Hozzászólások
Naruto-Kun.Hu » Anime / Mangasorozatok » Egyéb anime / manga sorozatok
Sword Art Online (SAO)
bakod
simán elképzelhető hogy azt tervezik kintről, hogy Alice megy egy - lehet hogy még fejlettebb - robottestbe. gondolom segíthetne a védelemben, mert a cliffhengeres befejezés után nem tartom lehetetlennek.
 
dungeonlord
Várj mi,most félbe van vágva az Sao? :D
 
goku5
Eleve akartak egy igazságos MI-t aki képes ölni! Aliz is ilyen vagy ő a kulcs a későbbiekhez.

Igen úgy néz ki hogy a 3. évadot kétfelé vették és kapott egy fél év pihenőt a folytatás. De ha valaki ilyet kérdez az azt bizonyítja hogy nem látta még a sorozatot, pláne az utolsó részt.
 
Jaeger
Ahhoz, hogy az SAO ne Fairy Tail legyen animálás szempontjából idő kell hozzá míg megcsinálják. Szóval nem tudom miért vagytok felháborodva mivel igy sokkal szebb az animáció meg minden. Meg manapság miből adnak le egyszere 52 részt ilyen minőségű animációval? Te is felvoltál háborodva Goku5 szóval ez egy öngól.

Szerintem Alice meg Kirito párosa nagyon jó szóval érdekes lesz látni, hogyan állnak talpra együtt.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
goku5
Én az animációra nem panaszkodtam. Csak sajnálom, hogy kétfelé vették. pláne fél év kihagyással. És ezért is csak mostanra pótoltam be mert azt hittem folytatódik még vártam aztán látom hogy be lett fejezve ezért végignéztem, nem tudván hogy 2 felé szedték.
 
Binda
Feltételezem a SAO első részei miatt csinálták meg így. Annó az a világ nagyon megfogta az embereket, de animében csak pár részt kapott. Itt az új világra egy egész évadot szántak...
 
bakod
igen kellemetlen a fél év kihagyás számomra is. viszont ha ez kell ahhoz hogy minőségi tartalmat kapjunk, felőlem oké! tényleg baromi király az animáció a sztori mellett (FT-ről nem tudok nyilatkozni, majd ha befejezik max gyors átpörgetem azt az elcseszett fanservice évadot).

jó látni hogy van fejlődés, és ami jó volt az első évadban (világépítés, sztori) és a 2.ban (karakterépítés), azt itt egybegyúrták és most már abszolút ez a kedvenc évadom, bár a fele még hátra van én bizakodó vagyok.
 
Jaeger
Binda azért csinálták meg igy nem pedig egybe mivel ez az arc elég hosszú nem mert ilyen kedvük volt :D

És ugye most támadni fognak a másik oldalról gondolom. Azt hiszem magyarul a sötét birodalomból? Erre akartak volna Kiritoék készülni gondolom az új évadban ez lesz a fő gondolat talán.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Realistaaa
Most fejeztem be, de van pár dolog amit nem értek.
Szóval az a kard gólem vagy minek nevezzem, hogyan is működött/készült? Jól értettem, hogy 300 embert összesűrítették és az lett maga a gólem a fegyverei pedig a 300 ember szeretteiből készültek? és azért harcolnak, hogy megtaláljak a szeretteiket? vagy valaki magyarázza már el nekem. :D
Eugeo áttalakulását sem nagyon értettem.
Ugye az admin egy egy olyan helyre helyezte be a modult Eugeoba, ahol lyuk volt a memóriájában, így nem hiszem, hogy az a kristály az övé lett volna.
 
goku5
Lányegében 300 harcos legfontosabb (szeretteinek) emléke volt. Abból tevődött össze. Ezeket alakította át és adta a fegyverhez.
Nem hiányos helyre tette be, hanem ő maga vette ki (lásd 300 harcos emléke) és annak a helyére helyezte be a saját "programját".
De egy ember teljes lénye összes emléke szeretete többet ért. Lényegében egy ember saját feláldozása nem csak 1-1 fontos emléké.
Az a kristály elvileg Aliz emlékei, személyisége lehetett. (gyerek, fiatal énje)

Legalábbis az én értelmezésem szerint.
 
Jaeger
Üdv :D

Itt a legújabb évad előzetese enyhén spoileres:

De a grafika az valami lélegzet elállító:

https://www.youtu...L2TRub294w


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Avaren
Itt pedig az új előzetes. :D Jönnek az igazi gondok. :D

https://www.youtu...zPD0WSib0w

Dark Territory time B-)
 
Jaeger
Akinek Kiritóból elege volt az örülhet egy kicsit, mivel most lepihent :D

De amikor igazán kellesz biztos vagyok benne, hogy magához fog térni és bezony ott van mindkét kard szóval reménykedhetünk még dupla kardos Kiritoban.

Alice és a lovagok biztos, hogy tartani fogják magukat elég sokáig.

És úgy nézz ki Alice is beleszeretett Kiritoba mint eddig az összes lány :D Szegény nem tudja, hogy ott van még Asuna.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
bakod
már alig várom a 2. felét az évadnak és hamarosan kezdődik :D

Bár nincs elegem belőle, nem feltétlen baj ha Kirito egy rövid ideig parkoló pályán marad. persze sokáig aligha maradhat ott.
 
Jaeger
Akit érdekel még készül egy játék ami jövőre jelenik meg...

https://www.youtu...92V9lu7sX0

Ez a játék előzetese, de aki nem fél a spoilertől ennek az előzetesnek van a végén egy jelenet ami az animéseknek is aktuális lesz.

A vörös hajú lány aki ebben a trailerben van nem lesz az animében ő egy játékbeli karakter csupán az ne téveszen meg.


"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
 
Ugrás a fórumra: