Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Minden ami Anime/Manga és hazai rajongók munkái
Ki nyerne csatában? (multiverzum verzió) - harconként minimum két teljes sor kötelező!
goku5
Nagyon gyorsan pörögnek itt a felvetések. Azt hiszem ilyen még nem volt:
Naruto vs. Meliodas.
Naruto erősebb és több klónja is van viszont a teljes visszaverés is jó!
 
Giovanna
Naruto vs Meliodas:

Egészen Madara megjelenéséig senki sem tudott volna hozzáérni Meliodas-hoz, viszont Naruto a manga végefelé nagyon erős lett. Azt kell, hogy mondjam, még Meliodas-nál is erősebb lett.
A full counter nagyon OP hax, de kétlem, hogy akkota erőt, mint amit Naruto produkál vissza tudna verni, és a harc menetén még a Revenge Counter sem tud fordítani.
Bármennyire is berserk Meliodas, Naruto-t nem győzheti le a jelenlegi szintjén.

Gear4th Luffy (Unlimited Gear4th ) vs Meliodas
Askin Nakk Le Vaar vs Meliodas
Askin Nakk Le Vaar, Gerard vs 7 Sárkányölő
( Askin egyből ,,Quincy: Vollständig" módban kezd
 
Rikiya
Might Guy & Rock Lee vs All Might & Midoriya Izuku
Kaguya vs Yhwach
Madara vs Byakuya & Kenpachi
Hashirama vs Big Mom
Magellan vs Rukia
Crocodile vs Gaara
Jinbe vs Hoshigaki Kisame

Lehet választani :)
 
Jaeger
Askin-nak nagyon szívatós képessége van szóval ha nem tudják semlegesíteni akkor ő nyer.

Nem tudom, hogy Guy vagy All Might technikája-e a gyorsabb ha minden kapu nyitva. Erőben egyenlőek, de Guy technikája jobb szóval azt a csatát ő nyerné. Viszont szerintem Midoriya technikásabb szóval nála esetleg benne van, hogy elverné azt a Rock Lee-t aki vele egykorú nem a felnőtt verziót vagy azt ahol minden kapu nyitva van.

Ywach képessége túl op bármikor képes visszatérni szóval ő nyerne. Bleach karakterek gyorsabbak és erősebbek szóval Kenpachi nyerne. Big Mom-nak nem kottyant meg G4 Luffy sem szóval ezt ha kicsit is de neki adom.

Magellan megint nem olyan gyors mint Rukia aki a Bankai segítségével főleg letudná fagyasztani a mérget.

Attól függ Crocodile tud-e hakit használni, ha igen akkor neki adom a győzelmet mivel azzal át törné a homokot.

Jinbe jó karatés de Kisame ha átváltozik sokkal gyorsabb erősebb és technikásabb.

Asta vs Deku
Gon vs Naruto(Sannin mód előtt)
Ichigo(SS arc bankai előtt) vs Zorro (haki nélkül)
Luffy (G4) vs Goku (Super Saiyan 1)
Batman vs All Might
Killua vs Flash


Tessék itt van tőlem pár :D Ne mondjátok, hogy én nem találok ki jókat.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Rikiya
Nem tudom, hogy Guy vagy All Might technikája-e a gyorsabb ha minden kapu nyitva. Erőben egyenlőek, de Guy technikája jobb szóval azt a csatát ő nyerné. Viszont szerintem Midoriya technikásabb szóval nála esetleg benne van, hogy elverné azt a Rock Lee-t aki vele egykorú nem a felnőtt verziót vagy azt ahol minden kapu nyitva van.


A manga fejezetek és az anime epizódokból én még véletlenül sem azt vettem ki,hogy All Might valami baromi gyors lenne.Nem mondom,hogy nagyon lassú,de nem is olyan gyors.Guy meg rohadt gyors.Ez kétségtelen.Erőben egyenlőek?Hát...Nem is tudom.A halál kapu megnyitásával szerintem erősebb Guy mint All Might.A Harci stílusa is jobb Guy-nak,mint neki.Egy mondattal nagyon tudok azonosulni:"All Might harci stílusa inkább egy utcai bunyósra hasonlít".És ez nagyjából igaz is.Fizikai ereje erős,de semmi meghatározott stílusa nincs.Guy Taijutsuja pedig messze felülmúlja őt.

Rock lee-val kapcsolatban pedig egyáltalán nem értek egyett.Mi az,hogy Izuku technikásabb?Hát véletlenül sem ezt vettem ki egyik animéből sem.Mind a 6 kapu megnyitásával már több technikát tud felhasználni,mint Midoriya.A One For All-t sem tudja még kordában tartani,sőt néha saját életét kockáztatja.Igaz,hogy már képes úgy kiereszteni az öklei csapásának erejét,hogy ne törjön szét az molekulárisan,de ez is csak gyengébb ellenfelek ellen történnek meg.Egy erősebb ellenfél ellen,ahol már sokkal több erőt kell kiadnia magából,ott nem képes kordában tartani magát.Tehát szerintem nem is technikásabb,nem képes még használni normálisan az erejét és fizikai ereje sem olyan elképesztő,hogy Lee-t csak úgy püffölje,és nem képes felvenni a gyorsaságot vele.Tehát 70%,hogy Lee nyerne.


Ywach képessége túl op bármikor képes visszatérni szóval ő nyerne.


Ami túl op benne az a jövőbelátás.A többi képessége is nagyon jó,de ez a képesség ami szinte legyőzhetetlenné teszi.Kaguya ellen nem tudom,hogy túl sokat érnének a Quincy technikák,persze hatásosak,de ez főleg a helyzettől függ.Kaguya szinte halhatatlan,képes dimenziókat váltani,az összes ellem képessége nála van egybeolvadt a Juubyval(sőt,ő maga a Juuby)+ezáltal az összes természeti energiát képes felhasználni.Tehát ez kétesélyes küzdelem lenne.

Bleach karakterek gyorsabbak és erősebbek szóval Kenpachi nyerne.


Gyorsabbak,de nem erősebbek.Legalábbis szerintem fizikailag biztos nem.Kenpachi erős,de madara ellen a képességei olyan mértékben nem annyira érnek sokat,hogy egyáltalán meg kottyanna neki.Kenpachi-nak az állóképessége elképesztő,nem pedig a gyorsasága.Tehát sokat bírna ellene,de madara képességei túl op-k hozzá képest.Attól függ Crocodile tud-e hakit használni, ha igen akkor neki adom a győzelmet mivel azzal át törné a homokot.


Az a baj,hogy Crocodile Logia használó.Tehát csak hakival lehetne megsebezni,vagy luffy bevált módszere a víz.De most random Gaara nem fog tudni vizet használni,tehát már most sokkal több az esélye Crocodile-nek.Biztos tud hakit használni.Legalább is remélem.A homok képessége is jobb és hatásosabb mint Garaa-é.
 
Durzo
Natsu vs Meliodas
Meliodas gyorsabb és erősebb fizikailag, a mágiát meg visszaküldi, vagy nullázza, ha pedig nála van Lostvayne, az még erősebbé teszi. Ha Natsu tudná a villámot sebességnövelésre használni, akkor talán. De várjunk még ezzel a harccal. Meliodas most fog kapni egy power up-ot, plusz a valódi erejét se mutatta még meg és Natsu is mutathat még valamit a 100 éves küldetésen.

Naruto vs Meliodas
Naruto már felveheti vele a versenyt sebességben és a klónjai miatt a Full Countert is ki tudja játszani. Viszont ha Meliodas el tudja tüntetni a kilencfarkú avatárt a Counter Vanish-el, akkor az nagy előny lenne neki.

Gai, Lee vs All Might, Deku
All Might és Deku csak nagyot ütnek/rúgnak, Gai és Lee tudnák őket hárítani, mivel sokkal jobb a technikájuk. All Mightra talán ráragadt valami az évek során, de Deku harcművészet/küzdősport képzése jóformán nulla.Na nézzünk akkor egy visszavágót:
Cardinal Crimson Issei vs Naruto (Hagoromo power upja után)
És akkor ők se maradjanak ki:
Balance Breaker Vali vs Rinnegan Sasuke (Hagoromo power upja után)


"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
 
Giovanna
Senshui arc Yusuke, Hiei vs Meliodas, Ban, Escanor ( legutóbbi teljesítményük alapján )
Toguro vs Hanma Yujiro
EMS Madara vs Luffy, Zoro, Doflamingo (nincs Kyuubi-idézés, az Uchiha egyből Perfect sus'sano-val kezd, és nincs Genjutsu )
7 Sárkányölő vs Luffy, Zoro

Ja még annyit, hogy most így jobban belegondolva, Natsu-nak esélye sincs Meliodas ellen. Minden mágiáját visszatükrözi Natsu-ra kétszeres erővel, sokkal gyorsabb-és erősebb nála, okosabb, ott van neki a regeneráció, a sötét anyag-manipulálása, klónok, amivel szétszívatná Natsu-t, és persze a Revenge Counter. Epic Win.

Gon vs Naruto(Sannin mód előtt): Ha Adult-Gon-t nézzük, akkor Gon széttépné Naruto-t, viszont a sima Gon? Nem tudom, szerintem ő veszítene.

Luffy (G4) vs Goku (Super Saiyan 1): Frieza 1. formájában röhögve felrobbantott egy bolygót, és az ereje akkor ,,csak" 530 000 pont volt. SSJ goku-nak meg 150 000 000 Ikszdé Goku lemészárolná az egész HST-t egyszerre :D

Killua vs Flash: Ha a TV Flash-re gondolsz, akkor Killua lealázná, mivel 64 tonná-ba képes belenyomni, és a karmai-val simán elvágja még az acélt is. Plusz óriási magas a fájdalom-küszöbe, és még gyors is. Mismatch
Szerkesztette: Giovanna - 2019.01.17. 19:56
 
Ugrás a fórumra: