Tapion-sama írta:
Tudtommal nem sértettél szabályt, miért dobnánk ki?
Az a baj, hogy más egyéni felhasználóként gondolkodni e témában, mint effektíve üzemeltetőként. A felhasználó a kényelmet keresi, míg az üzemeltető próbálja minél kisebb erő- és energiabefektetéssel megoldani a dolgokat, hiszen sajnos nincs időnk 0-24 órában moderálni meg figyelni, nem szabálytalankodik-e valaki a nagy chaten, miközben fordítanunk, lektorálnunk, szerkesztenünk és formáznunk kellene ^^
De mondom, meglátjuk, mit hoz még a jövő. Majd kiderül ^^
Hadd ne meséljek xd Hisz vannak olyan helyek ahol nem szeretik ha valaki kimondja a véleményüket, még ha jó szándékú is
Igen ezzel egyet értek teljesen. Hisz sok időt energiát fordított rá szabadidőtökből és azért tényleg jobb a legjobb megoldás megtalálni. Ehhez is idő és idő kell mire eljut az ember egyről a kettőre. A jó embereket meg nehéz tény megtalálni a dolgokra, főleg megbízni elején bennük.
Példának mondhatnám: Itt vagyok én 1-3 éve már mikor nekiálltam feliratokat időzitgetni egyes anyagokhoz lassacskán. Szerencsére 1-2 embertől kaptam tippet elején. De sajnos gyér angol tudás nélkül oktatóvideókat nézni szívás Találni aki meg ráér projektjei mellett hogy megmutassa mi merre stb. Az még nehezebb főleg ha nem akarsz más terhére lenni Főleg ha az a típusú vagy aki szereti látni hogy csinálják. Nem elég szakkönyv. De így se adom fel haladok apránként aminek tudok utána járok. De tény még mindig le vagyok maradva míg másoknak mondjuk 10 perc alatt időzít egy részt nekem általában 45-60 perc ha nincs szerencsém. Csak a kis részekről beszélek. Filmek kikészítenek Időm szerencsére van (Nem is kevés, de ez nem ide tartozik), majd haladok ahogy tudok Ahogy eddig ami érdekel fontos utána járok ahogy tudok
A discord is ilyen tény sok lehetőség van benne főleg aki ért a programozáshoz Így ott is alapoknál maradtam meg egyenlőre.
De nem akarlak feltartani. És köszönöm hogy visszaírtál.
És elnézést ha megint monológot írtam. Csak nem szeretek félváról venni a dolgokat ha lehet