Hozzászólások
Kérdések az oldallal és fórummal kapcsolatban
surrda25
Tehát itt az oldalon lesz megnézhető :) jó lenne menne már van már kész pár rész amihez nincs felirat sajna
 
Capac
Kérdés: a dislike funkció miért került eltávolításra? Azért kérdem, mert egy olyan oldalon vagyunk, ahol egy értelmes érvekkel kifejtett ellenvélemény valakinek az elmeroggyant irományára egyenértékű azzal, ha szidom az illető szőrös talpú, jogosan utált keleti szomszédunk, nemi vágyakat kielégítő, a fantasy világban "Ork" névre hallgató szülőanyját. A "nem teccik" gombbal időt és enegiát spórolunk egy fölösleges, és sehova nem vezető szájkaratéval szemben.


Adama: Starbuck, what do you hear?
Starbuck: Nothing but the rain.
Adama: Then grab your gun and bring in the cat.
- Battlestar Galactica-
 
http://myanimelist.net/animelist/Larten
harcos93
Srácok van egy kis gondom nem tom az oldallal van a baj vagy csak az avast hülyült meg, de akármikor megnyitom a főoldalt vagy egy mangát és lapoznék állandóan feldobja az avast, hogy blokkolta az oldalról származó fenyegetést, mellesleg a jelentése az így kezdődik, hogy " stat.mystat.hu" és csak utánna írja az nkw oldalának a címét és az aktuális rész elérhetőségét amelyiket épp olvasnám.

A fórummal nem csinál semmi ilyet.
 
Blader
Én is hasonlót tapasztaltam, ugyanúgy Avastot használok. A stat.mystat.hu-t hozzáadtam a kivételekhez és megszűnt a riasztás. Azt, hogy mi okozhatta nem tudom, ma fordult először elő.
Szerkesztette: Blader - 2020.05.12. 20:05
 
Diabolos
Szintén zenész, magam is hasonló gondot tapasztaltam: minden kattinásra az Avast riasztott, bárhová kattintottam az oldalon.
 
takacs415
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy mit lehet tudni az animékről az oldalon, amik jelenleg is zajlanak? Mármint csak a Kami no Tou anime megy most csak? Se a One Piece, se a Borutó, se semmi?
 
saurs
Ha jól emlékszem a Facebookon volt egy poszt. Azt olvasd el. Röviden majdnem minden anime gyártását szüneteltették Japánban a Covid miatt.
 
takacs415
Köszönöm szépen az információt.
 
dungeonlord
Ha a szavazás ideiglenes off, akkor mizu a meme használatokhoz?
Mi a gond vele?Szerintem jópofa dolog, ha lehetne használni .
 
Tapion-sama
4§ A Fórumon a helyeslésből, köszönésből, smileykból/halmozott smileykból, avagy semmi lényeges információt nem tartalmazó - hozzászólások törlésre kerülnek. Lehetőség szerint írj minimum 1 egész, összefüggő mondatot!


A mémekkel történő csevegés a Facebook-ra való, nem egy fórumra. Nem szeretnénk lesüllyedni arra a színvonalra.


A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
 
dungeonlord
SZóval, ha leírom azt, hogy( ez egy rossz fejezett ), és felteszek egy képet , amit az érzésemet tartalmazza , akkor az elfogadható ?
 
MrDiablo13
Helló!
Elnézést ha bugyuta kérdés, de azt szeretném kérdezni, hogy az oldalon letöltött anime részek és a hozzá tartozó feliratokat hogyan kell összeilleszteni? Vagyis van-e egyáltalán mód erre?
Köszönöm szépen a segítő válaszokat! :D
 
Severum
Letöltöd őket elindítod a videót jobb klikk a képre ott felírat és hozzáadod a feliratot.


"Azt mondta, hogy le fogja rombolni az egész Gyojin-szigetet, mert nincs elég cukorkátok!

Hülye! Bár ha húsról lenne szó, megérteném"
 
MrDiablo13
Ahaa értem, köszönöm :D
Időközben megcsináltam csak most meg az a baj hogy fehér a felirat és sokszor nem látom elolvasni, mert a világos helyeken beleolvad. A színét lehet valahogy változtatni?
 
Rakfely
Hello MrDiablo13!
2 féle módszert is tudok neked javasolni, az egyik egy egyszerű dolog, ha csak annyit szeretnél hogy megnézd az srt típusu felirattal az adott videót, ahhoz lényeges hogy egy adott mappán belűl, a videónak a neve, és a feliratnak a neve is legyen ugyan az, így nem kell külön majd kiválasztanod (Vlc vel próbálva nálam működik mindig). Ha valamiért az elindított videó anyag nem lett feliratos, akkor jobb klikk, felirat, és az abból nyiló résznél "felirat hozzáadása"-val szimplán kiválasztod a feliratot a mappákon keresztűl.

Második mód az hogy össze illeszted, ahogyan te is mondtad. MkvToolnix a neve a programnak, amivel össze lehet rakni videó anyagot, és feliratot. Sok mást is egybe lehet vele rakni, de esetedben csak ez kell majd. Itt ha letöltöd a programot, akkor alúl lesznek ki írva a lehetőségeid, miket kell használnod ugye az eggyesítéshez. Egy zöld "+" jellel ami mellé az van irva hogy "Add source files", kiválasztod a videó anyagot, majd a feliratot. Ezt utána ha ki vannak pipálva ugye oldalt, akkor a "+" jel melletti "Start multiplexing" gombal létre hoz egy külön álló videó anyagot oda ahova ugye meg adod neki. És innentől ha elinditod a videódat mindig benne lesz a felirat, kiválasztás nélkül.

Remélem tudtam segíteni :)
 
Ugrás a fórumra: