Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
JoJo's Bizarre Adventure (JoJo no Kimyou na Bouken)
Rikiya
Ahogy írtad is Bastian, adaptációként ez a legjobb JoJo part. Mindent ugyanúgy dolgoztak át, ahogy az a mangában is volt (vagy még jobb). Nagyszerű animáció, nagyszerű zene, kíváló ütemezés.

Tehát adaptáció szempontjából 10/10. :D

Sajnos még nem kaptuk meg a Stone Ocean bevezetőjét, de ez várható volt az idő múlásával (Kb. 3 évet tippelnék, figyelembe véve, hogy jelenleg a legnagyobb projektjük a Fire Force)

Nagyon hiányozni fognak a Gangstarsok, ők a kedvenc JoJo gárdám, ugyanakkor alig várom a legjobb Stone Ocean íveket, illetve a legjobb szereplőket (Weather Report)

Btw, Giorno a fekete öltönyben jól nézett ki B-)


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Bastian
Lad írta:

Lehet meg kéne néznem. A King Crimson vs. Metallica harcot láttam yt-n, az nagyon jó volt. Mikor Doppio idegességében a standjével csapkodja a talajt, ott majdnem bepisiltem a gyönyörtől. :D

Bastian írta:
Már csak egyetlenegy kérdésem lenne a Part 6 animéje előtt: Do you believe in gravity?

laughs in fast forward


Nekem a személyes kedvencem a Narancia vs. Formaggio, főleg a befeszüléssel a végén. B-)
https://www.youtu...js0KXk2vh0

A BD kiadásban meglepő módon sok korrekció volt benne, pedig nem tűnt vészesnek. Szemlátomásra a Clash és Talking Head részek voltak gyengék a TV-s verzióban, na ott majd kíváncsian várom, milyen hosszú lesz a változtatások listája.
https://jojocompa...ojo-va-11/


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
Rikiya
Hogy őszinte legyek, nagyon szerettem ezt a partot, viszont nem vagyok nagy rajongója a végső csatának. De azt kell mondanom, hogy a Rolling Stone ív kétségtelenül a téma szublimációja, és egy új szintre emeli ezt a partot. Ha Mista nem tett volna olyan erőfeszítéseket, hogy megakadályozza, hogy Buccellati megérintse a követ, Abbacchio és Narancia életét megmenthették volna. Buccellatti viszont nem találkozhatott volna Giornoval, vagy egyedül meghalt volna, amikor King Crimsonnal szembesült Velencében. És semmi sem változtathatott volna a város kábítószer helyzetén. Haláluk a sors elleni küzdelem.


- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
 
Bastian
Elfelejtettem múltkor beszélni a 2 speciális OP-ről. Megvolt ugyebár a mostanra már szokássá vált "A főgonosz Standje manipulálja az OP-t" pillanat, ami kísértetiesen hasonlított a Stardust Crusaders 2. OP-jének speciális változatához. DIO szerepét átvette Diavolo, a beállás szándékosan hasonló. Majd a semmiből gyakorlatilag Giorno "visszavette" az OP-t GER-rel, miközben ő vÁlt DIO-vá. Nem csak képletesen. Így kell az elvárásokat felülmúlni. B-)

Egyébként szerintem nem kell 3 évet várni a Part 6 animéjére. Az eddigi tendenciák alapján 1,5-2 év, vagy egy kicsivel több idő, amíg adásba kerül egy Part, majd jön a következő. A Fire Force sem akkora faktor, tekintve, hogy főleg Shaft-es emberek dolgoznak rajta. Jövőre megtörténhet a bejelentés, aztán 2021 tavaszán, legkésőbb őszén jöhetnek Jolánék. :]

Ebbe pedig egy messzi-messzi étteremben futottam bele:
https://i.imgur.c...UKvzxO.jpg
Hiába rendeltem meg, nem érkezett meg. A pincérnő csupán így szólt: "Való igaz, hogy ezt rendelted, de az igazsághoz nem fogsz eljutni." Helyette kaptam Pizza Mozzarellát, majd a pincérnő kivillantotta aranyfogait: "GO! GO! ZEPPELI". :jaja


i.imgur.com/IenRHO5.png

"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
 
Ugrás a fórumra: