Hozzászólások
UQ-Holder! manga
bakod
Szerintem is Negi Genesis Universe a játék neve... érdekes hogy már ilyen is van. vajon Chamo-nak van köze hozzá? :D

Az a képesség hogy egy csomó kardot leidéz tetszett... de most Adeat vagy Abeat a neve? a 11. oldalon előző míg a 12. oldalon az utóbbi szerepel.

ÉÉÉs Chamo tényleg mindenhol ott van csak a pactiot kell emlegetni :D vicces volt ahogy 3an egymásnak estek és mindenki vörös volt már mint a rák.
ezek után még Yukihiménél is... kész annyira MSN nosztalgia fogott el... :D ez a rész tele van ökörködéssel és egymás cseszegetésével.

Basszus azért meglepett, hogy Karin Judás... LOL... tudtuk hogy jó rég óta él már, de hogy pont ő.... Végülis 2000 év távlatból senki se tudhatja hogy tényleg férfi volt e. simán lehetett nő is, mint ebben a történetben is.

Mint ahogy mát mondtam ez csak egy kis ökörködős fejezetnek indult, aztán tiszta képet kaptunk Karin múltjáról is.... Ezzel már tudunk Yukihime, Kirie, Kuromaru és Karin múltjáról is részletesen. nem hiném hogy a többiekről is hasonló részletességig kapnánk infót, de talán ennyi elég is.
 
Durzo
de most Adeat vagy Abeat a neve? a 11. oldalon előző míg a 12. oldalon az utóbbi szerepel.

Adeat a parancsszó, amivel előhívja az ereklyét, Abeat pedig amivel eltűnteti. A neve pedig a 12. oldal felső paneljén van.

Ezzel már tudunk Yukihime, Kirie, Kuromaru és Karin múltjáról is részletesen. nem hiném hogy a többiekről is hasonló részletességig kapnánk infót, de talán ennyi elég is.

Többiek alatt csak a lányokat érted? Csak mert ismerjük Santa múltját is.
Szerkesztette: Durzo - 2018.09.10. 00:21
 
bakod
óóóó értem. köszi.

Nos Santáról tényleg elfeledkeztem, de én inkább a férfi tagokra gondoltam. Jinbei, Gengorou.. inkább kettejükre.
 
Durzo
https://www.readm...lder/153/1
Folytatódik Karin múltjának megismerése.
 
Ugrás a fórumra: