Hozzászólások
UQ-Holder! manga
Chakra
Időközben javítva lett. Köszönet a jelzést.


naruto-kun.hu/images/avatars/csoportkep_220fejezet_6-7oldal_-_retegek_egyesitve.png
 
https://naruto-kun.hu/
Hokushin
Mikor a haszontalan fönn edzi magát a hatalmas hölgy repülő palotájában találkozik egy lánnyal. Megkérdezi tőle, hogy ismerős-e neki a Evangeline McDowell név. A leányzó azt vallja egy távoli rokonát hívják így. Persze később kiderül ki is ő engem z érdekel tényleg lehetett olyan rokona akit pont így hívtak? Oka nem volt rá, hogy hazudjon ennek a gyereknek vagy lehet mégis füllentett.

A másik amit nem értettem, hogy a hatalmas, hölgy azt mondta amit Touta lát nem más mint illúziók. A múlt egy-egy jelenete. Úgy gondoltam mintha valakinek beleolvasnánk a naplójába, hiába írunk bele semmin nem változtat. Viszont Yukihime végén emlékszik azokra a dolgokra (legalábbis így emlékszem) és ha így van akkor nem csak illúzió volt és tényleg belepiszkált a múltba.
 
Jaeger
Látta valaki a legújabb fejezeteket? Nagyon durva....


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Etherias
Ahham, a 173+174 a nagy nőcsábász kalandjait meséli el, de a legfrissebb már adott fel gondolkodnivalót. Vajon a robbanás után lesz még valami harc, vagy csak 43 éven keresztül vegetál az űrben? Ha ez a helyzet, hogyan fog majd visszajutni a múltba? Vagy a 43 éves vegetálás előtt még sor kerül a döntő ütközetre? Vagy netán az az egész csak az egyik Dana által megfigyelt párhuzamos dimenzió lenne? És még sorolhatnám...
 
Jaeger
Jah kicsit túl nagy csavar ez most... Mert akkor mi lett a végső ütközettel?

Meg ha teljesen meg is semmisült 43 év baromi sok lenne a regenerációra. Valami történhetett.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Ugrás a fórumra: