jó eséllyel nem kellene, hogy bármiféle hatása legyen, hacsak nem Chandlert csapja le vele Escanor, akit nem látunk. Illetve az is egy eshetőség, hogy pont a The One közben változnak vissza az emlékeik. Mondjuk Gilthunder is ott áll, aki elég nagyot kapott a mostani fejezetben...


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
Gather
Nagy valószínűségel elmenekültek mert a The One befucsolt. Az után lehetet mikor jöttek az emlékek és Merin kihasználta az esélyt hogy vissza vonuljanak.
 
Durzo
Azon a képen Escanor is jól van, szóval veszíteni se vesztett. A padló alapján meg nem lehetnek túl messze, még ha vissza is vonultak. És természetesen Escanor ftw.


"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
 
Mextil General
Hát ez aztán kemény volt, Escanor még mindig hozza a formáját, kár hogy elrontották a bulit, kíváncsi leszek a folytatásra :D.


 
Jon
Váó, hát, arra számítani lehetett, hogy Chandler állítja majd meg Escanort, de menő fejezet volt, Escanor és Zeldoris is odatette magát rendesen :D
Nem tudom, hogy az a linkelt oldal, ami elvileg még csak történni fog, hogy fog kinézni... Escanor ott olyan közepes állapotúnak néz ki, szóval én azt tippelem, hogy Chandlert majd valahogy le fogják verni, szóval az éjszaka eltűnik, de nyilvánvalóan már elmúlik dél, azért néz ki úgy a képen, ahogy. Látszólag komoly sérülése nincs a mostani fejezet végéből, szóval az nem gond.
Ami itt kérdés, az az, hogy Zeldoris-szal mi lesz. De remélem lesz még szerepe, bírom a srácot :D És valószínűnek tartom, hogy meg fogja ismerni a bátyjának az érzelmes oldalát :)
Meg most Rudoshellel (vagy akárhogy is írjuk a nevét) erőfölénybe kerültek, ha Zeldoris tényleg kidől (legalább egy időre). Nem tudom a két öreg tartani tudja-e őket (lehet így tűnik el majd Chandler a képből).

Azért Escanor szépen leverte a három tesót :D És Zeldoris tanúsította a legnagyobb ellenállást végül. Persze lehet (sőt, én simán elfogadom), hogy Meliodas tényleg meggondolatlan volt, és azért one shotolta Escanor a The One formájában.

Na mindegy, akárhogy is, király volt! :D


i.imgur.com/IVCya8P.jpg
 
Ugrás a fórumra: