Hozzászólások
UQ-Holder! manga
bakod
Szerintem is Negi Genesis Universe a játék neve... érdekes hogy már ilyen is van. vajon Chamo-nak van köze hozzá? :D

Az a képesség hogy egy csomó kardot leidéz tetszett... de most Adeat vagy Abeat a neve? a 11. oldalon előző míg a 12. oldalon az utóbbi szerepel.

ÉÉÉs Chamo tényleg mindenhol ott van csak a pactiot kell emlegetni :D vicces volt ahogy 3an egymásnak estek és mindenki vörös volt már mint a rák.
ezek után még Yukihiménél is... kész annyira MSN nosztalgia fogott el... :D ez a rész tele van ökörködéssel és egymás cseszegetésével.

Basszus azért meglepett, hogy Karin Judás... LOL... tudtuk hogy jó rég óta él már, de hogy pont ő.... Végülis 2000 év távlatból senki se tudhatja hogy tényleg férfi volt e. simán lehetett nő is, mint ebben a történetben is.

Mint ahogy mát mondtam ez csak egy kis ökörködős fejezetnek indult, aztán tiszta képet kaptunk Karin múltjáról is.... Ezzel már tudunk Yukihime, Kirie, Kuromaru és Karin múltjáról is részletesen. nem hiném hogy a többiekről is hasonló részletességig kapnánk infót, de talán ennyi elég is.
 
Durzo
de most Adeat vagy Abeat a neve? a 11. oldalon előző míg a 12. oldalon az utóbbi szerepel.

Adeat a parancsszó, amivel előhívja az ereklyét, Abeat pedig amivel eltűnteti. A neve pedig a 12. oldal felső paneljén van.

Ezzel már tudunk Yukihime, Kirie, Kuromaru és Karin múltjáról is részletesen. nem hiném hogy a többiekről is hasonló részletességig kapnánk infót, de talán ennyi elég is.

Többiek alatt csak a lányokat érted? Csak mert ismerjük Santa múltját is.
Szerkesztette: Durzo - 2018.09.10. 00:21
 
bakod
óóóó értem. köszi.

Nos Santáról tényleg elfeledkeztem, de én inkább a férfi tagokra gondoltam. Jinbei, Gengorou.. inkább kettejükre.
 
Durzo
https://www.readm...lder/153/1
Folytatódik Karin múltjának megismerése.
 
Jon
Fűha, jó sok fejezetet kellett most behozzak, majdnem 10-et :D De jók voltak. Néha nagyon nevettem az ökörködéseken :D És úgy érzem, karakterek szintjén is haladt előre a történet, nem beszélve arról, hogy a háttérinfókat is egyre inkább ismerjük és értjük meg.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Durzo
Már azt hittem, hogy senki se olvassa.

Kicsit megkésve, de itt a 154. fejezet.Jóra sikerült ez is, mint a mostani fejezetek általában, viszont amikor leütötték egymás fejét, az valami hatalmas volt. :D Az utolsó oldal meg megint olyan, mintha nem az lenne az utolsó.


"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
 
bakod
Karin múltjával kapcsolatban sokat nem tudok írni... de jó hogy részleteket is megtudtunk.

Najó Evangeline/Yukihime még mindig badass :D a MSN-ban is az egyik kedvencem volt, örülök neki hogy kapunk visszaemlékezéseket a múltjáról. méghozzá nem is keveset.
És mire ezt leírom jön Ba'al. ő sem aprózza el :D

De összességében a kis vámpírunk eléggé aprított. Azonban a 120 évnyi fejvadász írtás tényleg elég rosszul hangzik. Még akkor is ha nem érik el az ő szintjét. Viszont az utolsó oldal az utolsó. úgy értem direkt nem adják meg azt hogy karin és Eva csókolóznak, és a fantáziádra bízzák.... HA pactiot kötöttek. ami a kövi részben ha nem kerül cááfolásra, akkor biztosra vehetjük.


Ejj mennyire jó lenne ezt mind animálva látni, de az anime barbárságát ismerve jobb ha nem nyúlnak hozzá :( kivéve HA egyszer akkora mázlink lesz hogy normálisan rebootolják.
 
Durzo
Két fejezettel ezelőtt már megpróbálták és nem jött össze, amit tudtak volna, hogy ha már egyszer próbálták volna, szóval ebből most elvileg nem lesz semmi. Mondjuk még mindig be lehet játszani, hogy nagyon régen volt és ezért elfelejtették, de arra meg lett volna valami utalás, hogy "Ja tényleg ezt már próbáltuk." Plusz akkor most nem mesélné Karin a történetet.

Az még külön tetszett, hogy volt utalás a Toutával való találkozásra.

Értem én, hogy az utolsó, csak elsőre valamiért olyan érzést keltett bennem, mintha hirtelen érne véget. :D


"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
 
bakod
hát igen :D amúgy igaz a pactio nem jöhetett össze az tény...

Kíváncsi vagyok hogy ez a sok történet mesélés vezet-e valahova a történetet illetően, vagy csak mint infó van jelen , hogy többet tudhassunk az egész univerzumról.
 
Lad
Durzo írta:
Már azt hittem, hogy senki se olvassa.

Mert nem is, ha nem linkelnétek az új fejezeteket, egyszerűen megfeledkeznék a mangáról. :D
Pedig most számomra, nem is rossz vagy unalmas a történet. És mégis elfelejtem pár nap alatt.
 
Durzo
Az kár. Pedig elég érdekes most a történet. Mondjuk én meg az OPM-el vagyok így (igaz, olvastam a webcomicot, szóval annyira nem számít).

155. fejezet

https://mangalife...ge-11.html
Láttam már ilyet és nem lett jó vége. :D

https://mangalife...ge-14.html
Pont ilyen arckifejezés lett a vége. :D

https://mangalife...ge-20.html
És pont ugyanezt mondták. :D

https://mangalife...ge-21.html
Touta is mindig rögtön levágja a lényeget. :D

https://mangalife...ge-24.html
Először azt hittem, hogy megint klónozta magát.

https://mangalife...ge-26.html
Igen Touta, pont ez volt a lényeg... :D

https://mangalife...ge-27.html
Touta jól beszél. :D

https://mangalife...ge-33.html
Azt hittem el akarja majd nyelni Magia Erebeával.

https://mangalife...ge-41.html
Ez az oldal egyszerűen tökéletes. Ennél jobban nem is lehetett volna zárni az évet.


"Sárkány vagyok, mert az akartam lenni."
"Do what nobody does, to achieve what nobody has."
 
bakod
én 9.én még néztem hogy másnap jön... aztán annyi melóm volt hogy most jutottam oda hogy végre elolvassam :D

hmm fává változtatták Karint? akkor Eva nem is tudott a helyzettel mit kezdeni ott és akkor. azért 140 év elég szép.

Volt egy viszonylag meghitt pillanatuk, de Toutáról beszélünk, szóval Karin képébe nyomja a zsepijét xDD aztán meg csak tovább komolytalanítja a helyzetet :D hát na láthattuk hogy nem egy Negi IQ szinten pörög a csávó ^^'

neem az nem klónozás volt csak ugrás... de fura hogy egy pactionál a régi ismerős Chamo nem volt ott :O de nyilván nem sikerült hisz Eva véréből ivott.

Viszont néha azért még az ő felismerése is helytálló... Karin el is vörösödött rendesen, lehet hogy az a melegség amit Touta érzett nem valami gyilkos cucc volt hanem teljesen más :DD

Ez a fejezet egyre furcsább XD tudom hogy azt mondja Karin hogy folytassák, azaz harcolnak az isteni erő ellen... de amikor Touta feljebb kapcsol és minden ruha elszakad abban a helyzetben.. hát az már egy kicsit más besorolású animében lehetne csak látni :D
És tulajdonképp Jinbeiéknek is most kell betoppanniuk hosszú idő után, ugyanarra gondolva rögtön, mint amit előbb írtam :D egyetértek igazi UQ Holderes lezárása ez az évnek.
 
Jon
Érdekes fejezetek voltak. Most akkor igazából mit is jelent ez a pactio? Megerősödnek, de... milyen kötelék is lesz így most köztük?

És nemtom, amikor behozta a mangaka ezt az "isteni" szálat, akkor azt gondoltam, hogy ez tényleg az emberi kereteken túllépő, mint a mi világunkban vett isteni hatalom, ergo nem lehet ellene küzdeni, de akkor mégis. Hm, bár éppenséggel lehet, hogy nem fizikai/mágikus erőn múlt, hanem a szilárd elhatározáson, ezt kellett megmutatniuk. Mindegy.

Éés... akkor most mi következik? :D A tornának már nincs szerepe, a múltat elvégre már tudjuk, Kirie, Karin és Kuroumaru szála is megoldva elvileg (legalábbis ideiglenesen). Szóval vajon hogyan tovább? :D Fate? Negiék?


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Bastian
https://twitter.c...2461814784
2019-től számítva, Akamatsu-sensei olyan 2-3 év alatt igyekszik befejezni a mangát, mivel a stressz egyre inkább megviseli az egészségét.


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
zoty94
bocs hogy így bele kérdezek a beszélgetésbe, sajnos angolul nem tudok olyan jól hogy el tudjam olvasni , véletlen nem tudjátok mikor lesz le fordítva a többi rész magyarra ?? Már régóta olvasom , sajnos élég ritkán vannak fent az új részek . köszönöm előre a választ . :D
 
Ugrás a fórumra: