Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Minden ami Anime/Manga és hazai rajongók munkái
Ki nyerne csatában? (multiverzum verzió) - harconként minimum két teljes sor kötelező!
Giovanna
Uchiha Madara vs 4 Yonkou:
Az a baj, hogy alig tudunk valamit a Yonko-k erejéről tehát nem tudjuk, hogy nézne ki a harc. DE! Mivel Kaido azonnal kiütötte Gear4 Luffy-t, és valószínűleg a többi 3 is hasonló erejű, így simán nyerhetnek a Császárok.

5 Kage vs 4 Yonko:
Még Gear4 Luffy is szétszedné az 5 Kage-t, a 4 Yonko ( ha nem vesszük a Bijuu / Bijuu-szintű karaktereket ) akkor az egész Naruto-világot elpusztítanák.

Ha megintcsak kihagynánk a Bijuu / Bijuu-szintű karaktereket, akkor egy Doflamingo, Luffy, Katakuri, Cracker csapat szólózná az egész Naruto-univerzumot.

Az a baj, hogy átlagban a One Piece karakterek fizikai-ereje milliószor nagyobb, mint a Naruto-karaktereke, csak a leges-legerősebb karakterek győzhetnek le egy One Piece karakter-t.
 
Rikiya
Hát,azért Uchiha Madarát-t biztos nem tudná csak úgy one shotolni.Azért Madaráról beszélünk.És barátom,ő talán még jelenleg is a Naruto univerzum legerősebb shinobija.Átlépte a határokat és szinte már Ootsutsuki Kaguya szintjén volt,akiről ugye tudjuk,hogy a Chakra Istennője,ő az első "shinobi".Ott van a sharingan-rinnegan.Plusz,madara Guy támadása után is pillanatokon belül regenerálódott.Nem lenne neki nagy teher Kaidou buzogánya.A Rinneganja képes lefagyasztani az embereket,láthatatlan klónokat hozni,ha a gudodamája hozzáér valakihez az azonnal meghal.Plusz a susano'o.Tűz technikák,+képes bármilyen jutsut elnyelni.Rendelkezik a Tízfarkú erejével,tehát mind a 9 bijuu belevan pecsételve és még a páratlan rinneganjai.Taijutsuval megölte a háromnegyed egyesített shinobi haderő egy részét,pillanatokon belül.És még sorolhatnám...

Viszont abban egyettértek,hogy a kagékat a pokol legmélyebb bugyráig aláznák.
 
Giovanna
Azért mondta, ha nem vesszük figyelembe a Bijuu / Bijuu-level karaktereket :D
Persze, hogy Madara-val senki sem bírna el 1 vs 1-ben :D
 
Rikiya
Szerintem bijuuk nélkül is simán vetekszik velük.Nem akarom azt mondani,hogy minden megerőltetés nélkül győzelmet aratna,de azért elmondható róla,hogy bijuuk nélkül is sok az esély arra,hogy lenyomná őket.

Viszont abban nem értek veled egyett,hogy csak a legerősebb Naruto karakterek győzhetnek le egy OP-s karaktert.Ott van Guy.Hát ő egyáltalán nem olyan karakter akit csak úgy betudnám sorolni a legerősebbek közzé.Viszont ugye van a halál kapu technikája.Na,azzal simán leszedne 2 yonko-t is akár.Big Mom,de még Kaidou is csak nézne utána...
Szerkesztette: Rikiya - 2019.01.12. 22:46
 
Giovanna
Nem érted amit mondok :D

Egyik OP karakter sem győzhet egy Bijuu-szintű karaktert. Tehát mivel Madara már Bijuu nélkül is volt a Bijuu-szintjén tehát őt nem tudnák legyőzni.

Szerintem még a Hashirama-elleni Madara ( tehát mikor EMS-sel harcolt ,,csak" ) is szétszedne bármilyen OP karaktert.
 
Rikiya
Hát például azt tényleg nem értem,hogy milyen "bijuu" szintű karakter vagy mi.Jinchurikire gondolsz,nem?De konkrétan ez sem igaz,mert talán csak Naruto olyan jinchuriki aki tényleg olyan erős,hogy szinte bárkivel felveheti a versenyt.A többi mint más tészta,ők sokkal gyengébbek mint átlagban a legtöbb anime karakterek.
 
Giovanna
Akikre gondolok: Hashirama, Bijuu-mód Narutó ( mikor Kuramá-val teljesen kibékült ), Kaguya, Hagoromo. Ő rájuk gondoltam, és még azokra, akik az ő szintjükön mozognak.
 
Rikiya
Naruto nem csak Kurama erejével rendelkezik.Miután úgymond "megölte őt és sasukét Madara",Obito a többi bijuu chakrájából adott neki,ezáltal Hagoromo lélekben megjelent neki,és átadta az erejének egy részét,tehát a Hat út erejét(Senjutsu)+még a pecsétet amivel kaguyát zárták el.Sasukénak pedig szintén átadta a pecsét egy részét+a rinneganok.Szerintem Madara már egy idő után erősebb lett mint a Sennin,tehát hagoromo.Még kaguyát is legyőzné szerintem,bár kaguyának az ereje,amit ő képviselt az sokkal nagyobb mint madaráé,csak neki nem volt semmi harci tapasztalata.
Nem hiszem,hogy jelenleg még lennének olyan személyek akik Madara,Hagoromo vagy Kaguya szintjén mozoghatnak.

Bár Hashirama-t én nem sorolnám erre a ranglétrára,mert ő csak akkor volt olyan erős mint madara vagy talán még erősebb is,mikor a végzet völgyében harcoltak,több mint száz évvel ezelőtt :D
 
Giovanna
100% Toguro vs Rob Lucci
Toguro-csapat vs Ban, Meliodas, King ( mind a három a sorozat eleji-verzió )
 
Rikiya
Itachi vs Aizen
Érdekes lenne,hiszen szinte ugyanolyan illúziót tudnak teremteni.Még Itachi a valóságot genjutsuvá alakítsa,Aizen a Genjutsu-t alakítsa valósággá.
 
Giovanna
Rikiya: megkérlek, hogy te is válaszolj az én általam feldobott harcokra :D
Én is válaszoltam a tiédre, úgy korrekt, hogy te is fűzől hozzájuk valamit :D

Kíváncsi vagyok a véleményedre a harcaim-mal kapcsolatban.
 
Rikiya
Elsősorban,nem csak hozzád szólnak az általam feldobott harcok,hanem mindenkihez,akik olvassák vagy csak kommentálni akarnak a témáinkkal kapcsolatban.Másodszor pedig nem ismerem ezeket a karaktereket,ezért nem is fogok válaszolni.
 
Giovanna
Akkor okés:)

Szerintem simán Aizen nyer. Külföldi fórumok szerint a bleack-karakterek sokkal gyorsabbak mint a Naruto karakterek, és még erősebbek is.

Part1 végi Sasuke vs T-X, T-1000, T-101 ( Terminátor szereplők )
Shippuden eleji Kakashi vs TV Flash, Venom, Iron Man, Amerika Kapitány
 
Rikiya
Sasuke simán győzne.Azért ezek csak ilyen "robotok",különleges testfelépítéssel,akármilyen acélból vagy fizikaierővvel rendelkezhetnek,sasuke-nak megse kottyan.


Ugye Flash (ha jól tudom),olyan gyors mint a fény,tehát ide-oda sharingan nem hiszem,hogy felveszi ezzel a gyorsasággal a versenyt.De,ha a kamuival elkapja,akkor ott mindennek vége.Tehát könnyen győzhetne kakashi,csak elég kellemetlen lenne neki a gyorsaság.


Vasember egy más tészta,ugye azért nehezebb falat lenne neki.De ott vannak a Víz jutsuk,Föld jutsuja meg a tűz fajta jutsuk.Azokkal könnyen,simán lerendezhetné.De megint megismétlem magam,a kamuival elkapja és nyert is.
Amerika Kapitánnyal is szintén ez a helyzet.Venom-t nem nagyon ismerem,tehát abból nem tudom mi sülne ki.
 
Giovanna
A filmbéli Flash olyan Mach10 /15 sebességgel futhat. ( Ergo a fénysebesség 100 000-ed részével. )
Amúgy egyetértek veled mindegyiknél.

EMS Madara vs Marineford Whitebeard egészségesen, Zoro, Luffy
Feltételek: Mindenki ,,idegbeteg" állapotban van, Madara már a harc kezdete előtt felhúzza Perfect Sus'sanot. Luffy korlátlan ideig használhatja a Gear4 bármely formáját, és NINCS Genjutsu.
 
Ugrás a fórumra: