Hozzászólások
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Bastian
Kedves produx!
Fontos, hogy fordítóink ne kapjanak agyvérzést indokolatlanul.
1. Tapi jelezte, hogy később fog elkészülni a felirattal.
2. Akárcsak a 3. évadnál, a 4. évad első része is recap/filler. Nem kell tűkön ülve várnod.
3. *Mély levegő* Magyarázd meg nekem a kérdés mögötti logikát, kérlek! Három évadot már lefordítottunk. Lefordítottuk a mozifilmet is. Visszük a mangát, és a spin-offot is. Akkor mégis miért nem a szokásos "Hol a felirat?"/"Mikor lesz felirat?" kérdést teszed fel, miért kell rögtön azt feltételezni, hogy egy másik csapat viszi, és mi az, hogy melyik?! Mondtam már egy kedves barátomnak, hogy néha szívesen elmennék valami hegyi terápiára, vagy remetének állok és a Tubesre költözök. Vannak kiakasztó kérdések, vannak... És sajnos, a tiéd is ilyenre sikeredett.


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
produx
Elnézést kérek, nem akartam senkit megbántani. Bárminemű rosszindulat nélkül tettem fel a kérdést, puszta kíváncsiságból. Nem vagyok aktív anime fogyasztó, csak 2-3 animét követek nyomon, ezért sokszor el vagyok veszve fordítások terén. Még egyszer elnézést. Köszönöm a munkátokat.
 
FeherSas
Tapion-sama írta:

Igen.
Viszont ma ne várjátok a feliratot, mert hiába kezdtem el, nem fogom tudni befejezni. El kell utaznom és csak holnap este érek haza.
Akkor majd befejezem reményeim szerint, és bízom benne, hogy a Dr. Stone anime lektorálása és a One Piece anime fordítása is belefér még a hétvégébe ^^"

Mélyen Tisztelt Tapion-sama!
Nem akarok tiszteletlen lenni, pusztán csak érdeklődnék, hogy mikorra várható körülbelül a 64. rész? Ma, vagy holnap?
 
Jaeger
Majd én segítek, szerintem holnap.

De sokat nem veszít vele senki mert 0%-ot halad a cselekmény.
A következő rész lesz igazán izgalmas.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
bakod
Tekintve hogy népszerű anime és 1 éve volt utoljára, várható volt a recap. de már a 2. és 3. évad is ezzel kezdődött, ugyanúgy bemutatták az összes diákot, a képességükkel, szóval számomra ez nem okozott meglepetést.
ha így jön ki jól a ritmus, akkor legyen. a lényeg hogy minőségi évadot kapjunk.
 
vincentlll
ne azt nézétek hogy mi bármikor meg tudjuk nézni hanem hogy japánba tv műsor egyszer leadták már nem sokat ismétlik és újra neten nem nézik mivel japánok nem torenteznek hanem dwd/blúréélyt vesznekleginkább
 
bakod
Én megértem őket hisz fel sem merül bennük hogy majd letorrentezem. nem tudom mennyibe kerülhet, de biztos nem drága, és cserébe a jó minőségű részeket bármikor tudják nézni. plusz ezzel a saját gazdaságuk is erősítik, és Japán GDP-nek a 3. legnagyobb tétele az anime/manga eladások.
 
tyber16
Már kikerült MAL-ra is hogy 25 részes lesz az évad. Ez a recap epizód is beleszámít ilyenkor a 25-be ?
 
Tapion-sama
Mivel nem 0. részként volt feltüntetve, mint a 2. évadnál (asszem), így igen. Ez is beleszámít.


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
tyber16
Az szuper....bár valószínűleg már tudják odaát hogy meddig viszik a 4. évadot úgyhogy biztos ki van ez számolva, de én akkor is fölöslegesnek gondolom.
 
Kidmen8
Sziasztok.Azt szeretném kérdezni történt valami,hogy se one piece se semmi ?
Választ köszönöm előre is
 
bakod
tipikus bemelegítés volt, és ahogy megszoktuk, az osztály tagjait újra bemutatták. igen ez valakit zavarhat, bár minden évad elején eljátszották már ezt, szóval nem volt meglepő számomra ez.

A kamerás csávónak van esze, ez már akkor is látszott, mikor könnyedén kikövetkeztette All Might szavait, majd hogy Deku az utódja. DE ennél is fontosabb hogy felmérte, hogy ezt nem szabad nyilvánosságra hozni.
 
Kira-chan
Ez volt már itt osztva? Szerintem marha jól sikerült fan cucc.
UA:LA Pilot Episode 0 -- My Hero Academia Conceptual Spin Off
 
http://bleach.frpg.hu/
bakod
A 3. rész tipikus felvezetésnek indult, Midoriya nyilván beleadott mindent, de jó volt hallani hogy azért a többiek is haladnak a céljuk felé.

Viaszont a vége :O hirtelen eléggé felgyorsult minden, láthattuk Erit, akinek a hangja/arca benne volt a trailerekben, szóval ő tuti kulcsfigura lesz.
Az előzetes meg még inkább sokkoló volt, az hogy elengedte Erit, nem tudom hogy jó döntés volt-e. viszont nem ez a legnagyobb gond. All Might sem festett szépen és az előzetes szavai sem hangzottak bíztatóan.
 
KaukazusiGyikember
Végre elkezdett beindulni a történet ;) Én is nagyon kíváncsi vagyok, milyen nagy titkot tudunk meg a következő részből, az előzetes tényleg nem tűnt túl bíztatónak.
 
http://purposegames.com/game/a-gyikemberek-testfelepitese
Ugrás a fórumra: