Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Minden ami Anime/Manga és hazai rajongók munkái
Ki nyerne csatában? (multiverzum verzió) - harconként minimum két teljes sor kötelező!
Gather
Bambina azért 0,1 másodperc alatt hogy szétdarálta a csapatot. És ezt egy 100G-s hegyen!! De ha az akkori Goku hasonlóan tud 0,1 mp-ben küzdeni akkor nyerhet mert Bambina azért nem minden ható és egy erőteljes kamehamet nem biztos hogy meg úszna sértetlenül.
Én olyan 70-60% esélyt láttok a majom király javára.
 
Giovanna
Állítólag a Toriko karakterek sokkal nagyobb nyers erővel rendelkeznek mint a DBZ karakterek, és regenerációjuk is van. Ezenkívül az a Berserk csimpánz egyetlen ütésből a Földtől 60%-kal nagyobb kontinens úgy ,,Széttört" mint egy tojást, mindezt gyengébb formájában!!! Tehát az eredeti formájában még ennél is valamivel nagyobb kontinenssel megtudná ezt csinálni.
Mondjuk őszintén szólva hiányos a tudásom a DBZ-ről, nem sok részt láttam (a DBS-t nézem mostanság), szóval nem tudom eldönteni ki az esélyesebb, vagy ki miért nyerne...

De annyit tudok a Toriko mangáról, hogy még a GYENGÉBB (!) karakterek is szólóznák az egész Naruto univerzumot egyszerre, mivel még a csak 150-es szintű Hegyi teknős is túlélt egy 10 millió négyzetkilométeres területet elpusztító támadást... (tehát sokkal erősebb mint a Juubi) xD
Egyébként az ő elfogási szintje olyan 85 lehet szerintem :hmm
Szerkesztette: Giovanna - 2017.11.29. 20:24
 
Gman2
A Toriko-karakterek tudjátok, mi emeli a DBZ fölé? A minimális erejük. Pl. a kígyókirály hirtelen mozdulatai évezredes viharokat kavarnak, meg Midora leggyengébb képessége atomi szintű pusztulást okoz. Na hát Bambináról van egy ilyen tény, hogy nem támadásnak szánt, barátságos pofonokkal szó szerint kiütötte a létezésből Neo sejtdémonát. A másik fontos, hogy ő nem úgy gyors, mint mondjuk Yoruichi, aki ide-oda suttyanik, hanem úgy, mi az X-men filmekben Quicksilver, tehát kvázi képes gyorsan állni egy helyben és közben mozdulatlannak látja a környezetét. Bambina győz.

Újaknak a régi fórum véres csatái:
Ivankov vs. Jiraiya
CS2 Sasuke vs. timeskip előtti Sanji
Zoro vs. Byakuya
Erza Scarlet vs. Tsunade
Killer Bee vs. Laxus
Itachi vs. Rokudo Mukuro
Jinbei vs. Yamamoto Takeshi
 
Giovanna
Hát igen, tényleg állatok ezek a Torikoék xD

Ivankov vs. Jiraiya:

Szerintem simán Ivankov nyerne, a sminkjei miatt az Oodama Rasengan az egyetlen, amivel ero-sennin harcképtelenné teheti, ezenkívül szerintem Iva-san sokkal gyorsabb, és a harcművésztével nem hiszem, hogy bármit is tudna kezdeni a perverz.

Itachi vs. Rokudo Mukuro:
Mukoro genjutsuihoz képest az uchiha illúzió csak óvodás szemfényvesztések, Itachi esélye sincs, alázná Rokudo.

Erza Scarlet vs. Tsunade
Sima Erza win, sokkal berserkebb mint a nagyi, a regeneráció itt semmit sem ér, mivel Erza darabjaira vágja a hercegnőt másodpercek alatt. :D Szimplán egy jóval magasabb szintet képvisel :)

Killer Bee vs. Laxus
Ez a harc attól függ, hogy Bee milyen gyorsan változik át. Ha túl sokáig marad alap-formában, vagy csak a palástot veszi fel, akkor Laxus széttépi, viszont ha Bee hamar átalakul, akkor Laxust földbe döngöli.

Új csaták:

Meruem, Killua vs. Akatsuki (Tobi nélkül)
Yujiro Hanma vs. Hisoka, Morel
Shippuden legeleji Kakashi, Shikamaru, Shino vs. Hisoka
EMS Madara, Hashirama vs. Luffy, Zoro, Sanji, Cracker
Szerkesztette: Giovanna - 2017.11.30. 14:29
 
Gman2
Ha több kedvem lesz, elemzem a többit is, de emellett nem tudok elmenni:

Itachi vs. Mukuro
Hol is kezdjem? Ha Tsukoyomi=VG illózió és MS=Spade lencséje, akkor szerinted Itachi megszenved, mire megtöri Mukuro illúzióját, de Mukuronak meg sem kottyanik a Tsukoyomi? Szerintem vagy mindketten szívnak, vagy egyikük sem. Am a klónok ellen a lencse nem sokat ér, mert az nem illúzió. Meg amúgy is, Itachi kb. három shuriken cseles használatával egy kiszámíthatatlan szögből lekapja a lebegő monoklit. A szemek váltogatásával az a gond, hogy Mukuro nem használhatja egyszerre az összes erejét, így Itachi mindig előnyben lesz valamilyen téren. Különben is, Rokudo-chan max utolérheti Itachit közelharcban. Sharinganreflex + emberfeletti erő + ész = powa közelharcos. A Susanoo pedig tökéletes védelmet nyúlt Mukuro ellen. Az illúzió átmegy rajta, de a sharingan miatt ez lényegtelen, a valós illúziók meg valósak, így fennakadnak a Yata-tükrön.
Végül ami pecsétet rak a Köd Őrzőjének sorsára: az Amaterasu. Mukuro tudtommal nem rendelkezik olyan erős passzív védelemmel, vagy regenerácós képességgel, ami megvédi a fekete lángoktól, kikerülni meg nyilván nem tudja, ha nem ismeri a jutsut.
70% Itachinak.
 
Giovanna
Hát, nekem Rokudo Mukuro genjutsujai sokkal hardcorabbnak tűnnek mint Itachié, plusz a Sus'sano ALULROL nem véd, tehát Mukuro Itachit megtámadhatja a föld alól szerintem, tehát a Sussano nem biztos, hogy túl jó megoldás...
Viszont az Amaterasu valóban megpecséltelheti Rokudo sorsát, ez igaz.
 
Gman2
Meruem és Killua vs. Akatsuki
Túl sok lehetőségük van a ninjáknak, ez így elég unfair. A királyt Itachi és Nagato legalább feltartja, de ha az eszköztárukat nézzük, kis szerencsével simán meg is ölhetik. Killua meg (akit, megjegyzem imádok) 1v1-ben bármelyiket megölhetné a többi közül, de együtt ez egy lolstomp a részükről. A ninják teli vannak meglepetésekkel, amik közül egyet sem érdemes beszopni, többen halhatatlanok valamilyen szinten és Nagato még fel is támasztja a halottakat.

Yujiro vs. Hisoka és Morel
Van egy vicces elméletem. A nenhasználók ugyebár nenhasználót csinálnak abból, akit megütnek. Namármost egyből megölni úgysem tudják, mert ő Yujiro, és mivel ő Yujiro, másodpercek alatt megtanul mesterfokon nent használni. Ezután kb. úgy képzelem el, mint a 8. kapus Gait, csak Yujiro nem hal bele és még menőbb is, mert ő Yujiro. Szóval szokásos epic Yujiro győzelem.

EMS Madara, Hashirama vs. Luffy, Zoro, Sanji, Cracker
Ez is némiképp igazságtalan, mert a kalózoknak van egy végtelen seregük, amiben minden katona elit jonin szinten van Naruto logika szerint. Luffy és Sanji megvédik Kekszikét, Zoro előremegy, hogy felkockázza a Susanoot és a giga-mega faszentet, a ninják meg innentől kb. nem tudnak mit csinálni, legyenek bármekkora jampik is.

Part1 Sasuke vs. Bakugou
Part1 Gaara vs. Todoroki
Part1 Hinata vs. Tsuyu
Hidan vs. Hero Killer Stain
 
Gather
Part1 Sasuke vs. Bakugou
Furcsa egy küzdelem lenne de Sasuke nyerne, de csak a sebessége miatt mert part 1-ben sem volt lassú.
Part1 Gaara vs. Todoroki
Szerintem ez egy rohadt epic csata lenne :D Bár ha Gaara nagyon rosszul áll akkor a Shukaku segíteni fog neki rosszabb esetben előjön teljesen és Todorokinak annyi.Csak a Biju miatt Gaara. Biju nélkül Todoroki.
Part1 Hinata vs. Tsuyu
Hinata csak hozzá ér és vége.
Hidan vs. Hero Killer Stain
Ez attól függ ki szerzi meg az első csepp vért.
 
Giovanna
Egyetértek veletek, nekem is ez a véleményem a harcokról, egyet kivéve:
Szerintem EMS Madarát azért nem lenne olyan könnyű felszeletelni, azért az a Sussano milyen kemény már, egy suhintással hegyeket vagdosott szét, plusz egy bijuu sem tudja megállítani, Cracker katonáit Hashirama szerintem szétzúzza, Sanjit meg kezeli Madara Zoroval együtt szerintem.

100% Jirou vs. World War Hulk, Red Son superman ( http://vsbattles....n_(Red_Son )
Ice-Hell saga Tommyrod vs. Orochimaru, Sennin-Naruto
Enies Lobby Luffy, Zoro vs. Pain
Szerkesztette: Giovanna - 2017.12.10. 14:50
 
Shiro
Hidan vs. Hero Killer Stain
Hidan nem volt túlságosan gyors, Stain viszont annál inkább.
Ez alapján szinte teljesen biztos, hogy Stain szerezne előbb vért.

Ha Hidannak mégis sikerülne vele egy időben vért szereznie, akkor elvileg ő nyerne. Már ha, Stain nem jön rá, hogy Hidan képessége csak akkor működik, ha az a "Körben áll egy kislány"-t játszik. Illetve, hogy Hidannak van e esélye felrajzolni a kört.

Kb 60-70% hogy Stain nyerne.


img00.deviantart.net/1e09/i/2018/003/7/f/zero_no_naku_koro_ni___grail_killer_chapter_by_shirohun-d53yyil.jpg

When Zero Cry: Grail Killer Chapter
 
Gman2
Crackert szerintem mindenki alul értékeli. Luffynak G4 kellett egy db. kekszkatona szétzúzásához. Nem mondom, hogy a ninják nem tudnák bántani őket, de a kekszsereg itt szerintem nevetségesen nagy probléma a szörnytrió mellé bónuszként.

Hidan vs. Stain
Szerintem nem az első vér dönt. Azt nyilván a hősölő szerzi, de ha nem tudja, hogy az ellenfele halhatatlan, akkor maximum csak torkon szúrja, így Hidannak lesz egy meglepetés támadása. Na azon múlik a csata, de még mindig Stain az esélyesebb.

100% Jirou vs. World War Hulk és Red Son superman
Jirou a Demage Knocking miatt immunis a fizikai sérülésekre, a szuperhősök meg kb. nem tudnak mást azon kívül, szóval fuck. Ellenben a vén farkas lebénítja a teljes idegrendszerüket az idők végezetéig és kiüti őket a galaxisból.

Ice-Hell saga Tommyrod vs. Orochimaru és Sennin-Naruto
Majdnem írtam, hogy a Toriko akkor még nem volt annyira elszállva, de aztán végig gondoltam. Abban a szálban Toriko szétütött egy jéghegyet egy 3 renes ütéssel, Tommy meg a 8 renre azt mondta csak, hogy áucs. Ha minden ren duplája az előzőnek, akkor a 8 ren 32-szerese annak az erőnek, ami szétzúz egy jéghegyet. Wut. És Tommy még csak nem is közelharcos, a bogaraival intézteti a piszkos munka nagyját és a legerősebb közülük veszélyesebb, mint ő maga. A királyparazita számára Manda és Gamabunta egyszerű prédaállatok.
Nevetségesen hangzik de Tommynak minden esélye megvan a győzelemre.

Pernida Parnkgjas vs. a 100 pontos idegen a Gantz-ból
Guts, berserker páncél nélkül vs. Artorias (Dark Souls 1 DLC)
 
Giovanna
Nem hangzik az nevetségesen :P Még ez ellen a tommyrod ellen is szerintem alig van esélye a duónak, minden egyes rovarja hatalmas veszélyt jelent ( legfőkébb a szőke-kölyök számára), és az idézett állatokat a bogarai megeszik elevenen...
Piszkos nagy mázli kell ahhoz, hogy nyerjen a duó.

Crackerről annyit, hogy ő egy kekszkatonája nemhogy elit jouninnal, hanem egy ( érezd a költői túlzást ) 3. raikagéjével ér fel. Miért? Mert Luffy megse tudta karcolni a katonát a Gear3-del (!!), ami azért nagyon durva xD Mert a Gear3 a Yondaime Raikaget tulajdonképpen molekuláira zúzná :D

Még kiegészítésként annyit, hogy a Perfect Sus'sanno és az erősebb fa elemek nélkül a ninjákat a másik csapat egy milli-szekundum alatt kivégezné :D Az egyetlen macerás dolog Madaránál a Perfect Sus'sanno, Hashiramánál meg az erősebbb Fa-elem támadások, ha azokat megoldják a ninják, akkor a duónak annyi:)
Szerkesztette: Giovanna - 2017.12.15. 12:30
 
Gman2
Szerintem megoldják, mert Zoro az óriás kőpikát is lazán felkockázta, nem tudom elképzelni, hogy a harmad akkora Susanoo problémát okozhatna. Oké, hogy tömör csakra, de a haki felteszem azt is átviszi, mert azért van, hogy átvigyen mindent.

Néhány Fate harc:
Medusa vs. Astrolfo
Gilles de Rais vs. Avicebron
Diarmuid Ua Duibhne vs. Hasfelmetsző Jack
Maedea vs. Szemiramisz
Lancelot vs. Karna
Gilgamesh vs. Vlad (vámpírként kezd és a szülőföldjén harcol)
Mordred vs. Heracles
 
Giovanna
Olvasgattam az egyik külföldi fórumot, és a legtöbben nevetségesnek tartották, hogy a Bijuu-mód Narutót letudná győzni Luffy, mondván, hogy a széria végén a Naruto világának legerősebbjei szólóznák az egész OP univerzumot...
Szerintem ez egy kapitális baromság, úgy vettem ki, azon az oldalon utálják a One Piecet, és Naruto-wankerek.

Szóval szerintetek a Bijuu-mód ( Kuramával kibékülés ) Narutó ellen esélytelen a Gear4 Luffy? Mert szerintem igenis nagyon jó esélllyel indul, mert a Naruto karakterek legnagyobb gyengepontja a nyers erő, amiben one piecék nagyon ott vannak.

Sajnos a Fate-et nem ismerem, így azokra a csatákra nem tudok válaszolni.
 
Gman2
Azért a nyers erőt a hex és az egyéb trükkök kompenzálják rendesen, pl. az előzőhöz visszatérve egy sima Hashirama vs. Cracker harcot simán a hokage nyerne. Az átlag hatalom viszont az OP oldalán van, ez tény.
Na de ez a harc azért szoros, egy tényező miatt. A G4 nem tart sokáig. Naruto elég gyors, hogy ne kapjon be minden ütést, elég szívós, hogy ne dőljön ki egyből, rókakoma gyógyítja és a legnagyobb probléma, hogy Luffy a rövid ideje nagy részében klónokat fog csapkodni. Luffynak muszáj elkapnia Narutot vagy egy sorozó támadással, vagy egy King Konggal.
65% Narutonak
Időkorlát nélkül Luffy stomp, mert Naruto kb. nem tudja bántani.

Amúgy van tapasztalatom a külföldi Narutardokkal, egyesek szerint a tízfarkú egy szinten van a Toriko-féle nyolc királlyal. XD

A Fate széria több külön történet, a Zeroban pl. ilyen egy átlagos jelenet:
https://www.youtu...wje8mJXLJ4
Tudom ajánlani.
 
Ugrás a fórumra: