Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Csevegő
Sport
goku5
Vannak ezen a VB-n tényleg jó és meglepő eredmények.
Portugália is búcsúzott a Argentínával a nyolcaddöntőben.
Uruguay meg a legjobb 8-ban (hát nem hittem hogy le tudja győzni a Portugálokat) a Franciákkal.
Ha még a Mexikóiak kivernék a Brazilokat az lenne már csak ilyen meglepő. De az eddigiek alapján már az se lenne meglepő.
 
Hiei
Portugália kiesése egyáltalán nem meglepő. Az a csapat csak Crből áll. Mindenki más egy hulladék benne.
Németek kimentek csatár nélkül.
 
Excalibure
Hiei szerintem rosszul látod.Még mindig jobb mint Argentína messzivel .
Na aza csapat tényleg csak Messiből áll. Portugáliai csapat csapatként jobb volt ezen a VB-n szerintem még ha ki is estek.
 
dungeonlord
Majdnem minden meccsnél az utolsó 5-6 perc a legizgalmasabb.
Ez a videó bíró baromi jó ötlet volt a Fifától, mert az ilyen Neymar féle csalók nem fogják megkapni az ingyen gólokat.
Se holland,se Német,se Lengyelek... :/
Remélem idén is Európai fog nyerni !Kivéve a Franciák.
Franciáknak csak azért nem drukkolok,mert tele van feketével. Ez már Eu bajnokságnál is nevetséges volt.
Még fél szemmel követem a Tsubasa Japánokat.Oroszoknak buknia kell!!
Szerkesztette: dungeonlord - 2018.07.01. 08:26
 
Hiei
Ne beszélj már butaságokat. Di Maria, Agürero, Higuain, Otamendi, Rojo, Dybala, Messi. Ez mindegyik nagy név. Az Argentin keret bitang erős. Az a legnagyobb szégyen, hogy Messi még nem lett világbajnok ezzel a kerettel.
Messi épp akkora hulladék eben a csapatban, mint az többi. Semmi kiemelkedőre nem képes. Hol van ehhez képest a portugál keret?
Ha szted az erősebb vagy egálban van, akkor nálad bizony baj van. Ronaldo után kiégett Pepe a legnagyobb név. Talán még Quaresma. Azt ennyi.
 
Excalibure
Mind1 én így látom. Az egész Argentína védelme egy kalap s*ar volt egész VB alatt, meg mindig is Messi volt az aki indította a tásrsakat labdáival , de nagyon ritkán kapott vissza épkézláb passzot amivel lehetett volna valamit kezdeni.Az egyedüli normális dolog az egész VB alatt amit láttam a többitől az Di Maria lövése volt amiből gól lett. Az, meg hogy Messire nézve szégyen ,hogy nem lett világbajnok ezzel a csapattal, szerintem fordítva igaz, ha nem lett volna kalap szar a védelem és épkézláb labdát tudtak volna neki visszaadni akkor biztos lőtte volna a gólokat de így kb egyedül volt...Portugáliában igaz nincsenek olyan nagy nevek , de csapatként jobban funkcionáltak én úgy gondolom, lehet CR kimagaslott közülük de ez így van rendjén.
Amúgy ez a VB már látszik a meglepetések VB-je lessz. Portugália, Németország , Argentína mind VB esélyesekként indultak de mind kiestek, lehet a VB győztes is teljesen váratlan lesz,olyasvalaki akire a vb elején nem is gondoltunk volna.:D
 
Avaren
Ilyen nincs ... Két csapat volt akiknek szurkoltam a VB-n mindkettő kizúgott ... :D
No mindegy. :D
 
dungeonlord
Az a 1 perces vb gól kezdés xD .
 
goku5
NA már csak 4 európai csapat van! Ki mire tippel ki nyeri a VB-t? Lehet új világbajnokot avatunk? (aki még eddig nem nyert):hmm
 
Avaren
Már semmin se lepődők meg, de egy horvát győzelemnek örülnék a legjobban. :D
 
goku5
Hát esküszöm nem hittem volna annak aki a VB előtt azt mondja hogy Francia - Horvát döntőt láthatunk! Ilyen nincs és mégis van! Tényleg a Horvátok a VB legnagyobb meglepetés csapata!
 
Ugrás a fórumra: