Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
Sword Art Online (SAO)
Avaren
NO elkezdődőtt ez is. :D

Kinézetre még mindig magas fokozatban van ez az évad. :D Talán még az első felénél is szebb. Nem vagyok Kirito fan, de azért szar volt nézni, hogy milyen állapotba került. Mondjuk Alice sincs jobb helyzetben, szegény lány, Eugeo meghalt, Kirito ilyen állapotban, ráadásul még a szülőfalújába se fogadják vissza.

Az op látványra és zene ügyileg is nagyon jó lett, persze vannak benne spoilerek. :)
Nem véletlen, hogy semmi Kirito harc nincs benne, hosszú időre megy "AFK"-ra a srác. Eljőtt az idő , hogy mások tündököljenek és váljanak főszereplőkké. :P

Ha minden igaz fel lesz osztva ez az évad is. Most kapunk 12 részt és tavaszi szezonban? a maradékot. Én igazából nem bánom, így még kevesebb rész között kell elosztani a pénzt az animációra és így még látványosabban láthatjuk a harcokat, amiből nem lesz kevés. :D

War is coming
 
bakod
Igazából Avaren leírtál mindent amit gondolok az első (volt 0. is de az teljes egészében recap) rész alapján :D

inkább várjunk pár hetet, mint hogy az animáció rovására menjen, amiért tényleg kitesznek magukért a készítők.

Érdekes volt látni, hogy Alice is hallhatott részletet a külvilág és Kirito közti beszélgetésből. Bár gondolom nem tudja hova tenni. Tényleg szar és fura hogy Kirito ilyen állapotba került, bár a trailerekből is láthattuk sorsát. ebből az állapotból elég kevesen tudnák kirángatni, ezek közül mondjuk Asuna és Yui tuti. viszont még ha be is jönnének, aligha lenne egyszerű megtalálni a srácot.
 
Jaeger
Nagyon jó a látvány az tuti :) És én imádom Alice szinkronját.

Nem olyan bonyolult a helyzet szerintem. Kirito visszaállította az időt.1.0 ra. Így itt ugyanúgy tellik az idő mint a valóságban. Ergo Kikoka bocs ha nem így írjuk tudja csekkolni hol van Kirito. Asuna be tudna menni és segíteni. Bár Alice nem örülne egy idegennek ismeritek :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
robogo81
Én lehet rosszul emlékszem,de arról volt szó az utolsó részben,hogy miután vége a hívásnak,utána visszaáll megint az 1000 szeres gyorsítás,csak a kapcsolódás miatt kellett valós időre állítani a folyamatot,mondom ezt ugy hogy még nem néztem meg az új részt.
 
bakod
robogo ha jól emlékszem igazad van, az csak a kontrollpanel miatt volt. bár most már nem vagyok benne biztos, hogy mi történt de elvileg a végén volt egy "idő visszagyorsító" hang, ami jelezte hogy ismét gyorsabban telik az idő.
 
Jaeger
Nem figyeltek eléggé :)

Nem az idő gyorsult vissza szerintem, hanem amikor betörtek a laborba elvágtak egy kábelt. Pontosan a fő áram kábelt. Amitől a játéknak nem lett baja, de Kirito agya kisült azért ilyen most. Fluchtlightja ami kell a játékhoz jobban mondva. Szóval azt hiszem most kell neki idő regenerálodni.

Amiért elvágták a kábelt nem volt idő vissza gyorsítani a játékot. De majd kiderül kinek van igaza :D


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
bakod
Jaeger én a te verziód sem vetem el, sőt logikusabb lenne, ha így történne, mert lenne idejük kintről beavatkozni. tudom hogy az a fény és hang a kábel elvágását jelentette, de nem tudjuk hogy ez befolyásolta-e az idő sebességét.

3. rész:

na most már mindenki az Underworld-be megy :D Asuna nem meglepetés hogy ott köt ki, bár az évad közepe vége felé szerintem a többiek is beugranak.

Még mindig nem értem hogy ekkora biztonsági rést hogyan tudtak benn hagyni a rendszerbe. jelszó nélkül brutál erős antihősökkel lehet lenni. oké mondhatja valaki de hát nem gondoltak erre... de ez egy katonai létesítmény, katonai kísérlet. főleg hogy a szemüveges srác is egyből gondolt - de ki nem mondta - annak már rég lockolva kellett volna hogy legyen. persze ezt is rá lehet húzni a programozók/karbantartók lustaságára :ehh

Érdekes hogy feljött a Dark Territory mögötti emberek viselkedése, gondolkodás módja. a 2 akit láttunk, simán lehetne az emberi birodalomban is, kivétel a páncéljuk. ha eddig lett is volna esélyük béketárgyalásra, ez most kb 0-ra esett vissza.
És még egy érdekes dolog: van még egy AI aki admin jogokkal rendelkezik. ebből sose sül ki semmi jó :ehh
Szerkesztette: bakod - 2019.10.27. 23:07
 
raptor9812
Sziasztok elvileg ez az alicization projekt 24 részes igaz?
Tehat akkor az évbe meg kapjuk az utolsó részt?
De a 11.resz után nem tudom ezt hogy fogják kivitelezni, ezért gondolom hogy 2x12 2x12 rész lesz nem?


"History remebers kings, not soldiers"
 
Avaren
Ez most 12 részes lesz, áprilisban jön a folytatás. :)
 
Jaeger
Jah sajnos elég sokat kellesz várni :( Pedig most a 10-ik részben elégé felpörögtek az események szóval az évad végén hátha kapunk még valami epicet.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
dungeonlord
Nem azt szeretném mondani,hogy nem vágom a történetet , de ha valaki nem vágja ezt az egészet, hogy miről is szól az egész ,annak ajánlom Soma játékot, ami tökéletes összefoglalja miről is szól a mostani Sao .(egyik legjobb game,amivel valaha is játszottam)
Sao az egyik legérdekesebb történettel rendelkezik, és most nem az akció ,harem dolgokra gondoltam, hanem a tudományos részlegéről beszélek .
Nagyon kíváncsi leszek,hogy az író mit tervez Kirito karakterével, és igen ,most okkal is említettem a Somat játékot, ahol fen áll az a lehetőség, hogy hasonló lehet Kirito sorsa .

Accel World számomra a legnagyobb ? . Az lesz Kiritoék jövője, vagy teljesen más lesz .
 
bakod
A SOMA elgondolkodtató, és igen végülis ide vágna, bár én azért remélem a legjobbakat Kiritoéknak :D a 12. rész itt is odavert.. Asunáék irtó jól csinálják, és végre Shinon is megjött, nagyon felpörögtek az események. nem tudom mit akarnak kihozni ebből, de egyre jobban érdekel, és most várhatunk kb 4 hónapot rá >< (persze inkább ez mint minőség beli romlás áldozata legyen.)

Az Accel Word is ugyanazon embertől származik, bár nekem az kevésbé volt tartalmas mint a SAO. ott egy egyszerű antiszocot láthattunk ahogy játszik, és tulajdonképp elvannak, de semmi több. néha kellenek a lazább animék is, bár én abban sok fantáziát már nem látok, ellőtték kb amit lehetett.
 
goku5
És erre az évadra csak annyit tudok mondani, hogy most komolyan? Pont itt tudják abbahagyni az évadot? Miért mondjátok miért????? Miért kellet ezt is két fele venni és újabb szezont várni a folytatására?
Vegyétek ezeket költői kérdésnek! Inkább vártak volna vele még egy szezont és adták volna le egyben az egészet! Gondolom biztos a nézettség (fokozás) meg a minőség miatt van!

Magáról az évadról meg annyit hogy nagyon durva volt! Nem kicsit tapostak bele a közepébe. Kezdeti bemelegítés után ezt az intenzív szériát lenyűgöző!
A minőségre szerintem semmi panasz nem lehetett eddig. Gondolom ezért is várunk hogy ilyen legyen a folytatás is.
De amúgy Kiritónak tényleg nem sok szerep jutott. Nem tudom a szinkronszínésze is mit szólhatott hogy csak pár nyögés az egész szezonos szövege?
De a történet az tényleg remek. Nem kicsit izgalmas és tömény! Pláne hogy egyhuzamban lehúztam az egészet.

Azért én bízok benne hogy a következő szezonban visszatér Kiritó! Gondolom csak neki kell ott győznie valahogy.
Na meg valahogy biztos hogy nem véletlenül mutatták Shinot meg a katona csávót másik játékban. Gondolom megint le kell majd őt győznie főleg megint csak a félelmét iránta.
Alisra meg pláne kíváncsi vagyok mi is lesz vele? Gondolom kap egy kis lélek elszívást belső csatát és Kiritó szabadítja ki. Majd jöhet az önvédelmi erők támadása.
De amúgy ennek az amcsi játékosok beszánlak tényleg nem sok értelme volt. Jó összehozták az ellenségeket de ennyi? Elég gyengék meg tömeg gyártottak. Ezek ellen kellene egy hatalmas sereg eredeti magas szintű karakter? Nem értem gondolom más is lesz itt még.

Lényeg alig várom már a folytatást és bízom a hasonló színvonalban és minőségben, hogy megéri várni rá! De azért elég lesz kivárni!Ikszdé
 
Jaeger
Értenek a japánok a cliffhangerhez az biztos :D

Szerintem megkapjuk majd a komplett SAO csapatot erősítésnek igazából más nem is kell. Ha az igaz, hogy Sinon egyedül kinyirt 20 ezer katonát akkor nem lesz itt gond a kis csapatunkal sem.

Azért szokták igy szezonosra bontani mert jobb a költségek szempontjából is. X Pénzből X rész X idő alatt. Ha egyben lenyomnák az 50 részt sokkal rosszabb lenne az animálás stb minősége.

Sokan ezt tartsák az SAO legjobb történeti ívének... Mások szerint nem igazán jó szóval döntsetek ti :D

Kirito papa még alszik, de biztos vagyok benne, hogy ő fogja lenyomni a főbosst, de az is lehet, hogy ezt a másik tagot is aki újra belép majd. Én mondjuk vártam volna akármilyen kis utalást, hogy felfog ébredni az évad végén vagy valami.

Alice semmiképpen se juthat ki a játékból különben a gonoszok győznek, ezt a játékban fogják lerendezni.

Az amcsi játékosok ha sokan vannak akkor letudják lassítani a Kirito csapatot. Illetve azok a szabályok is élnek, hogy hányszor tudják használni a képességeiket mielőtt kimerülnek.

Amugy nagyon érdekes, hogy Alice lett a főkarakter és Kirito pedig eltűnt teljesen.

Elvileg 2020. áprilisban kezdik szóval az igazán ütős részekre szerintem várhatunk majd májusig/júniusig.

Most a következő esemény tuti az lesz, hogy mindenki össszeszedi a kis csapatait, rendezik a sorokat. Szóval 2-3 részig tuti nem lesz nagyon érdekes esemény.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
raptor9812
Szerintem nagyon jól felélesztették a régi SAO motívumait, én elégedett vagyok a mostani arc-cal, és bár nyilván sok kritika erre az ARC-ra is igaz, de azért kitettek magukért a készítők, és nem is bánom hogy kirito háttérbe szorult mert ugye tudjuk hogy ő mindenkit legyőz, így legalább van esély hogy végre nem ő hozza el a megváltást, ezt a háremest dolgot mindig erőltetik :D már nagyon unalmas ez a sok nő. Várom a folytatást! :)


"History remebers kings, not soldiers"
 
Ugrás a fórumra: