Legyen ennek is külön topicja, ha már a közelmúltban felmerült egy duma topicos Tekken-bajnokság megrendezésének az ötlete.
Személy szerint a Tekken 5. részével játszottam a legtöbbet, és Bruce Irvin volt a kedvenc karakterem.
[PS] Tekken-sorozat
Én "szerencsés" vagyok, mert a bátyám a 90'-es években első fizujából vett Playstationt és akkor Kezdtük a Tekken 1-2-vel amikkel azért néha játszottunk, de annyira nem kötöttek le minket. Tekken 3 viszont brutális áttörés volt számunkra. Kifinomultabb jumprendszer, szépen koreografált harcrendszer és a korhoz képest lenyűgöző Ending videók. Tekken 3-mal napi szinten nyomtuk már a játékot, arra keményen ráfüggtünk egy évig. Utána már neki a puncik voltak fontosabbak nekem meg a FIFA sorozat. Kedvenceim voltak a Tekken 3-ból: Eddy, Hwoarang, Brian és Yoshimitsu. Kicsit lemaradva a korral igazából a Dragon Ball játékok miatt vettem PS2-t és akkor hamár volt PS2-m, akkor pótoltam a többi Tekkent is ami kijött a platformra. Tekken 5 majdnem olyan jó volt számomra, mint a 3, csak itt nem volt akkora óriási az új élmény faktor. Tekken 5-ben abszolút kedvencem volt Christine/Eddy és Kazuya.
Nálam a Tekken az így az összes rész arcade verziójával ment el elsőnek. Az első 2 rész nekem túl lassú volt, a 3.-at már nagyon szerettem, a 4. részt megint lassabbnak találtam, de kimaxoltam ps2-n, és az utolsó az 5. része volt, amivel játszottam. Kegyetlen sokat függtük haverokkal, állandó bajnokságok koliban kajára játszottunk, ilyenek. Ravennel szobatársam fordított kontrollerrel tolta, tehát "fejjel lefele" és verhetetlen volt, szétcseszett mindenkit. Volt hogy hackelve Jinpachival játszottuk a story-t végig, ahh, jó is volt! Jin a kedvenc karakterem amúgy.
Ugrás a fórumra: |