Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Csevegő, Játékok és Általános animés témák » Csevegő
Sport
Kazekage
Ugyan, lövésünk nem volt három nullig, a taktika abszolút csődöt mondott. Kontrákra játszottunk egy csatárral és hat védővel, csak a Portugálok okosan hagyták hogy birtokoljuk a labdát, aztán kaptunk három elkerülhető gólt. Az elsőnél négy védő nézte a beadást, a másodiknál bohócot csináltak belőlünk. A harmadiknál kétfős sorfal? Nevetséges. Ez a realitás, Vbre kevés ez a csapat, az új rendszer miatt az eb-re való kijutás a realitás.
 
Stance
Holnapi meccsre valami tipp? Monaco szerez legalább egy gólt? Ki a BL esélyes? Ti kinek drukkoltok?
 
Jon
Szerintem egyértelmű, hogy ebből Real-Juve döntő lesz, és őszintén, én örülök is neki, szerintem jelenleg ez a két csapat (meg a Bayern) a legjobbak a világon. Jó döntő lesz.
Persze a Monaco még okozhat meglepetést, de nagyon-nagyon-nagyon nagy csoda lenne (kb. mint a Barca fordítása a PSG ellen), ha ennek a Juve védelemnek lőnek 2-t, sőt, többet, mert szerintem most sem fogják megúszni kapott gól nélkül.

Aztán, hogy a döntőben mi lesz, az egy jó kérdés. Én a Juvénak drukkolok, és szerintem most talán ők a legesélyesebbek. Nagyon egyben van ez a csapat, főleg a védelmük miatt.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Minagi
Tenisz - Roland Garros
Olyan meccs megy most Murray és Wawrinka között. Ki megy a döntőbe megy. 7-6, 3-6, 7-6, 6-7, most megy a döntő sett, de eszméletlen, pont ők össze kerültek. Mind a ketten olyan emberek akik össze esnek ha vesztésre állnak és onnantól kezdve rosszakat ütnek, sokat hibáznak, amiket simán megtudnának ütni, már nem is erőlködnek. Murray vezetett 2 sett-et megnyert és három kell, hogy nyerjen, viszont a negyediket elveszített így 2-2-re álltak. Miután a 4.-et elveszítette Murray, ott már feladta. Elfáradt, 4 órán keresztül nyomták addig és volt még egy meccs hátra. Mikor elkezdtem írni, akkor még tartott a játék, de már vége. Murray nagyon csúnyán elveszítette, 1-6-ra a meccset, de tényleg nagyon csúnyán, itt most Warrinka jobban küzdött.

Aztán most jön az a játék ami engem jobban érdekel, ki lesz a döntőben a másik ellenfél, Rafael Nadal vagy Dominic Thiem? Mind a kettő egy duracel nyuszi, viszont egy 10-es különbség van köztük, mert Dominic még csak 23 éves. Inkább őket néztem volna meg döntőben, de így alakult, nagyon kíváncsi vagyok. *-*
 
Jon
Mi van Mini, részeg vagy? :D Kicsit ragozatlan lett néhol ez a komment, rád nem jellemzően :D
És hogy hogy eszméletlen, hogy pont ők kerültek össze? Ez volt a papírforma, az első kiemelt a harmadikkal, a második meg a negyedikkel, csak ott ugye bezavart Thiem.

Marha jó meccs volt, Wawrinka megérdemelte, jobb volt egy kicsit.
Thiem meg baromi szimpatikus, de erőteniszben még nem nagyon lehet leverni Nadalt, ez most kb. bizonyítást is nyert.

Rohadt jó döntő lesz. Legalábbis gondolom :D Bár most, ezek után szerintem Nadal Wawrinkát is bedarálja.
Mindenesetre Roger nélkül bármilyen torna csak feleannyira érdekes :/


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Minagi
Miközben írtam, anyukámmal beszéltünk a meccsről és nem figyeltem mit írok, át se olvastam. :D Bocsánat. T_T

Azért írtam, hogy eszméletlen, mert mind a kettőnél olyanok voltak össze rakva, ahol hasonlóak az emberek. Viszont nem gondoltam volna, hogy más is követi itt a fórumon a teniszt. :O Ennek úgy örülök. :D

Djokovic-ot Thiem győzte le, viszont azt kell mondjam, hogy Djokovic úgy viselkedett és hisztizett, mint egy kezdő, nagyot csalódtam benne. Olvastam is egy cikket, hogy lehet kicsit most pihen. Rá is fér.
Thiem meg elcseszte most Nadal-lal való mérkőzését, látszik, hogy erőre ment rá, így... magát fárasztotta ki.

A holnapi döntőre kíváncsi vagyok, nagyon és reménykedem benne, hogy Nadal fog nyerni.
Federer játszik a legszebben és eszméletlen meccseket nyomott/nyom, de nélküle is izgi marad a tenisz. :D
 
Taro
Hát a mai (történelmi) vereségnek csak azért nem örülök (még szép hogy nem), mert ezek után hamarabb elküldhetik Storckot, pedig nála jobbat nem tudnék jelenleg mondani a szöv.kap. posztra...
 
goku5
Hát ez tényleg történelmi vereség volt. Sőt inkább történelmi mélypont is egy ilyen gyenge csapat ellen.
Emiatt én sem lepődnék meg egy edző váltáson. Pláne ha lesz még 1-2 vereség vagy nagyon rossz szereplés.
De ennek a Vb-nek már régen lőttek. Hátha majd megint lesz egy Eb-nk.
 
Jon
Itt nem is a VB-ről van szó, az most már teljesen másodlagos. Szégyen, amit történt. Szégyen.

És ez a meccs nagyrészt Storck felelőssége volt. Nem elvéve az érdemeit, persze, köszönjük az EB-t, meg az EB-selejtezőt, meg rengeteg mindent, de érthetetlen döntései vannak. Eppel? Mikor van Nikolics, Böde, Priskin, Németh, Szalai (még ha közülük sok nem is elérhető jelenleg), Futácsot meg ki sem próbálja? A horvát gólkirályt? Nem Eppelt akarom szidni, megérdemelte, hogy beválogassák, de meg sem hívja Futácsot? Még ha Nikolicsra rá is fogjuk, hogy nem illik a rendszerbe. Baloghot cserének? Hát nem tudom.
Ez nagyrészt Storck felelőssége volt. És nem szegény Dzsudzsié pl. aki mindig a szívét-lelkét kiteszi, és mégis a fejéhez vágják, hogy arab, meg stb. Könnyezve nyilatkozott, nem sokan vannak még, akik annyira átérzik, hogy mit is jelent az, hogy válogatott az ember. Ő is nyilatkozta, hogy most nem volt vele senki, Gera, Szalai, senki. Puskás akadémiából hívni be a válogatottba? NB2-ből? ???
Ez Storck felelőssége volt, nagyrészt. De hátha jól jön ez a pofon. Én épp egy bulin voltam, és nagy késztetést éreztem arra, hogy leigyam magam, de legalább volt valami, ami elvonta a figyelmem.

Azért írtam, hogy eszméletlen, mert mind a kettőnél olyanok voltak össze rakva, ahol hasonlóak az emberek. Viszont nem gondoltam volna, hogy más is követi itt a fórumon a teniszt. :O Ennek úgy örülök. :D

Nem nagyon tudtok mondani olyan sportot, amit nem követek :D Túlzás nélkül, alig van olyan, amit nem követek. Képes vagyok éjjel háromkor is felkelni (vagy pl. tegnap buli után nem lefeküdni, hanem fent maradni - igaz fél ötkor úgy döntöttem, hogy ezt már nyeri a Cleveland, és lefeküdtem, mert valószínűleg ígyis-úgyis bealudtam volna), hogy megnézzem az NBA, vagy NHL finálét, és most is be van kapcsolva az Eurosport, bár nem érdekel a női tenisz (egyébként van olyan, akit igen? :D Pl. Mini, te lány vagy, érdekel a női tenisz, úgy igazán? :D ), de belenéztem a döntőbe. Aranyos amúgy ez a kiscsaj, aki nyert :D
Oké, pl. az NFL-t nem követem, vagy a baseballt, meg az NHL-t és az NBA-t is csak eredmények szintjén, élőben csak a play-offok végére (vagyis szinte csak a döntőkre) kelek fel, de na, tényleg rengeteg mindent követek, ha van VB, vagy EB, és Olimpia, akkor a nyaraim fele ezzel megy el kb. :D
Most is be vagyok táblázva már hetekre előre, meccsekkel.

És a Roger nélküli tenisz olyan, mint a Bolt nélküli atlétika, vagy a Phelps nélküli úszás. Jó-jó, de nem az igazi. Ez a "hátránya" az ekkora egyéniségeknek, hogy aztán űrt hagynak maguk után.
Pl. idén gyakran láttam félig üres stadionokat, akár nagyok meccsein is, szerintem Roger esetében (még Nadal az ilyen) ez elképzelhetetlen :D És nem véletlenül.
Szerkesztette: Jon - 2017.06.10. 17:59


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Minagi
Jon írta:
Pl. Mini, te lány vagy, érdekel a női tenisz, úgy igazán? :D

Az a helyzet, hogy nem. Szépíthetném a dolgot, de nem szoktam női teniszt nézni. Najó, nagy ritkán előfordult, hogy bele lestem, de nem jellemző.
 
Jon
Sokatmondó. És akkor jöhetnek azzal a női focisták pl., hogy mekkora szégyen, hogy műfüves VB-t játszanak, bezzeg a férfi VB-vel ez elképzelhetetlen.
Hát, igen, tényleg elképzelhetetlen. De nem is hasonlítható össze a kettő egymással, no offense.

Djokovic úgy viselkedett és hisztizett, mint egy kezdő, nagyot csalódtam benne


Nem tudom, tisztában vagyok vele, hogy kisebbségben vagyok a véleményemmel, de nekem sosem volt valamiért szimpatikus. Baromi jó fej tud lenni, de ugyanakkora díva is. Az pl. megmaradt bennem, amikor (asszem pont Roland Garroson) Roger ellen játszott, nagyon kiélezett meccs volt, és elkezdett pofázni a közönségnek, mert az egyértelműen Rogernek szurkolt. Kommentátor még mondta is, hogy ezzel mindenkinek számolni kell, a világon majdnem minden pályán Federernek fog szurkolni a többség.
A fájdalmas az volt, hogy aztán meg is fordította a meccset, és nyert öt szettben.


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Hiei
A Fradinál van egy mondás. Szarul játszani lehet, lelketlenül soha!
Amíg Henin játszott én imádtam nézni a játékát.
 
goku5
A női tézisek is nyertek! Irány a VB! (legalábbis a visszavágó után reméljük)

Amúgy a magyar andóra meccsel kapcsolatban nem hangzott el a legnagyobb dolog! Mennyi is volt a szorzó Andórára? Aki rájuk fogadott az bizony kaszált!!!!!!:]
 
Minagi
Jon írta:

Sokatmondó. És akkor jöhetnek azzal a női focisták pl., hogy mekkora szégyen, hogy műfüves VB-t játszanak, bezzeg a férfi VB-vel ez elképzelhetetlen.
Hát, igen, tényleg elképzelhetetlen. De nem is hasonlítható össze a kettő egymással, no offense.

Azért nem olyan sokakmondó. Én nagyon szeretek teniszezni, de sose játszottam ilyen durva 3-5 órás meccseket, viszont mikor üt az ember hangot ad ki legyen férfi vagy nő. Többek között én azért nem nézem a női teniszt, mert a nők hangosabban nyögnek, mint a férfiak és baromi idegesítő. Sőt, volt olyan meccs, mikor szólt a bíró, az egyik nőnek aki olyan hangokat adott ki, mint egy majom, hogy álljon le, megzavarja az ellenfelét, fogja vissza magát.
Plusz nekem az nem nagyon jött be, amit a Williams testvérek harcoltak ki, hogy a nőknek csak két szettet kell megnyerniük, míg a férfiaknak hármat. Örülök is, hogy Serena most teherbe esett, ideig nem fog játszani. Fú őt én nagyon nem csípem, borzasztóan hisztis. Aki elkezdi dobálni az ütőket a földre, vagy hisztizik az játszon kurva jól, nálam elég nehezen nyeri vissza magát. Bár ez nekik nem számít, de nekem igen. :D

Nem tudom, tisztában vagyok vele, hogy kisebbségben vagyok a véleményemmel, de nekem sosem volt valamiért szimpatikus. Baromi jó fej tud lenni, de ugyanakkora díva is. Az pl. megmaradt bennem, amikor (asszem pont Roland Garroson) Roger ellen játszott, nagyon kiélezett meccs volt, és elkezdett pofázni a közönségnek, mert az egyértelműen Rogernek szurkolt. Kommentátor még mondta is, hogy ezzel mindenkinek számolni kell, a világon majdnem minden pályán Federernek fog szurkolni a többség.
A fájdalmas az volt, hogy aztán meg is fordította a meccset, és nyert öt szettben.

Ez rémlik picit. Az a helyzet, hogy a legtöbb teniszező egoista - ahogy a legtöbb sportoló is - és nem kezelik túl jól, ha nem ők vannak a középpontban. Elég ciki, és kezelni kell. Ő elég jól haladt, bár az is lehet, hogy csak azért mert világ első volt egy ideig amíg amúgy Nadal nem nagyon játszott és Federer sem, de az mindegy. :D
Amúgy mi csak annyit mondtunk itthon rá hogy "csak szerb, agresszív" :D De ez picit rasszista na. :D Remélem kicsit pihen és átgondolja a dolgokat.
 
Jon
Értem, nálam ez máshogy van. Ha női teniszt nézek, akkor az azért van, hogy a lányokat nézzem, általában :D Főleg ha egy férfi meccs után nézem, sokszor nagyon-nagy a különbség, és ezért nem tud érdekelni, mintha visszamennénk pár szinttel. Ugyanez van vízilabdában, csak ott nyilvánvalóan a magyar faktor miatt nézem a meccseket a lányoknál is, meg kézilabdában (bár szerintem amúgy a kézilabda pont az a sportág, ahol technikailag nincs nagy különbség a nők és a férfiak között). Fociról nem is beszélve, vagy igazából minden csapatsportban.

És nem tudom, Roger tudja kezelni a vereséget :D Akkor is, amikor azon a meccsen Djoko megfordította, nem pofázott, szépen odament, gratulált, és lement a pályáról.
Mondjuk én nem tudok objektíven beszélni Federerről, szerintem korunk legnagyobb sportembere, egy igazi gentleman, aki mellesleg a tenisztörténelem legnagyobb zsenije, családapa, intelligens, humoros, és a pályán meg varázsló. Semmilyen celebre nem tudok felnézni, mind távoli, ha amúgy példamutatónak is tűnik, és ez alól egyedül Federer a kivétel. :D Szóval nem vagyok elfogulatlan.

És Djokovic eredményei nem Federer meg Nadal gyengélkedései miatt voltak, ezt el kell ismerni. Amikor Djoko nyerte zsinórban a grand slameket, akkor nem nagyon állította volna meg senki. Oké, a legjobb Federer meg a legjobb Nadal lehet, de senki sem lehet 10 évig a toppon.
Amúgy jelenleg lehet, hogy Wawrinkának van a legjobb tenisze.

És hogyan? Williamsék előtt három szettet kellett nyerniük a nőknek? Komolyan?

Szerk.: Na, kezdődik, és kivételesen ez egy olyan döntő, amiben nem nagyon drukkolok senkinek, bárki nyeri, nekem jó lesz, csak legyen jó meccs :D
De szerintem Nadal be fogja húzni.

Szerk.2:
Hát, ez bántóan sima lett. És bár Wawrinka nem volt a toppon, de mégcsak nem is ő tehetett róla. Ezt a Nadalt senki nem verte volna meg ma. Asszem szettet sem veszített az egész tornán... félelmetes.
Szerkesztette: Jon - 2017.06.11. 17:53


i.imgur.com/KfL1QCv.png
 
Ugrás a fórumra: